Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Krastenberga komanda atlaiž uzbrucēju, kuram naudu algai vasarā savāca līdzjutēji

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Krastenberga komanda atlaiž uzbrucēju, kuram naudu algai vasarā savāca līdzjutēji
Renārs Krastenbergs. Foto: Södertälje Sportklubb

Renāra Krastenberga pārstāvētā ''Södertälje'' atlaidusi hokejistu, kuram algu pirms sezonas savāca kluba līdzjutēji. Entonija Lučāni maciņš sastāvēja no naudas, kuru atbalstītāji ieguva ''Fansens Lirare'' kampaņas laikā. Uzbrucējs vienībā aizvadīja tikai astoņas spēles.

''Jūtam, ka neesam saņēmuši to, ko cerējām. Abas iesaistītās puses ir ļoti vīlušās. Entonijs jau no paša sākuma bija profesionālis un katru dienu smagi strādāja, taču dažreiz viss neizdodas, kā cerēts. Mēs pateicamies Entonijam par ieguldīto laiku komandā un vēlam viņam veiksmi turpmāk,'' sacīja kluba vadītājs Emīls Džordžsons.

''Södertälje'' pirms sezonas piedzīvoja lielas pārmaiņas. Klubam pievienojās jauns galvenais treneris - Magnuss Bogrēns. Klāt nāca arī kluba vadītājs Emīls Džordžsons un vairāki jauni spēlētāji. Viens no tiem bija tieši Lučāni, kurš pērn spēlēja ICEHL. 48 spēlēs viņš guva 17 vārtus un atdeva 34 rezultatīvas piespēles (51 punkts).

Līdzjutēji kopā savāca 400 tūkstošus zviedru kronas, lai iegūtu 32 gadus veco uzbrucēju. Tie ir aptuveni 36 ar pusi tūkstoši eiro. Astoņās spēlēs ''Södertälje'' rindās kanādietis izcēlās ar 1+2.

Krastenbergs astoņās spēlēs tikmēr ir ticis pie trim rezultatīvām piespēlēm, četrām soda minūtēm un negatīvu lietderības koeficientu -4. 23 gadus vecā latvieša komanda pirmo cīņu bez Lučāni aizvadīs jau trešdienas vakarā, kad plkst. 20:00 pēc Latvijas laika pretī stāsies ''Kristianstad'' hokejisti.

Izmantotie resursi:
https://hockeynews.se/articles/26008/

     [+] [-]

, 2022-10-17 16:47, pirms 2 gadiem
''Jūtam, ka neesam saņēmuši to, ko cerējām. Abas iesaistītās puses ir ļoti vīlušās. Entonijs jau no paša sākuma bija profesionālis un rādījās darbā katru dienu..."
Bļin, uzrakstīts kā par tādu gatera strādnieku - rādījās darbā katru dienu. 😀

     [+] [-]

, 2022-10-17 17:06, pirms 2 gadiem
Peecis30 rakstīja: ''Jūtam, ka neesam saņēmuši to, ko cerējām. Abas iesaistītās puses ir ļoti vīlušās. Entonijs jau no paša sākuma bija profesionālis un rādījās darbā katru dienu..."
Bļin, uzrakstīts kā par tādu gatera strādnieku - rādījās darbā katru dienu. 😀
Hokejā arī atsevišķiem spēlētājiem dod brīvdienas, bet pēc saviem ieskatiem lai sevi pierādītu, viņi tomēr atnāk uz darbu (treniņu). Kurā viņiem nav obligāti japiedalās.