Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jaks ''Verva'' sastāvā debitē ar vārtiem, Siksnam divas piespēles Kazahstānā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Jaks ''Verva'' sastāvā debitē ar vārtiem, Siksnam divas piespēles Kazahstānā
Jānis Jaks. Foto: IIHF

Šodien debiju pārbaudes mačā pret Minhenes ''Red Bul'' Litvīnovas ''Verva'' sastāvā piedzīvoja aizsargs Jānis Jaks, kurš ar vārtiem sekmēja tās uzvaru ar 2:0. Savukārt Edgars Siksna atdeva divas piespēles ''Saryarka'' sastāvā Kazahstānas kausa izcīņā, taču viņa pārstāvētā vienība ar 2:3 piekāpās ''Aktobe''.

• Šodien Litvīnovas ‘’Verva’’ sastāvā pārbaudes mačā pret Minhenes ‘’Red Bull’’ debitēja Jānis Jaks, kurš spēlēja pirmajā aizsargu virknējumā kopā ar Kristapu Zīli. Kluba otrajā aizsargu pārī laukumā devās Ralfs Freibergs.

• Mačā ‘’Verva’’ uzvarēja ar 2:0, bet Jaks debijas reizē izcēlās ar vārtiem, tos iemetot trešā perioda vidū. Otrā perioda sākumā Litvīnovas klubs atklāja rezultātu, bet vēlāk ‘’Red Bull’’ devās atspēlēties, kas gan nesekmējās.

Edgara Siksnas Karangadas ‘’Saryarka’’ šodien Kazahstānas kausa A grupas trešajā spēlē pēcspēles metienos ar 2:3 piekāpās ‘’Aktobe’’. Tas gan neliedza ‘’Saryarka’’ noslēgt apakšgrupu pirmajā vietā un turpināt cīņu par kausu.

• Siksna spēli pabeidza ar divām rezultatīvajām piespēlēm. Vispirms pirmajā periodā viņš palīdzēja komandai izvirzīties vadībā, bet trešā perioda izskaņā panākt neizšķirtu.

Izmantotie resursi:
https://www.hcverva.cz/zapas.asp?id...

     [+] [-]

, 2022-08-28 22:19, pirms 2 gadiem
Bindulim šodien arī gols: https://www.blackwings.at/news/blac... .