Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Skrastiņam un "Stars" vēl viena neveiksmīga spēle

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Skrastiņam un "Stars" vēl viena neveiksmīga spēle
Kārlis Skrastiņš
Foto: AP/Scanpix

Latvijas aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Nacionālās Hokeja līgas (NHL) komanda Dalasas ''Stars'' piedzīvojusi neveiksmi izbraukumā pret Detroitas ''Red Wings'' – 1:4. Skrastiņam negatīvs lietderības koeficients -2.

Piektdienas spēlē pret Fīniksu Kārlis tika pie apbrīnojama -4, aizvadītajā naktī pret Detroitu Skrastiņam -2. Spēles pirmajā periodā abus vārtus guva ''Stars'' hokejisti, bet periods noslēdzās 1:1. Vispirms 14. minūtē ''Red Wings'' izvirzījās vadībā pēc tam, kad ripa ielidoja vārtos, atsitusies pret Tomasa Delija slidu, bet Dalasa izlīdzinājumu panāca 15 sekundes pirms perioda beigām, kad izcēlās Brendens Morovs. Mača turpinājumā vārtus guva tikai ''Red Wings''. Otrajā periodā ''Stars'' divreiz nenosedza vārtu priekšu, un ''sarkano spārnu'' labā izcēlās Darens Helms un Daniels Klīrijs, pirms pēdējās trešdaļas nodrošinot mājiniekiem divu vārtu pārsvaru. Pēdējā perioda sākumā Tods Bertuci pielika punktu – 4:1.

Skrastiņam bez jau pieminētā -2 nospēlētajās 18 minūtēs un 22 sekundēs divas soda minūtes, viens metiens pa pretinieku vārtiem, divi bloķēti metieni un viens spēka paņēmiens.

''Stars'' rietumu konferencē ieņem 8. vietu, par vienu punktu apsteidzot šīs nakts pretiniekus ''Red Wings''. Nākamais mačs Dalasai būs naktī uz piektdienu savā laukumā pret Anaheimas ''Ducks''.

No citām spēlēm jāatzīmē Pitsburgas ''Penguins'' uzvara Ņujorkā pret ''Rangers'' – 5:2. Stenlija kausa ieguvēju sastāvā ar karjeras pirmo hat trick izcēlās Maiks Raps. Vēl viens hat trick tika fiksēts Kolumbusas ''Blue Jackets'' un Sentluisas ''Blues'' spēlē. Trīs vārtus uzvarētāju labā guva R. Dž. Ambergers. Uzvara arī Vašingtonas ''Capitals'' – 3:2 viesos pret Karolīnas ''Hurricanes''. Jāpiebilst, ka ''Capitals'' uzbrukuma līderis Aleksandrs Ovečkins pirmā perioda otrajā pusē pameta laukumu ar ceļgala savainojumu. Pagaidām nav zināms, cik ilgi un vai vispār viņš nevarēs palīdzēt savai komandai.

NHL regulārā sezona, 1. decembris

SpēleRez.
Hurricanes – Capitals2:3
Rangers – Penguins2:5
Maple Leafs – Sabres0:3
Red Wings – Stars4:1
Thrashers – Panthers4:3
Blue Jackets – Blues5:2
Lightning – Avalanche0:3
Predators – Flames0:5

Izmantotie resursi:
nhl.com

1 2 3 79 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-01 08:07, pirms 14 gadiem
Ovi norāva traumu? Atkal?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-01 08:21, pirms 14 gadiem
Vai nevarētu tā būt, ka neiet dēļ tās elkoņa traumas Kažam? Runāj jau, ka savainojums nopietns, ka nāksies izlaist spēles, bet Dzelzs vīrs, protams, iet laukumā neskatoties ne uz ko, un te nu tā trauma tomēr sāk pamatīgi traucēt???
Slēpts komentārs: beiziiters

  -4 [+] [-]

, 2009-12-01 08:46, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Ovi gribēja Glisenu traumēt ar netīru paņēmienu,bet beigās pašam sanāca rāpus laukumu pamest. Tagad dēļ sava stulbuma varēs OS pa teļuku lūrēt. Gončaru viņš vienreiz arī tieši tādā veidā traumēja un pats tika cauri.
Kāpēc gribēja traumēt? Ovečkins gribēja izdarīt spēka paņēmienu, bet Glīsons izvairījās. Ovi, redzēdams, ka Tims viņam iet garām, izbāza priekšā celi, cenzdamies tā kaut ko saglābt. Gribējās kā labāk, bet sanāca... Neapzināts pārkāpums.

