Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rodrigo Ābolam divi vārti ''Orebro'' zaudējumā pārbaudes spēlē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Rodrigo Ābolam divi vārti ''Orebro'' zaudējumā pārbaudes spēlē
Rodrigo Ābols. Foto: Örebro Hockey

Gatavojoties jaunajai hokeja sezonai, pārbaudes spēles aizvada latviešu hokejistu pārstāvētās komandas. Divus vārtus ''Orebro'' labā šovakar iemeta Rodrigo Ābols, taču tā papildlaikā ar 4:5 atzina ''Oskarshamn'' pārākumu. Šveicē ar rezultatīvām darbībām izcēlās Toms Andersons un Haralds Egle.

• Pirms jaunās sezonas savstarpēju pārbaudes spēli aizvadīja latviešu hokejistu pārstāvētās Litvīnovas ‘’Verva’’ pret ‘’Liberec’’. Uzvaru ar 5:2 izcīnīja Uvja Balinska ‘’Liberec’’. Neviens no latviešu hokejistiem ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Uvis Balinskis uzvarētāju labā spēlēja pirmajā aizsargu pārī, kamēr zaudētājiem Kristaps Zīle atradās pirmajā aizsargu pārī, bet Ralfs Freibergs otrajā. Jānis Jaks ''Verva'' sastāvā vēl nedebitēja.

• Rezultatīvi Polijas GKS sastāvā spēlēja latviešu hokejisti, palīdzot tai ar 7:4 uzvarēt Slovākijas klubu ‘’Dubnica’’. GKS sastāvā otrajā maiņā spēlēja Ēriks Ševčenko, Vitālijs Pavlovs un Antons Siņegubovs, kamēr trešajā maiņā Gvido Jansons un Raivo Freidenfelds. Ar vārtiem un piespēli izcēlās Ševčenko, Siņegubovs iedeva vienu piespēli, bet Freidenfelds guva kluba piektos vārtus.

• Divus vārtus ‘’Orebro’’ zaudējumā pret ‘’Oskarshamn’’ ar 4:5 guva Rodrigo Ābols. Otrajā periodā Ābols vispirms vairākumā iemeta kluba trešos vārtus, bet trešā perioda sākumā arī ceturto golu. ‘’Orebro’’ zaudējumu piedzīvoja papildlaikā.

Māra Bičevska ‘’Mlada Boleslav’’ šodien ar 1:0 apspēlēja ‘’Pardubice’’. Bičevskis spēlēja ceturtajā maiņā un ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

• Zaudējumu piedzīvoja Aleksandra Jerofejeva ‘’Oswiecim’’, kas ar 0:2 piekāpās ‘’Katowice’’ klubam.

• Neveiksmi piedzīvoja arī Frenka Razgala un Patrika Ozola pārstāvētā Slovākijas ‘’Dukla’’, kas ar 3:5 piekāpās ‘’Vsetin’’. Gan Ozols, gan Razgals spēlēja ‘’Dukla’’ pirmajā maiņā, taču ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

• Zviedrijas klubs ‘’Modo’’ šodien ar 3:6 zaudēja citam šīs valsts klubam ‘’Bjorkloven’’. ‘’Modo’’ vārtos stājās Kristers Gudļevskis, bet pirmajā uzbrucēju virknējumā spēlēja Rihards Marenis.

• Zaudējumu pārbaudes mačā piedzīvoja arī Artūra Kuldas ‘’Villach’’, kas ar 2:5 piekāpās Norvēģijas klubam ‘’Stavanger’’. Kulda ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

• Šveices kluba ‘’La Chaux-de-Fonds’’ sastāvā rezultatīvs bija Toms Andersons, kurš uzvaru pār ‘’Olten’’ ar 3:2 kaldināja ar vārtiem un rezultatīvu piespēli. Otrā perioda sākumā Andersons palīdzēja vairākumā panākt 2:1, bet trešā perioda izskaņā guva uzvaras vārtus. Kopumā latvietis spēlēja otrajā maiņā.

• Rezultatīvs ‘’Lagenthal’’ sastāvā bija Haralds Egle, kura gūtie vārti gan nepalīdzēja no zaudējuma ar 2:6 pret ‘’Biel’’. Egle trešā perioda piektajā minūtē iemeta komandas otros vārtus un kopumā spēlēja otrajā uzbrucēju virknējumā.

Izmantotie resursi:
https://www.hcverva.cz/
https://jkh.pl/