Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Raivis Ansons no ECHL atgriezies Pitsburgas ''Penguins'' fārmklubā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Raivis Ansons no ECHL atgriezies Pitsburgas ''Penguins'' fārmklubā
Raivis Ansons. Foto: WBS Penguins

Amerikas hokeja līgas klubs Viksbēras/Skrentonas ''Penguins'' paziņojusi, ka tās rindās no Austrumkrasta hokeja līgas atgriezies Raivis Ansons. Viņš sešās spēlēs ECHL guva divus vārtus un atdeva vienu piespēli.

Amerikas hokeja līgas klubs Vilksbēras/Skrentonas ''Penguins'' paziņojusi, ka tās rindās no Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) kluba ''Wheeling Nailers'' atgriezies Raivis Ansons. Viņš uz ECHL klubu tika nosūtīts, lai varētu atgūties no savainojumu, kuru guva 2023. gada martā.

''Wheeling Nailers'' komandas sastāvā Ansons nospēlēja sešus mačus, kuru laikā viņš iemeta divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Pagājušajā sezonā AHL komandas rindās, kas ir Pitsburgas ''Penguins'' fārmklubs, Ansons 44 spēlēs iemeta divus vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles.

Pitsburgas ''Penguins'' Raivi Ansonu izvēlējās 2020. gada NHL draftā ar 149. kārtas numuru.

Izmantotie resursi:
https://www.wbspenguins.com/2023/11...

     [+] [-]

, 2023-11-22 22:31, pirms 7 mēnešiem
Baigi jau neko spožu nerādīja ECHL, bet nu NHL līgums dara savu - silta vieta AHL komandā

     [+] [-]

, 2023-11-23 01:22, pirms 7 mēnešiem
Ja nav par grūtu, būtu labi, ja raksta autori liktu klāt iekavās vecumu, vai vismaz šad tad rakstā pieminētu. Tad labāk tādi svētdienas hokeja sekotāji kā es varētu saprast kura gada hokejists un viņa līmeni un sasniegto. Piemēram Ansons ir AHL, Mateiko Kvebekas junioru līgā viņi viena vecuma?