Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Švanenbergam vārti ECHL, Vilmanim OHL, Rodžeram Bukartam piespēle WHL

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Švanenbergam vārti ECHL, Vilmanim OHL, Rodžeram Bukartam piespēle WHL
Jānis Švanenbergs. Foto: Idaho Steelheads

Naktī uz ceturtdienu Austrumkrasta hokeja līgā ar vārtiem Aidaho ''Steelers'' uzvarā ar 6:2 izcēlās Jānis Švanenbergs. Ontārio hokeja līgā zaudētajā mačā ar vārtiem trešās zvaigznes titulu ieguva Sandis Vilmanis, bet Rietumu hokeja līgā Rodžers Bukarts ar piespēli sekmēja savas komandas uzvaru.

• Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) Aidaho ‘’Steelheads’’ uzvaru pār ‘’Americans’’ ar 6:2 ar vieniem vārtiem sekmēja Jānis Švanenbergs. Viņš precīzi meta otrā perioda septītajā minūtē, tobrīd panākot 4:2. Kopumā latvietim divi metieni uz vārtiem, divi noraidījumi un pozitīva lietderība +1. Rietumu konferencē ‘’Steelheads’’ ieņem otro vietu.

• NCAA līgā pēcspēles metienos zaudējumu cieta Ģirta Silkalna Masačūsetas ‘’Lowell’’, kas ar 1:2 piekāpās ‘’Warriors’’. Silkalns ar ierakstiem statistikā neizcēlās.

• Par trešo spēles zvaigzni Ontārio hokeja līgas spēlē starp ‘’Sting’’ un ‘’Bulldogs’’ tika atzīts Sandis Vilmanis. ‘’Sting’’ zaudēja ar 3:6, bet Vilmanis guva vienus no savas komandas vārtiem. Viņš pirmā perioda trešajā minūtē savai komandai panāca 1:0. Kopumā Vilmanim četri metieni uz vārtiem un pozitīva lietderība (+1).

• Savukārt Rietumu hokeja līgā savas komandas ‘’Wild’’ uzvarā ar 5:2 pār ‘’Americans’’ ar rezultatīvu piespēli izcēlās Rodžers Bukarts. Otrajā periodā viņš asistēja kluba trešajos vārtos, kas tika gūti vairākumā. Bez piespēles Bukartam viens metiens uz vārtiem un zaudēts vienīgais iemetiens.

Izmantotie resursi:
https://lscluster.hockeytech.com/ga...
https://www.ncaa.com/game/6193634
https://chl.ca/ohl/gamecentre/26654/
https://chl.ca/whl/gamecentre/1020477/

     [+] [-]

, 2023-11-16 10:00, pirms 8 mēnešiem
Jāņa Švanenberga vārti - https://youtu.be/WN8D9pdafCQ

     [+] [-]

, 2023-11-16 10:00, pirms 8 mēnešiem
Sanda Vilmaņa vārti - https://youtu.be/Cbc-wOejDBw

     [+] [-]

, 2023-11-16 11:39, pirms 8 mēnešiem
Par Švānenberju sen nebija dzirdēts. Malacis, tik uz priekšu!