Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Skvorcovam 1+1 un Dānijas bronza, Buncim 1+1 un solis no Slovākijas fināla

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Skvorcovam 1+1 un Dānijas bronza, Buncim 1+1 un solis no Slovākijas fināla
Gunārs Skvorcovs. Foto: bulldogs.dk

Dānijas hokeja meistarsacīkšu bronzas medaļas izcīnījusi Odenses "Bulldogs" vienība, kas viesos ar 5:4 pieveica Esbjergas "Energy", uzvarētāju labā ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli izceļoties latvietim Gunāram Skvorcovam.

• Skvorcovs savā 20. spēlē Dānijas līgā šosezon nopelnīja 17. un 18. rezultativitātes punktu. 32 gadus vecais hokejists Dānijā kopumā guva deviņus vārtus un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles. Cīņā par bronzu Odenses "Bulldogs" divu spēļu summā bija pārāka ar rezultātu 11:9.

Slovākijas Ekstralīgas pusfināla sērijas piektajā spēlē pārliecinošu uzvaru guva uzbrucēja Filipa Bunča "Nitra", izbraukumā ar 5:2 pārspējot "Zvolen". 24 gadus vecais Buncis uz ledus pavadīto 18:42 minūšu laikā guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli (šosezon 22 cīņās sakrājis 12 (4+8) punktus), divreiz meta pa vārtiem, kā arī uzvarēja astoņos no 24 iemetieniem. Sērijā rezultāts kļuvis 3-2 "Nitra" labā.

Kazahstānas čempionāta finālsēriju ar neveiksmi iesākusi aizsarga Edgara Siksnas un uzbrucēja Denisa Fjodorova vienība Karagandi "Saryarqa", mājās ar rezultātu 1:2 atzīstot Kokšetavas "Arlan" pārākumu.

Šveices pēc spēka otrās līgas finālsērijā vadībā ar 2-1 izvirzījusies uzbrucēja Riharda Melnalkšņa (nebija iekļauts pieteikumā) pārstāvētā Klotenes "Flyers", šovakar ar 4:1 sakaujot "Olten".

Izmantotie resursi:
https://metalligaen.dk/live/
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/st...
https://pro.ligasy.kz/kz/game/1184-...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...