Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Brahmanim 2+2, Lavrovam pirmie vārti, Sprukts debitē ar uzvaru

Andrejs Siliņš

Brahmanim 2+2, Lavrovam pirmie vārti, Sprukts debitē ar uzvaru
Edijs Brahmanis
Foto: belarushockey.com

Rezultatīvu sniegumu dažādās Eiropas hokeja līgās piektdien aizvadīja vairāki Latvijas hokejisti. Jānis Sprukts starp tiem nebija, taču ar uzvaru debitēja Alpu līgā.

Debiju Alpu hokeja līgā piedzīvoja Jānis Sprukts, palīdzot "Ritten" ar 3:2 savā laukumā pieveikt tabulas pastarīti "KAC 2". Sprukts protokolā neatzīmējās. Itālijas komanda ir tabulas līdervienība. "Ritten" nodrošinājusi vietu Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālā kausa finālturnīrā, kas tiks aizvadīts no 13. līdz 15. janvārim.

Krievijas augstākajā līgā (VHL) "Saryarka" ar 4:3 viesos pieveica "Yuzhny Ural". Edgars Siksna atdeva rezultatīvu piespēli un izdarīja divus metienus pa vārtiem. Siksnam tā bija ceturtā piespēle šajā sezonā un piektais rezultativitātes punkts. Citā mačā "Yermak" ar 2:1 viesos pēcspēles metienos uzveica "Rubin". Artūrs Ozoliņš guva vārtus, veica četrus metienus, tika pie divām soda minūtēm un pozitīva lietderības koeficienta (+1). Ozoliņam deviņi vārti un 24 punkti šajā sezonā.

Baltkrievijā "Gomel" ar 6:2 uzveica "Metallurg", un lielisku sniegumu demonstrēja Edgars Brahmanis, gūstot divus vārtus un atdodot divas rezultatīvas piespēles. Tāpat Brahmanim divas soda minūtes un divi metieni pa vārtiem, kā arī pozitīvs lietderības koeficients (+2). Citā mačā "Neman" ar 6:1 sakāva "Shakhter", bet Elvijs Biezais spēlē nepiedalījās.

Čehijā "Mountfield" ar 5:1 sakāva "Dynamo", bet Andris Džeriņš izdarīja divus metienus, reizi veica spēka paņēmienu un reizi bloķēja metienu, kā arī uzvarēja piecos no 12 iemetieniem. Citā mačā "Zlin" ar 3:1 apspēlēja "Škoda", un Roberts Bukarts veica piecus metienus, kā arī bloķēja vienu metienu.

Slovākijā Artūra Salijas "Martin" ar 2:4 izbraukumā atzina "iClinic Banská Bystrica" pārākumu. Latviešu aizsargs protokolā neatzīmējās. Savukārt "Nove Zamky" ar 3:4 pagarinājumā piekāpās Košicei. 22 gadus vecais Martins Lavrovs aizvadīja otro spēli un izcēlās ar vārtu guvumu, 14. minūtē atklājot mača rezultātu.

Dānijā "Blue Fox" viesos ar 2:1 papildlaikā uzveica "SonderjyskE". Roberts Jekimovs spēles protokolā neatzīmējās. Tikmēr Lielbritānijā "Steelers" ar 3:1 apspēlēja "Blaze", un Ervīns Muštukovs atvairīja 34 no 35 metieniem.

Šveices līgā "Lions" ar 4:1 pieveica "Gotteron", bet Ronalds Ķēniņš atdeva rezultatīvu piespēli, saņēma četras soda minūtes un sakrāja pozitīvu koeficientu (+2). "Tigers" ar 0:3 piekāpās "Zug", Ivars Punnenovs palika rezervē. "Lugano" ar 3:4 atzina "Lausanne" pārākumu. Elvis Merzļikins atvairīja 22 no 26 metieniem.

     [+] [-]

, 2016-12-23 09:07, pirms 8 gadiem
O, tad jau Džeriņš nākamnedēļ Špenglera kausā piedalīsies, redzēs kā šiem tur ies!

     [+] [-]

, 2016-12-23 10:18, pirms 8 gadiem
...Citā mačā "Neman" ar 6:1 sakāva "Shakhter", bet Elvijs Biezais spēlē nepiedalījās. ... - autors nav pamanījis, ka Biezais jau brīdi kā ir atlaists no šīs komandas. Šeit pat bija pat raksts par to.

     [+] [-]

, 2016-12-23 10:25, pirms 8 gadiem
Abrags rakstīja: ...Citā mačā "Neman" ar 6:1 sakāva "Shakhter", bet Elvijs Biezais spēlē nepiedalījās. ... - autors nav pamanījis, ka Biezais jau brīdi kā ir atlaists no šīs komandas. Šeit pat bija pat raksts par to.
Siliņš

  +1 [+] [-]

, 2016-12-23 11:07, pirms 8 gadiem
Tāpat SC.com autori nav pamanījuši, ka Latvijas U20 izlase šonakt aizvadīja pirmo pārbaudes spēli Kanādā: U20 izlašu pārbaudes spēles pirms gaidāmā PČ -... .