     [+] [-]

, 2009-12-01 09:10, pirms 14 gadiem
quick rakstīja: Kāpēc gribēja traumēt? Ovečkins gribēja izdarīt spēka paņēmienu, bet Glīsons izvairījās. Ovi, redzēdams, ka Tims viņam iet garām, izbāza priekšā celi, cenzdamies tā kaut ko saglābt. Gribējās kā labāk, bet sanāca... Neapzināts pārkāpums.
Nu un vai tu maz apjēdz ko sportā nozīmē "piebāzt priekšā celi"??? Ja nesaproti, nu nekas, nav obligāti! Toties Ovečkinam jau nu vienreiz tas būtu jau sen jāsaprot, ka šitā rīkojoties ir ļoti liela iespējamība nodarīt pretiniekam smagu traumu! Un kā jau kharlamovs teica, tieši tādā veidā viņš nodarīja traumu Gončaram iepriekšējā sezonā.

     [+] [-]

, 2009-12-01 09:20, pirms 14 gadiem
Krosbijam divās back to back spēlēs pret NY Rangers 5+3 punkti

     [+] [-]

, 2009-12-01 09:22, pirms 14 gadiem
ABa rakstīja: Nu un vai tu maz apjēdz ko sportā nozīmē "piebāzt priekšā celi"??? Ja nesaproti, nu nekas, nav obligāti! Toties Ovečkinam jau nu vienreiz tas būtu jau sen jāsaprot, ka šitā rīkojoties ir ļoti liela iespējamība nodarīt pretiniekam smagu traumu! Un kā jau kharlamovs teica, tieši tādā veidā viņš nodarīja traumu Gončaram iepriekšējā sezonā.
Es ļoti labi sprotu ko tas nozēmē. Tikai šeit iepriekš teiktais "Centās traumēt Glīsonu" manuprāt ir muļķības. Ovečkinam būtu jāspēlē savaldīgāk par to neiet runa.

     [+] [-]

, 2009-12-01 09:27, pirms 14 gadiem
quick rakstīja: Es ļoti labi sprotu ko tas nozēmē. Tikai šeit iepriekš teiktais "Centās traumēt Glīsonu" manuprāt ir muļķības. Ovečkinam būtu jāspēlē savaldīgāk par to neiet runa.
Aizdomīgi regulāri viņam sanāk izlikt tos ceļgalus priekšā citiem...

     [+] [-]

, 2009-12-01 09:30, pirms 14 gadiem
kino rakstīja: Aizdomīgi regulāri viņam sanāk izlikt tos ceļgalus priekšā citiem...
Kad es kaut ko izdaru reizi gadā, tad neviens to nesauc par aizdomīgi regulāri Armstrongs gan regulāri izdara spēka paņemienus galvā, varbūt kāds ir dzirdējis ko līga nolēma iesākt ar viņu?

  -1 [+] [-]

, 2009-12-01 09:38, pirms 14 gadiem
Kuro speli bazh celi ara speletajam, kas iet garam un tas skaitas neapzinati?

     [+] [-]

, 2009-12-01 09:48, pirms 14 gadiem
quick rakstīja: Kad es kaut ko izdaru reizi gadā, tad neviens to nesauc par aizdomīgi regulāri Armstrongs gan regulāri izdara spēka paņemienus galvā, varbūt kāds ir dzirdējis ko līga nolēma iesākt ar viņu?
Tas ko tur dari nevienam neinteresē. Ja nemāki izpildīt spēka paņēmienu laukuma vidū, tad nedari to.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-12-01 10:14, pirms 14 gadiem
Bet vai jūs redzējāt , ko Ballards izdarīja Vokounam ???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-12-01 10:29, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: youtube.com: YouTube
- Dion Phaneuf hits Kyle Okposo Sep...


youtube.com: YouTube
- Ovechkin Knees Sergei Gonchar -...


Es tādus spēles elementus nesaprotu,kad ieskrienās 50 km/h un cenšās izdarīt nevainīgu spēka paņēmienu.
Ja nesaproti spēka paņēmienus, tad neskaties ZA hokeju

Vēlreiz atkārtoju - Nepiekrītu tikai tam, ka Ovečkins tīšam būtu centies traumēt Glīsonu. Video taču ir skaidri redzams kā vispirms cenšas trāpīt ar plecu un tikai pēc tam, instinktīvi izbāž priekšā celi.

  +4 [+] [-]

, 2009-12-01 10:29, pirms 14 gadiem
Leflērs rakstīja: Bet vai jūs redzējāt , ko Ballards izdarīja Vokounam ???
Čehu un slovāku vārtsargiem gadās ar kļušku pa galvu atrauties... . Laikam viņi paši to provocē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-12-01 10:48, pirms 14 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: Un tikai nesaki, ka Ovečkins nezin, ka šādā veidā var satraumēt pretinieku, vienkārši kret.īniska rīcība no viņa puses, es tiešām viņam novēlu izlaist viņam OS
Man Tev jāskaidro vārda "instinktīvi" nozīme? Ja viņam būtu piemēram 5 sekundes lēmuma pieņemšanai, tad celi viņš, portams, nebūtu bāzis, bet Ovi nav šahists, tāpēc domāšanai nav tik daudz laika. Nenoliedzami, ka tā bija rupjība, bet teikt,ka "centās traumēt" ir maigi sakot skaļi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-12-01 10:53, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Kas tas par spēka paņēmienu triekties pretiniekā pilnā slidijumā ? Manā izpratnē tīša pretinieka traumēšana. Pie vēlmes var jebko traumēt + - noteikumu robežās. Pastāsti,kādu labumu šis spēles elements atnesa dotajā gadījumā ? Abi spēlētāji guva traumas,komandas palika bez spēlētājiem.Vašingtona dotajā gadījumā palika bez sava līdera. Ko dod šī tevis pašsaprotamā lieta ?To,ka spēlētāji ar 30 gadiem ir kā frankinšteini ? N- tajiem lūzumiem,satricinajumiem un kaudzes operāciju ?
Es vairs nesaprotu par ko Tu runā. Spēka paņēmienus uz atklāta ledus vispār vajadzētu aizliegt?! Vai arī uzlikt ātruma ierobežojumu? Un tiesnesim iedot radaru?

