Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenbergam vārti latviešu duelī, Zabusovs un Mamčics rezultatīvi Zlīnā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krastenbergam vārti latviešu duelī, Zabusovs un Mamčics rezultatīvi Zlīnā
Renārs Krastenbergs. Foto: René Krammer / ecvsv.at

Otrdienas vakarā rezultatīvu sniegumu nodemonstrējuši Patriks Zabusovs, Roberts Mamčics, Renārs Krastenbergs, Ņikita Jevpalovs un Artūrs Kulda, kura komanda uzvarēja bullīšu sērijā.

Čehija

• Zlīnas "PSG Berani" savā laukumā ar 2:5 piekāpās "Česke Budejovice". Mājinieku abos vārtos rezultatīvi asistēja Roberts Mamčics, kurš uz ledus pavadīja 23:02 minūtes un tas bija ilgākais laiks Zlīnas komandā. Viena piespēle Patrikam Zabusovam, kuram ilgākais spēles laiks starp komandas uzbrucējiem (17:47).

• Pretinieku nometnē Kristofers Bindulis 19 minūtēs izdarīja vienu spēka paņēmienu un nopelnīja +1 lietderību.

• Litvīnovas "Verva" viesos ar 1:3 piekāpās čempionei "Ocelari". Uvis Balinskis nospēlēja 21:05 minūtes, izdarīja divus un bloķēja vienu metienu, kā arī nopelnīja -1 lietderību.

• "Mlada Boleslav" ar 3:2 pieveica Brno "Kometa". Māris Bičevskis 13 minūtēs izdarīja vienu metienu un uzvarēja 33% iemetienu.

• Plzeņas "Škoda" viesos ar 5:2 apspēlēja "Olomouc". Mārtiņš Dzierkals 17:41 laikā izdarīja divus metienus. Pēc sekmīgā sākuma pēdējos desmit mačos Dzierkals guvis tikai divus punktus.

ICEHL

• VSV savā laukumā ar 3:4 piekāpās Lincas "Black Wings". No zaudējuma neglāba arī Renāra Krastenberga 1+1. Tieši viņš 38. minūtē panāca izlīdzinājumu, bet turpinājumā pretinieki guva uzvaras vārtus. Krastenberga kontā četri metieni un +1 lietderība.

• Pretinieku otrās maiņas centrā spēlēja Andris Džeriņš, kurš atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem.

• Dornbirnas "Bulldogs" izbraukumā ar 5:1 sakāva Insbrukas "Die Haie". Ņikita Jevpalovs izcēlās ar rezultatīvu piespēli un vienu metienu.

Vācija

• Krēfeldes "Pinguine" viesos ar 4:3 bullīšos pieveica Straubingas "Tigers". Artūram Kuldam rezultatīva piespēle komandas otrajos vārtos. Viņš uz ledus pavadīja 20:26 minūtes un nobloķēja divus metienus.