Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Batņas komanda pagarina līgumu ar leģendāro Jokinenu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Batņas komanda pagarina līgumu ar leģendāro Jokinenu
Olli Jokinens. Foto: jukurit.fi

Somijas hokeja klubs Mikeli "Jukurit", ko pārstāv Latvijas izlases centra uzbrucējs Oskars Batņa, paziņojis par līguma pagarināšanu ar galveno treneri Olli Jokinenu.

Oskars Batņa šosezon laukumā devies 11 mačos un izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli. Vairākas cīņas viņš aizvadīja trešā virknējuma centrā, kaut sezonu sāka kā ceturtās maiņas malējais uzbrucējs. Batņa aizvada otro sezonu "Jukurit" rindās.

Otro sezonu "Jukurit" galvenais treneris ir Olli Jokinens, un šodien klubs paziņoja par līguma pagarināšanu līdz 2023./24. gada sezonas beigām. Pie ilgākiem līgumiem tika arī Jokinena palīgi.

Līgums pagarināts, neskatoties uz nesekmīgo sezonas sākumu – četras uzvaras 11 spēlēs un 14. vieta 15 komandu konkurencē. Pērn "Jukurit" regulāro sezonu pabeidza otrajā vietā, bet playoff izstājās ceturtdaļfinālā.

43 gadus vecais Jokinens labāk pazīstams kā bijušais spēlētājs. Viņš savulaik bija Floridas "Panthers" kapteinis, bet kopumā Nacionālajā hokeja līgā aizvadījis 1231 spēli un ticis pie 750 punktiem. Jokinens iekļauts Somijas hokeja Slavas zālē.

Izmantotie resursi:
https://jukurit.fi/fi-fi/article/et...