Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ošeniekam vairāk kā 20 minūtes Somijā, Gatim Spruktam punkts Ukrainā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ošeniekam vairāk kā 20 minūtes Somijā, Gatim Spruktam punkts Ukrainā
Ernests Ošenieks. Foto: kiekko-vantaa.fi

Somijas pēc spēka otrajā jeb "Mestis" līgā zaudējumu piedzīvojusi latviešu aizsarga Ernesta Ošenieka pārstāvētā "Kiekko-Vantaa", kas savā laukumā ar 1:2 pagarinājumā piekāpās Turku "TUTO Hockey".

• 20 gadus vecais Ošenieks uz ledus pavadīto 20 minūšu un 11 sekunžu laikā, cīnoties komandas otrajā virknējumā, atzīmējās ar lietderības koeficientu +1. "Kiekko-Vantaa" vienība ar 25 spēlēs iekrātiem 29 punktiem 14 klubu konkurencē ierindojas 11. pozīcijā.

• Jaunizveidotās Ukrainas Superlīgas turnīrā trešo uzvaru aizvadītajās trīs spēlēs izcīnīja uzbrucēju Gata Sprukta (nopelnīja rezultatīvu piespēli) un Oļega Šišļaņņikova, kā arī vārtsarga Jāņa Vora (šovakar palika uz rezervistu soliņa) klubs Doņeckas "Donbass", viesos ar 4:2 pieveicot "Mariupol".

Zviedrijas "Allsvenskan" līgā neveiksmi cieta uzbrucēja Georga Golovkova (šovakar palika tukšā) Upsālas "Almtuna", kas izbraukumā ar 1:2 zaudēja līderei Jenšēpingas "HV71". Pēc aizvadītām 27 kārtām "Almtuna" ar 28 punktiem 14 komandu starpā ieņem 12. vietu.

Izmantotie resursi:
https://mestis.fi/fi/ottelut/2021-2...
https://hcdonbass.com/news/phl/donb...