Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcers AHL pārbaudes spēlē atkal pirmajā maiņā, bet maču nepabeidz

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcers AHL pārbaudes spēlē atkal pirmajā maiņā, bet maču nepabeidz
Rūdolfs Balcers. Foto: Carina Johansen

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers atkal bija iekļauts Amerikas Hokeja līgas kluba Sanhosē “Barracuda” pirmajā uzbrukuma virknējumā, tomēr pārbaudes mačs tika pārtraukts pēc otrā perioda.

Sanhosē “Barracuda” otro dienu pēc kārtas aizvadīja pārbaudes spēli pret Hendersonas “Golden Knights”, taču mačs Lasvegasā netika pabeigts. Laukuma saimnieku mājaslapā atrodama vēsts, ka spēle starp otro un trešo periodu tika pārtraukta saskaņā ar Covid-19 protokolu, ko izstādājusi Amerikas Hokeja līga un tās prezidents Skots Hausons.

“Golden Knights” sociālajos tīklos pavēstījusi, ka mača apturēšana nav saistīta ar saslimšanu tās rindās. Savukārt “Barracuda” norādījusi, ka mačs netika pabeigts un ka tālāka informācija sekos. Dienas gaitā tika paziņots, ka spēles laikā saņemtas ziņas, ka vienam spēlētājam bijušas pozitīvas analīzes. Atcelti tuvāko dienu "Barracuda" treniņi un mači.

Ņemot vērā, ka Sanhosē “Sharks” vienībai pārceltas vairākas spēles, tad vairāki hokejisti tika nosūtīti uz “Barracuda”, lai piedalītos pārbaudes mačā.

Balcers spēlēja pirmajā maiņā kopā ar Aleksanderu Trū un Džeiku Makgrū. Jāpiezīmē, ka pirmajā abu komandu pārbaudes spēlē Balcers izcēlās ar diviem punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.hendersonsilverknights....

  +3 [+] [-]

, 2021-01-31 17:17, pirms 3 gadiem
Bija iekļauts pirmajā virknējumā un spēlēja otrajā???

  +1 [+] [-]

, 2021-01-31 18:02, pirms 3 gadiem
Brože lašara.
Hendersonā atrodas zelta bruņinieku ferma, kam bruņas sudraba krāsā!

  +1 [+] [-]

, 2021-01-31 19:37, pirms 3 gadiem
Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers atkal bija iekļauts Amerikas Hokeja līgas kluba Sanhosē “Barracuda” pirmajā uzbrukuma virknējumā.

Balcers spēlēja otrajā maiņā kopā ar Aleksanderu Trū un Džeiku Makgrū.

Brože moj.

     [+] [-]

, 2021-01-31 20:18, pirms 3 gadiem
Kas ta nu?