Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Buncim 1+1 zaudējumā pirmajā Slovākijas čempionāta finālspēlē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Buncim 1+1 zaudējumā pirmajā Slovākijas čempionāta finālspēlē
Filips Buncis sarunā ar tiesnesi. Foto: HK Nitra

Šodien Slovākijas čempionātā pirmajā finālspēlē zaudējumu piedzīvoja Filipa Bunča ''Nitra'', kas ar 4:6 piekāpās Bratislavas ''Slovan''. Veiksmīgu spēli aizvadīja Latvijas hokejists, kurš izcēlās ar vienu precīzu metienu vārtos un vienu piespēli.

• Slovākijas čempionātā par vietas noturēšanu augstākajā divīzijā Artūra Salijas ‘’Liptovsky Mikulas’’ nonāca soli no vietas noturēšanas līgā. Sērijas ceturtajā spēlē tā guva uzvaru ar 3:2 pār ''Zilina'', sērijā nonākot vadībā ar 3-1. Salija divas reizes meta uz vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu ar +1.

• Tikmēr ''Zilina'' sastāvā Eduards Hugo Jansons izcēlās ar precīzu metienu otrā perioda beigās. Kopumā Jansons uz vārtiem meta četras reizes, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu. Piektā spēle paredzēta svētdien.

• Tikmēr zaudējumu Slovākijas čempionāta pirmajā finālspēlē cieta Filipa Bunča ‘’Nitra’’, kas ar 4:6 piekāpās Bratislavas ‘’Slovan’’. Buncis guva vārtus pirmā perioda sestajā minūtē, tādējādi atklājot spēles rezultātu.

• Izslēgšanas spēlēs Buncim tas bija ceturtais precīzais metiens vārtos un sestais punkts kopumā. Regulārajā turnīrā hokejists aizvadīja desmit mačus, sakrājot astoņus rezultativitātes punktus.

• Spēlē par nozīmīgāko kļuva otrā trešdaļa, kad no rezultāta 2:1, ‘’Slovan’’ panāca 5:2. Buncis bez gūtajiem vārtiem 19 pavadītajās minūtēs laukumā atdeva arī vienu piespēli un divas reizes meta uz vārtiem. Tāpat hokejists uzvarēja deviņos no 21 iemetiena.

• Nākamo spēli komandas aizvadīs jau rīt.

Izmantotie resursi:
HockeySlovakia.sk | oficiálny web slovenského...

     [+] [-]

, 2022-04-22 22:15, pirms 2 gadiem
Dinamo blatņikam Buncim , kā izskatās, kas krievu vatņiku ligaa biaj nulle, izmainas karjerā nākushas par labu

     [+] [-]

, 2022-04-22 23:37, pirms 2 gadiem
Regbists rakstīja: Dinamo blatņikam Buncim , kā izskatās, kas krievu vatņiku ligaa biaj nulle, izmainas karjerā nākushas par labu
kādā ziņā par labu? Tas, ka var izspēlēties viduvējā līgā?

     [+] [-]

, 2022-04-23 11:08, pirms 2 gadiem
Abrags rakstīja: kādā ziņā par labu? Tas, ka var izspēlēties viduvējā līgā?
Protams,ka labāk būt rezultatīvam viduvējā līga un izjust vārtu garšu, nekā būt blatņikam