Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tampabejas "Lightning" un Orlando "Magic" ziedo miljonus, lai cīnītos ar viesuļvētras sekām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tampabejas "Lightning" un Orlando "Magic" ziedo miljonus, lai cīnītos ar viesuļvētras sekām
Breidens Points ar Stenlija kausu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Tampabejas "Lightning" un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Orlando "Magic" paziņojuši par ziedojumiem, kas palīdzēs cīnīties pret viesuļvētras Īens sekām.

Tampabejas "Lightning" paziņojusi par viena miljona dolāru ziedojumu, un tikpat ziedojis arī kluba īpašnieks Džefs Viniks un viņa ģimenes fonds, tādējādi kopējā summa ir divi miljoni.

"Šī ir traģiska situācija daudzām ģimenēm un komūnām Floridas štatā, īpaši dienvidrietumos. Šādos brīžos pats svarīgākais, ko varam darīt, ir atbalstīt cits citu. Ceram, ka ziedojums palīdzēs ģimenēm atkopties tuvāko mēnešu laikā," pauda Viniks.

Viesuļvētras dēļ "Lightning" nācās atcelt divas pārbaudes spēles un daļu treniņnometnes aizvadīt Nešvilā.

Piektdien par ziedojumu paziņoja arī Orlando "Magic" un kluba īpašnieks Dens Devoss – viņa ģimenes fonds ziedojis vienu miljonu dolāru.

Apdrošināšanas kompānijas lēš, ka Floridā nodarīti postījumi 47 miljardu dolāru apmērā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-10-01 23:07, pirms 2 gadiem
Jābeidz dzert. Izlasīju "Tambijeva Lighting..."