Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ķēniņam seši metieni "Lausanne" uzvarā un neizšķirts 1-1 sērijā

Rolands Eliņš

Ķēniņam seši metieni "Lausanne" uzvarā un neizšķirts 1-1 sērijā
Ronalds Ķēniņš. Foto: Anthony Anex/PPR

Vairākās Eiropas hokeja līgās risinās izslēgšanas spēles, kurās šovakar piedalījās arī Latvijas hokejisti.

Čehijas čempionāta ceturtdaļfinālā Māris Bičevskis palīdzēja "Mlada Boleslav" ar 3:2 pārspēt "Mountfield" un izlīdzināt rezultāt sērijā 1-1. Bičevskis nospēlēja 19 minūtes un palika ar neitrālu lietderības koeficientu, kamēr viņa komanda atspēlējās pēc pirmajās četrās minūtēs ielaistajiem diviem vārtiem.

Savukārt "Vitkovice" bez traumu guvušā Roberta Bukarta sastāvā sērijā nokļuvusi iedzinējos 0-2 pret "Trinec", šodien zaudējot ar 1:2.

Vācijā Ralfs Freibergs piedalījās "Roosters" mačā, viņa komandai ar 2:4 piekāpjoties "Bremerhaven". Savukārt ar 2:6 zaudējumu cieta Artūra Kuldas "Pinguine", kas piekāpās "Ice Tigers" un saglabā pēdējo vietu līgā. Freiberga komanda ir divas vietas augstāk.

Šveicē Ronalda Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" ar 2:1 viesos pieveica "Ambri-Piotta" un panāca astotdaļfināla sērijā neizšķirtu 1-1. Ķēniņš nospēlēja 19 minūtes, kurās izcēlās ar sešiem metieniem pa vārtiem (labākais rādītājs komandā). Bet Denisa Smirnova pārstāvētā Ženēvas "Servette" ar 3:4 papildlaikā zaudēja "Lugano", sērijā nonākot iedzinējos ar 0-2.

Dānijā Gunāra Skvorcova komanda "Bulldogs" ar 1:4 piekāpās "Sonderjyske Ishockey" un sērijā nonāca iedzinējos ar 2-3. Skvorcova komanda šajā mačā nopelnīja 55 soda minūtes pret pretinieku desmit.

Polijas līgas pusfinālā vairāku Latvijas hokejistu pārstāvētā "Jastrzebie" ar 2:4 piekāpās "Unia Oswiecim" un sērijā tagad zaudē ar 0-2. "Jastrzebie" rindās ar vārtu guvumu atzīmējās Egils Kalns.