Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevska sniegums ļauj MoDo atgūt vadību "Allsvenskan" finālsērijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Gudļevska sniegums ļauj MoDo atgūt vadību "Allsvenskan" finālsērijā
Kristers Gudļevskis. Foto: MoDo Hockey

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgas finālsērijā priekšgalā ar 2-1 izvirzījusies vārtsarga Kristera Gudļevska komanda Ērnšeldsvīkas MoDo, šovakar izbraukumā Stokholmā ar tādu pašu rezultātu pagarinājumā pieveicot "Djurgården".

30 gadus vecais Gudļevskis atvairīja 31 no 32 pretinieku metieniem. Sērijas ceturtā spēle svētdien norisināsies turpat Zviedrijas galvaspilsētā.

Sezonu noslēdza pieredzējušie aizsargi Oskars Cibuļskis un Kristaps Sotnieks, kuru pārstāvētā Kladno "Rytíři" nopelnīja tiesības arī nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, Kladno vienībai pārspēļu sērijā ar 4-0 sakaujot Zlīnas "PSG Berani".

Sērijas ceturtajā spēlē, kurā "Rytíři" bija pārāka ar rezultātu 1:0, 35 gadus vecais Cibuļskis uz ledus pavadīto 22 minūšu un 42 sekunžu laikā divreiz meta pa vārtiem un pielietoja spēka paņēmienu, savukārt 36 gadus vecais Sotnieks 16 ar pusi minūšu laikā veica metienu, nopelnīja lietderības koeficientu +1 un izdarīja trīs spēka paņēmienus.

Cibuļskis šosezon aizvadītajās 54 spēlēs sakrāja 12 (2+10) rezultativitātes punktus, kā arī regulārajā sezonā nopelnīja kopumā 19 soda minūtes un +/- koeficientu -9. Sotniekam 48 cīņās desmit (2+8) punkti, savukārt pamatturnīrā kopējā lietderība -12 un 26 soda minūtes.

Dānijas meistarsacīkšu finālsērijā iedzinējos ar 1-3 nokļuvusi Herningas "Blue Fox", savā laukumā kapitulējot (2:6) pašreizējai valsts čempionei Olborgas "Pirates". 35 gadus vecais zilo lapsu uzbrucējs Andris Džeriņš reizi meta pa vārtiem, kā arī otrajā trešdaļā tika divreiz noraidīts.

Izmantotie avoti:
https://statnet-reports.hockeyallsv...
https://www.hokej.cz/zapas/2907367/...
https://metalligaen.dk/live/

  +1 [+] [-]

, 2023-04-22 09:33, pirms gada
Cibuļa un Džera varēs pieslēgties izlasei, jautājums tikai vai Andris izturēs konkurenci.

     [+] [-]

, 2023-04-22 14:43, pirms gada
Easton77 rakstīja: Cibuļa un Džera varēs pieslēgties izlasei, jautājums tikai vai Andris izturēs konkurenci.
Nu ar centriem vienmer ir kā ir,kpc gan nē?