Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Čukstes un Gudļevska komandas zaudē finālsēriju piektajās spēlēs

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Čukstes un Gudļevska komandas zaudē finālsēriju piektajās spēlēs
Kārlis Čukste (sarkanajā formā) cīņā savu vārtu priekšā. Foto: Lukaš Filipec/hcocelari.cz

Identiskā situācijā nonākušas Latvijas izlases hokejistu Kristera Gudļevska un Kārļa Čukstes pārstāvētās komandas, šovakar piedzīvojot zaudējumus savu līgu finālsēriju piektajās spēlēs. Abu latviešu klubi gan sērijās saglabā vadību ar 3-2.

Aizsarga Kārļa Čukstes pārstāvētā Tršinecas "Ocelari" Čehijas Ekstralīgas finālsērijas piektajā mačā viesos atzina Hrādeckraloves "Mountfield" pārākumu ar 0:3. Piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas, vadība sērijā gan saglabāta (3-2).

Tršinecas vienība iedzinējos nonāca jau spēles pirmajā minūtē, pēc spēlētām 27 sekundēm vārtus gūstot Patrikam Miškaram. Vēlāk tie izrādījās arī uzvaru nesošie, jo "Ocelari" vārtus tā arī neguva. Hrādeckrāloves labā pa vieniem vārtiem otrajā un trešajā trešdaļā guva Radeks Pilāržs (2:0) un Mareks Zahars (3:0), uzstādot gala rezultātu.

Čukstem 15 laukumā pavadīto minūšu laikā viens metiens pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficients -2.

Sēriju sākusi ar trim uzvarām pēc kārtas, "Ocelari" vienība izšķirošo punktu pielikt nav spējusi jau divus mačus pēc kārtas. To gan būs iespēja izdarīt vēlreiz - jau parīt savā laukumā.

Zviedrijas "Allsvenskan" finālsērijā Stokholmas "Djurgarden" viesos apturēja vārtsarga Kristera Gudļevska Ērnšeldsvīkas "MoDo" atspēlēšanos, piektajā mačā izcīnot uzvaru ar 6:4. Trešās trešdaļas sākumā "MoDo" atradās iedzinējos ar 2:5, tomēr tā vidū trīs minūšu laikā pietuvojās līdz vienu vārtu deficītam (4:5). Skrējiens pēc izlīdzinājuma gan tika pārtraukts, "Djurgarden" raidot noslēdzošo ripu tukšos ''MoDo" vārtos.

Pēc ceturtā vārtu zaudējuma trešās trešdaļas trešajā minūtē spēli vārtos sākušais Gudļevskis tika nomainīts - sev atvēlētajā laikā latvietis atvairīja 13 no 18 metieniem. Iepriekšējos divos mačos Kristera vārtos ripa nonākusi 11 reizes - tiesa, otrajā no tām arī ar to pietika uzvarai (7:6). Gudļevski nomainījušais Tekss Viljamsons atlikušajā laikā gan tika nodarbināts tikai ar vienu metienu. "MoDo" labā divus vārtus guva Markuss Vela, bet "Djurgarden" - Lukass Vedejmo un Liams Ēgrens.

Finālsērijas sesto maču komandas aizvadīs jau "Djurgarden" laukumā piektdien.

Izmantotie resursi:
https://www.hokej.cz/zapas/2907024?...
https://statnet-reports.hockeyallsv...

  +1 [+] [-]

, 2023-04-27 05:27, pirms gada
Gudļevskis sapriecājās izlases sakarā un seko viņa stabilitāte.😂😂😂

     [+] [-]

, 2023-04-27 08:05, pirms gada
Kaupēns 53 rakstīja: Gudļevskis sapriecājās izlases sakarā un seko viņa stabilitāte.😂😂😂
Kāds sakars viņš viens no pirmajiem piekrita pārstāvēt izlasi man drīzāk pārsteigums ir Čukstes ne visai labais sniegums Čehijā visas sezonas garumā.

     [+] [-]

, 2023-04-27 09:46, pirms gada
coffijs rakstīja: Kāds sakars viņš viens no pirmajiem piekrita pārstāvēt izlasi man drīzāk pārsteigums ir Čukstes ne visai labais sniegums Čehijā visas sezonas garumā.
pēc kā vērtē, ka Čukstem ne visai labs sniegums???

     [+] [-]

, 2023-04-27 10:56, pirms gada
Gudijs tad jau nepaspēs uz spēlēm ar Šveici. Atliks iespēja Dānijā. Bet kā 1 no 3 tak Haris šo paņems.

     [+] [-]

, 2023-04-27 12:57, pirms gada
Dinamo'1988 rakstīja: Gudijs tad jau nepaspēs uz spēlēm ar Šveici. Atliks iespēja Dānijā. Bet kā 1 no 3 tak Haris šo paņems.
redzēs, ko Haris izdomās - Šilovs jau ar vēl var paspēt ierasties uz PČ