Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balceram pirmoreiz šosezon trīs punkti AHL mačā

Rolands Eliņš

Balceram pirmoreiz šosezon trīs punkti AHL mačā
Rūdolfs Balcers. Foto: Belleville Senators

Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers turpina spēlēt ļoti rezultatīvi Amerikas Hokeja līgā. Šonakt Balcers palīdzēja Belvilas „Senators” ar 3:2 pārspēt „Americans”, tiešā veidā piedaloties visos trīs komandas vārtu guvumos.

„Senators” mačā pret Bufalo „Sabres” fārmklubu „Americans” nokļuva iedzinējos 0:2, un šāds rezultatīvs saglabājās līdz 51. minūtei, kad beidzot vārtus guva arī Belvilas komandu. Pusātrajā uzbrukumā Balcers no zonas vidus kritienā paspēja padot piespēli, sekoja vēl viena piespēle uz pretējo malu un vārtu guvums. 56. minūtē „Senators” panāca izlīdzinājumu, vēlreiz vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli piedaloties Balceram, bet uzvaru „Senators” nokārtoja papildlaika otrajā minūtē, un arī uzvaras vārtos Balcers piedalījās ar rezultatīvu piespēli.

Balceram šajā mačā trīs punkti (0+3), kas viņam šosezon izdevies pirmoreiz, lai gan vairākkārt iepriekš bija izdevies sakrāt divus punktus vienā spēlē. Kopumā Balceram AHL šī bija sestā spēle karjerā ar vismaz trīs punktiem. Latvijas uzbrucējs šosezon piedalījies 31 AHL spēlē un sakrājis 35 punktus (14+21), kas ir trešais labākais rādītājs komandā.

Balceram šodienas mačā statistikā arī divi metieni pa vārtiem un sezonas labākais lietderības koeficients – plus trīs. Starp trim mača zvaigznēm Balcers gan netika iekļauts.

„Senators” vienība ar 34 uzvarām 54 spēlēs un sakrātiem 73 punktiem ir labākā Austrumu konferencē un ieņem otro vietu visā līgā.

AHL spēli šonakt aizvadīta arī „Rockets” vienība, kas ar 4:5 pēcspēles metienos piekāpās „Moose”. Ņikita Jevpalovs šoreiz „Rockets” spēles pieteikumā nebija iekļauts.

ECHL ar rezultatīvu spēli atzīmējās Renārs Krastenbergs, kuram rezultatīva piespēle „Nailers” zaudējumā 3:6 pret „Royals”. Krastenbergam gan arī negatīvs lietderības koeficients mīnus trīs. Viņam šosezon 42 ECHL spēlēs izdevies savākt 26 punktus (10+16).

Kvebekas Junioru hokeja līgā (QMJHL) Harijs Brants piedalījās „Titan” uzvarā pār „Eagles” ar 4:2, taču pats palika ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-20 09:46, pirms 5 gadiem
Malaģec Balcers!

  +1 [+] [-]

, 2020-02-20 11:57, pirms 5 gadiem
Balceram arī lietderības koeficients uz doto brīdi +19! Otrs augstākais komandā starp uzbrucējiem. Ja tā turpināsies, tad noteikti tiks dota iespēja atgriezties NHL. Tik palikt tur uz ilgāku laiku gan būs lielāks izaicinājums.

     [+] [-]

, 2020-02-20 12:21, pirms 5 gadiem
Atlantique rakstīja: Balceram arī lietderības koeficients uz doto brīdi +19! Otrs augstākais komandā starp uzbrucējiem. Ja tā turpināsies, tad noteikti tiks dota iespēja atgriezties NHL. Tik palikt tur uz ilgāku laiku gan būs lielāks izaicinājums.
Varbūt meklēt vietu citur? Kādā maiņas darījumā šo varētu ielikt...

     [+] [-]

, 2020-02-20 12:34, pirms 5 gadiem
Bāc ,bet kaut kad izsauc uz NHL tie punkti kaut lidzīgi krātos...