Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Roberts Bukarts ar diviem vārtiem palīdz ''Vitkovice'' tikt Čehijas pusfinālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Roberts Bukarts ar diviem vārtiem palīdz ''Vitkovice'' tikt Čehijas pusfinālā
Roberts Bukarts. Foto: Lukáš Kaboň/HC Vítkovice Ridera

Šodien Čehijas augstākās līgas pusfinālā iekļuva Roberta Bukarta pārstāvētā ''Vitkovice'', kas ceturtdaļfināla sērijas sestajā spēlē ar 4:3 pārspēja ''Kometa''. Bukarts aizvadīja labāko spēli izslēgšanas cīņu ietvaros, gūstot pirmos divus savas pārstāvētās komandas vārtus.

• Čehijas augstākās līgas pusfinālā šodien iekļuva Roberta Bukarta pārstāvētā ‘’Vitkovice’’, kas sērijas sestajā spēlē papildlaikā ar 4:3 pārspēja Brno ‘’Kometa’’.

• Ar diviem vārtiem uzvarētāju rindās izcēlās tieši latviešu uzbrucējs, kurš guva ‘’Vitkovice’’ pirmos divus vārtus. Vispirms pirmā perioda septītajā minūtē viņš savu pārstāvēto komandu izvirzīja vadībā, bet otrā perioda beigās panāca izlīdzinājumu 2:2.

• Uzvaras vārtus ‘’Vitkovice’’ iemeta papildlaika 17. minūtē, kad spēlēja vairākumā. Tas ļāvis klubam sasniegt Čehijas līgas pusfinālu. Tajā klubs spēkosies pret Prāgas ‘’Sparta’’ un ‘’Trinec’’ pāra uzvarētāju.

• Kopumā Bukarts laukumā pavadīja 18:34 minūtes, no kurām piecas vairākumā. Viņš izdarīja sešus metienus uz vārtiem un bloķēja vienu pretinieka metienu.

• Regulārajā turnīrā Bukarts ‘’Vitkovice’’ labā guva 21 vārtus un izdarīja 26 rezultatīvās piespēles, bet izslēgšanas mačos šis kļuva par uzbrucēja otro un trešo vārtu guvumu.

• Izšķirošā septītā sērijas spēle būs nepieciešama Zviedrijas augstākās līgas ceturtdaļfināla duelī starp Rodrigo Ābola un Riharda Mareņa pārstāvēto ‘’Orebro’’ un ‘’Timra’’ vienībām.

• Šovakar ‘’Timra’’ uzvarēja ar 4:3 un tādējādi pusfināliste noskaidrosies izšķirošajā, septītajā mačā, kas gaidāms ‘’Orebro’’ laukumā pēc divām dienām.

• Ābols nospēlēja 17:43 minūtes, kurās divas reizes meta uz vārtiem, kā arī uzvarēja 11 no 19 iemetieniem. Marenis bija pieteikts, taču laukumā nedevās.

• Čehijas otrās līgas finālā iekļuva Daniela Bērziņa ‘’Vsetin’’, kas pusfināla sērijas sestajā spēlē ar 2:1 pārspēja ‘’Prostejov’’. Bērziņš spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā, bet ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Finālā tā spēkosies pret ‘’Zlin’’.

• Somijas pēc spēka otrajā līgā ceturtdaļfinālā zaudējumu piedzīvoja Artūra Andžāna pārstāvētā TUTO, kas ar 4:6 piekāpās ‘’Kiekoo-Espoo’’. Sērijā rezultāts ir 1-1.

• Andžāns nospēlēja 15:24 minūtes, kurās divas reizes meta uz vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu (-2).

• Tikmēr Zviedrijas pēc spēka otrajā ‘’Allsvenskan’’ līgā pusfinālā iekļuva Kristera Gudļevska ‘’Modo’’, kas ceturtdaļfināla sestajā spēlē ar 4:2 pārspēja Renāra Krastenberga AIK, ar tādu pašu rezultātu svinot panākumu sērijā.

• Uzvarētāju rindās Gudļevskis atvairīja 30 no 32 pretinieku izdarītajiem metieniem, kamēr zaudētājiem Krastenbergs 14:42 minūtēs vienu reizi meta uz vārtiem un maču pabeidza ar negatīvu lietderību (-1).

• Pusfinālā ‘’Modo’’ spēkosies pret ‘’Djurgarden’’.

Izmantotie resursi:
https://www.hokej.cz/zapas/2906998/
https://www.shl.se/game-center/qcv-...
https://mestis.fi/fi/ottelut/2022-2...
https://beta.hockeyallsvenskan.se/g...

     [+] [-]

, 2023-03-27 22:32, pirms gada
Bet kādu pasu atdeva otrajos vārtos.. Tā piespēle no gulošā komandas biedra labākā visā sērijā

     [+] [-]

, 2023-03-28 06:08, pirms gada
Izskatās, ka čehi masīvi apmeklē savu čempi!