Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jaunākais no brāļiem Bukartiem pēc sezonas Ziemeļamerikā atgriežas Šveicē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jaunākais no brāļiem Bukartiem pēc sezonas Ziemeļamerikā atgriežas Šveicē
Rodžers Bukarts. Foto: LHF

19 gadus vecais centra uzbrucējs Rodžers Bukarts, kurš pagājušo sezonu pavadīja Rietumu hokeja līgas (WHL) klubā "Wenatchee Wild", atgriezies Šveicē un pievienojies "GCK Lions", tādējādi sākot profesionālo karjeru.

Cīrihes "Lions" sistēmā kļuvis par Šveices U20 čempionu, Rodžers Bukarts pagājušajā sezonā pārcēlās uz Kanādas vienu no trim vadošajām junioru līgām – WHL. Aizvadot 57 spēles, centra uzbrucējs atzīmējās ar 15 vārtiem un 29 punktiem, bet sešās playoff cīņās viņš palika tukšā.

Tagad Bukarts atgriezies Šveicē un "Lions" sistēmā, pievienojoties pēc spēka otrās līgas klubam "GCK Lions". Aizvadītajā sezonā lauvas spēlēja finālā, piedzīvojot zaudējumu pret Toma Andersona un Sanda Smona pārstāvēto "La Chaux-de-Fonds".

Līgumu ar "GCK Lions" pagarinājis Nauris Sējējs. Aizsargs pagājušajā sezonā 28 spēlēs atzīmējās ar 3+2, bet 14 izslēgšanas mačos pievienoja vēl četrus punktus. Gan Sējējs, gan Bukarts tikuši pie līguma uz vienu sezonu.

Bukarts pagājušajā sezonā pārstāvēja Latvijas U20 izlasi, pasaules čempionātā Zviedrijā piecās spēlēs atzīmējoties ar 1+1. Viņš spēlējis arī U18 izlasē un piedzīvojis debiju valstsvienībā. Pavasara pārbaudes spēlē pret Ukrainu Rodžers spēlēja vienā maiņā ar vecākajiem brāļiem Robertu un Rihardu.

Izmantotie resursi:
https://www.zsclions.ch/news/artike...