Viss ko es sākotnēji gribēju teikt ir, ka Ovečkina rīcību nevar tulkot kā mēķtiecīgu traumēšanu.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-01 10:55, pirms 14 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: Es gan vairāk to sauktu par apzinātu rīcību, jo savādāk Glīsons būtu aizgājis garām, un tā jau nav pirmā reize, ka Ovečkins šādi izpildās...
Tieši tie arī ir tie instikti par ko runāju. Pirmā doma spēlē ir neļaut, lai pretinieks tiek garām un nereti gadās pieļaut tik stulbas kļūdas. Laikam uz sportu esi uz Jūs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-12-01 10:58, pirms 14 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: Bet tā bija mērķtiecīga rīcība, kuras sekas ir lielā daļā gadījumu ir trauma...
Spēka paņēmiens, protams, bija iepriekš ieplānots, bet ne jau celis...

Un starpcitu, par sekām ir pāragri spriest. Smagāk cieta pats Ovečkins, bet, ja ticam Karolīnas koučam Maurīsam, tad ar Glīsonu viss ir salīdzinoši ok.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-12-01 11:04, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Tieši to es arī gribu pateikt,ka šādi brutāli spēka paņēmieni būtu jāsoda un pamatīgi. Spēlētājs kurš kontrolē ripu nevar redzēt visu kas notiek uz laukuma un pie gribas viņu var nonest, kā vien vēlās izmantojot šādus spēka paņēmienus.
Un ko pēc tam? Aizliegt arī šķēlienus? Šogad viens pats Hara jau ir traumējis divus nelaimīgos, kuri līda priekšā. Spēlētājam ir jāredz, kas notiek uz ledus. Šis nav tas gadījums, bet parasti zem "brutālajiem" spēka paņēmieniem pakļūst tie, kuri spēlē ar nolaistām galvām.

Nē, nu tiešām Tev iesaku NHL vietā florbolu paskatīties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-12-01 11:09, pirms 14 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: Pastāsti man, kapēc visiem tā negadās, bet tikai atsevišķiem īpatņiem. Un tas, ka viņš Ovečkins smagāk cieta, viņs to bija tiešām pelnījis. Un cik NHL esmu skatījies, tad šādi izlikti ceļi 99% gadījumos ir apzināti, nevis vienkārši spēlētājiem notrīc kājas...
Un kuri tad ir tie atsevišķie īpatņi?! Paskaties nhl.com, kuri spēlētāji izpilda visvairāk spēka paņēmienus un pasaki, kuriem no viņiem tā negadās Lučičam, Progneram vai Komisarekam?! Visiem, kuri spēlē fiziski gadās kādu traumēt vai pašiem tikt traumētiem. Nevajag likt Ovi starp rupekļiem, viņam nav izteiktas tendences.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-01 11:12, pirms 14 gadiem
Bano tikai mīkstie! rakstīja: Un cik NHL esmu skatījies, tad šādi izlikti ceļi 99% gadījumos ir apzināti, nevis vienkārši spēlētājiem notrīc kājas...
Laikam maz esi skatījies! Protams, gadās pa kādam brašulim, kurš izliek priekšā celi apzināti un ar nolūku, bet parasti tas ir tieši tāpat kā šoreiz.

     [+] [-]

, 2009-12-01 11:17, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Kāds sakars te ar šķīlieniem un florbolu ? Es tev arī varu daudz ko ieteikt un aizsūtīt daudz kur ! Spriežot pēc tavas loģikas,tad kanadiešiem vēl jo projām jāspēlē bez ķiveres.
Sakars tāds, ka, ja būtu jāaizliedz atklātie spēka paņēmieni, tad tik pat labi var aizliegt ārī šķīlienus, tie ir traumējuši vairāk spēlētājus.

Bet sāk izklausīties, ka, ja būtu pēc Tava prāta, tad hokejs tas pats florbols vien būtu, tikai ar slidām. Ja jau spēka paņēmieni vairs nedrīkst būt spēcīgi.
1 2 3 79 komentāri