Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL regulārā sezona noslēdzas ar aizraujošu "Jets" uzvaru pār "Kraken"

NHL regulārā sezona noslēdzas ar aizraujošu "Jets" uzvaru pār "Kraken"
"Jets" hokejisti. Foto: AP/Scanpix

Svētdien tika likts punkts Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta sezonai - noslēdzošajā mačā tikās Stenlija kausa izcīņā neiekļuvušas komandas, panākumu svinot Vinipegas "Jets" vienībai.

• "Jets" savā laukumā ar 4:3 (1:0, 0:3, 3:0) pieveica šīs sezonas debitanti Sietlas "Kraken".

• Kaut gan Vinipegas vienība atklāja šīs cīņas rezultātu, otrajā trešdaļā tā ielaida trīs vārtus pēc kārtas un nonāca iedzinējos ar 3:0. Tomēr trešā perioda pirmajā pusē mājinieki iemeta trīs vārtus piecās minūtēs un 16 sekundēs.

• Uzvaru "Jets" komandai 50. minūtē nodrošināja Kails Konors, kurš šosezon ar 93 (47+46) rezultativitātes punktiem bija rezultatīvākais Vinipegas hokejists.

• Līdz ar šo maču noslēdzās NHL regulārā sezona, kurā katra komanda aizvadīja pa 82 spēlēm. Tā ilga 12. oktobra, bet ar pirmdienu sāksies Stenlija kausa izcīņa, tai risinoties maksimums līdz 30. jūnijam.

• Stenlija kausa izcīņā piedalīsies arī latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers un Pitsburgas "Penguins", kas pirmajā kārtā sacentīsies pret Ņujorkas "Rangers".

     [+] [-]

, 2022-05-02 00:03, pirms 2 gadiem
Pirmajā kārtā Bļugers spēlēs NYR, bet pret Colorado, vienīgi, ja tiks finālā