Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Kalniņš rezervē, "Lakers" un "Tappara" dueļa pirmajā spēlē neizšķirts

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kalniņš rezervē, "Lakers" un "Tappara" dueļa pirmajā spēlē neizšķirts
Jānis Kalniņš. Foto: Vaxjo Lakers

Čempionu hokeja līgā sākušās izslēgšanas spēles. No latviešu pārstāvētajām komandām no grupas izkļuva tikai Jāņa Kalniņa pārstāvētā Vekšes "Lakers", kas šovakar savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 pret Tamperes "Tappara".

Čempionu līgas izslēgšanas spēles sākušās ar astotdaļfinālu stadiju. Uzvarētājs tiek noskaidrots divu spēļu summā, tāpēc iespējami arī neizšķirti. Duelī starp Zviedrijas čempioni Vekšes "Lakers" un Tamperes "Tappara" uzvarētājs netika noskaidrots – 2:2.

Nedēļas nogalē Latvijas izlasē spēlējušais Jānis Kalniņš atpūtas nolūkos tika atstāts rezervē, bet Adams Ohmans atvairīja 25 no 27 metieniem.

Ražīgākais bija pirmais periods, kurā tika gūti trīs vārti. Vispirms somi atklāja rezultātu, bet "Lakers" atbildēja ar diviem vārtiem. Atbildes spēle norisināsies tieši pēc nedēļas.

     [+] [-]

, 2021-11-16 23:23, pirms 3 gadiem
Leksand 0:4 Klagernfurt? Kā tas ir iespējams, ka Zviedrijas viens no labākajiem klubiem zaudē Austrijas viduējai komandai? :/