Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Nauris Sējējs pagarina līgumu ar "GCK Lions"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nauris Sējējs pagarina līgumu ar "GCK Lions"
Nauris Sējējs pārbaudes spēlē pret Poliju. Foto: LHF

Šveices otrās līgas klubs "GCK Lions" paziņojis par pagarinātiem līgumiem ar virkni hokejistu. Viņu vidū ir arī 22 gadus vecais latviešu aizsargs Nauris Sējējs. Līgums pagarināts uz vienu sezonu.

Nauris Sējējs pārstāvēja Latvijas izlasi 2022. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs, piedaloties atklāšanas mačā pret Zviedriju un laukumā pavadot 1:18 minūtes. Pavasarī viņš bija starp valstsvienības kandidātiem, taču aprīļa vidū gūtā savainojuma dēļ tika svītrots no saraksta.

Pagājušajā sezonā aizsargs "GCK Lions" rindās laukumā devās 38 spēlēs un izcēlās ar vieniem vārtiem un astoņām piespēlēm. Komanda regulāro sezonu noslēdza trešajā vietā, bet cīņa par titulu beidzās ar zaudējumu pusfinālā. Arī gadu iepriekš Sējējs spēlēja Šveices otrajā līgā – "La Chaux-de-Fonds" rindās viņš 40 mačos iekrāja 3+7.

Pārstāvot Ženēvas "Servette" junioru komandu, Sējējs kļuvis par Šveices U20 čempionu un divas reizes bijis labākais piespēlētājs starp aizsargiem.

Pērnajā sezonā "GCK Lions" spēlēja arī uzbrucējs Rihards Melnalksnis, kurš jau martā parakstīja līgumu ar "EHC Olten".

Izmantotie resursi:
https://www.zsclions.ch/news/artike...