Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam vārti, E.Kuldam rezultatīva piespēle

Jevpalovam vārti, E.Kuldam rezultatīva piespēle
Ņikita Jevpalovs
Foto: Claude Denis

Kārtējo uzvaru Kvebekas junioru hokeja līgas (QMJHL) turnīrā svinēja Ņikita Jevpalovs un Blenvilas-Buābriānas "Armada", kas ar 2:1 pārspēja Rimuski "Oceanic". Latvijas hokejists izcēlās ar vārtu guvumu.

19 gadus vecais uzbrucējs Ņikita Jevpalovs ar gūtiem vārtiem sekmēja QMJHL kluba Blenvilas-Buābriānas "Armada" 11.uzvaru 13 spēlēs, komandai pārspējot Rimuski "Oceanic" ar 2:1. Jevpalovs ar precīzu metienu vairākumā palīdzēja "Armada" izlīdzināt rezultātu (1:1) otrā perioda sestajā minūtē.

Latvijas uzbrucēja kontā arī četri metieni pa vārtiem, divas soda minūtes, trīs uzvarēti iemetieni (no četriem) un viens spēka paņēmiens. 13 spēlēs Jevpalovs ir ticis pie 13 (9+4) punktiem.

18 gadus vecais Georgs Golovkovs un Dramondvilas "Voltigeurs" ar 4:5 pēcspēles metienos piekāpās Gatino "Olympiques". Latvijas hokejists šoreiz ar punktiem neizcēlās, nerealizēja savu mēģinājumu bullīšu sērijā, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, uzvarēja septiņos iemetienos (no 16), izdarīja vienu spēka paņēmienu un nopelnīja koeficientu -2.

Neskatoties uz šodienas spēli, Golovkovs joprojām ir viens no rezultatīvākajiem QMJHL pirmgadniekiem, ar 12 (6+6) punktiem tikpat spēlēs ieņemt piekto vietu labāko punktu guvēju sarakstā (pirmgadnieku vidū).

Ar rezultatīvu piespēli izcēlies Rietumu hokeja līgas (WHL) kluba Edmontonas "Oil Kings" uzbrucējs Edgars Kulda, palīdzot savai komandai ar 3:2 pagarinājumā uzveikt Kūtenajas "Ice". 18 gadus vecais Latvijas hokejists asistēja "Oil Kings" pirmo vārtu guvumā, spēles 10.minūtē palīdzot atklāt mača rezultātu. Šonakt E.Kulda izcēlās arī ar četrām soda minūtēm. 13 spēlēs Latvijas hokejists ir ticis pie astoņiem (2+6) punktiem.

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) neveiksmi piedzīvoja Haralds Egle un Muskegonas "Lumberjacks", kas ar 3:7 piekāpās ASV junioru izlasei. Latvijas hokejists ar punktiem neizcēlās, bet izdarīja četrus metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar neitrālu koeficientu. 17 gadus vecais hokejists astoņās spēlēs ticis pie diviem punktiem.

Izmantotie resursi:
QMJHL Network
WHL Network
USHL The United States Hockey League - the best...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-21 11:05, pirms 11 gadiem
Kas ar to Egli, jopcik? Vēl pirms gada šur tur tika piesaukts kā 1.kārtas potenciāls...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-21 11:34, pirms 11 gadiem
dobrecovs rakstīja: Kas ar to Egli, jopcik? Vēl pirms gada šur tur tika piesaukts kā 1.kārtas potenciāls...
8 spēles, 0+2 punkti, +2 lietderība.
Bet gan jau pamazām iešūposies.

Stati: Muskegon Lumberjacks - United States Hockey...
Vairāk: Mūsējie netālu no NHL. 3. sērija. Savienotās...