Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Salijam, A. Ozoliņam, Zuševicam vārti, Merzļikinu un Punnenovu nomaina

Agris Suveizda

Salijam, A. Ozoliņam, Zuševicam vārti, Merzļikinu un Punnenovu nomaina
Elvis Merzļikins
Foto: hclugano.ch

Eiropas hokeja līgās ar vārtu guvumu atzīmējās Artūrs Salija, Artūrs Ozoliņš un Zintis Nauris Zuševics, bet, katrs ielaiduši pa četriem vārtiem, nomainīti tika vārtsargi Elvis Merzļikins un Ivars Punnenovs.

Šveices čempionāta līderes godu zaudēja Cīrihes "Lions", kas mājās cieta pamatīgu sakāvi pret jauno līderi "Bern" (1:6). Ronalds Ķēniņš spēlēja 15 minūtes un 15 sekundes, izdarīja vienu metienu un nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -1. Ar 2:6 zaudēja "Lugano", kas viesos piekāpās "Biel". Elvis Merzļikins atvairīja desmit no 14 metieniem un 24. minūtē tika nomainīts pēc ceturtās ielaistās ripas (0:4).

Nomainīts tika arī Ivars Punnenovs, kura pārstāvētā "Tigers" par spīti pretinieku nomētāšanai ar 39:19 mājās ar 3:5 zaudēja "Lausanne". Punnenovs atvairīja 11 no 15 metieniem un 14 minūtes līdz beigām tika nomainīts pēc ceturtās ielaistās ripas (3:4).

Slovākijas Ekstralīgā savus trešos vārtus sezonā guva Artūrs Salija, kurš 22. minūtē vairākumā panāca 2:0 un palīdzēja "Martin" ar 5:3 pārspēt "Zvolen". Salija spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2 un šosezon 24 mačos sakrājis desmit (3+7) punktus. Slovākijā debitēja Martins Lavrovs, kura pārstāvētā "Nove Zamky" mājās gan zaudēja "Nitra" (2:3).

Krievijas Augstākajā līgā vārtus guva Artūrs Ozoliņš, kurš sestajā minūtē vairākumā atklāja rezultātu un palīdzēja Angarskas "Yermak" ar 4:1 izbraukumā pārspēt Čeļabinskas "Chelmet". Ozoliņš spēlēja 18 minūtes un 33 sekundes, izdarīja divus metienus pa vārtiem, uzvarēja 13 no 23 iemetieniem (56,5%) un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Ozoliņš ar 22 (7+15) punktiem 31 spēlē ir rezultatīvākais komandā un līgā ieņem 12. vietu.

Vārtus guva arī Zintis Nauris Zuševics, kurš 51. minūtē panāca 2:3, tomēr viņa pārstāvētā Grācas "99ers" ar 2:5 mājās zaudēja "Bolzano". Zuševicam šosezon 33 spēlēs pieci (4+1) punkti. Polijā trīs rezultatīvas piespēles izdarīja Mārtiņš Porejs, kura pārstāvētais Katovices GKS pretiniekus sagrāva ar 7:0. Rezultatīvu piespēli izdarīja Edmunds Augstkalns, taču viņa un Edgara Dīķa pārstāvētā "Polonia" mājās ar 2:3 zaudēja Māra Jučera "Podhale". Jučers atvairīja 37 no 39 metieniem. Čehijas Ekstralīgā nespēlēja Roberts Bukarts, kura pārstāvētais Zlīnas PSG viesos pagarinājumā ar 3:2 pārspēja "Mlada Boleslav".

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Протокол игры
BK Mladá Boleslav - PSG Zlín, 20.12.2016 |...
MHC Martin, a.s. vs. HKM a.s | Extraliga SR |...
HC Nové Zámky s.r.o. vs. HK Nitra, s.r.o. |...
SPIEL
Game | Swiss Ice Hockey Federation
Game | Swiss Ice Hockey Federation
Game | Swiss Ice Hockey Federation
Hokej.net - Mecz Tempish Polonia Bytom -...
Hokej.net - Mecz SMS PZHL Sosnowiec - Tauron KH...