Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ansonam astoņu spēļu sērija, Ravinskis asistē izlīdzinājumā pēdējās sekundēs

Agris Suveizda

Ansonam astoņu spēļu sērija, Ravinskis asistē izlīdzinājumā pēdējās sekundēs
Raivis Ansons. Foto: le-drakkar.com

Ziemeļamerikā ar divām rezultatīvām piespēlēm šonakt izcēlās Ralfs Bergmanis, bet pa vienai piespēlei izdarīja Raivis Ansons, Anrī Ravinskis un Pēteris Purmalis. Vārtos stājās Mareks Mitens.

• Amerikas Hokeja līgā Eduards Tralmaks izdarīja divus metienus un spēli pabeidza ar neitrālu lietderību, bet viņa pārstāvētā Providensas "Bruins" mājās ar 6:3 pārspēja "Phantoms". Haralda Egles un Artūra Šilova nebija savu komandu pieteikumos.

• ECHL pie uzvaras tika Mareks Mitens, kurš atvairīja 24 no 28 metieniem, bet Adirondaka "Thunder" vispirms izlaida trīs vārtu pārsvaru un beigās ar 5:4 tomēr pieveica Jūtas "Grizzlies".

• Kvebekas Junioru hokeja līgā jau astotajā spēlē pēc kārtas rezultatīvs bija Raivis Ansons, kurš asistēja Bekomo "Drakkar" vienīgajos vārtos sagrāvē pret Kvebekas "Remparts" (1:6). Ansonam arī pozitīva lietderība +1, divas soda minūtes un viens spēka paņēmiens. Ansons šajos astoņos mačos sakrājis 11 (2+9) punktus, bet visā sezonā viņam 11 spēlēs 14 (2+12) punkti un pozitīva lietderība +7. Ansoina komandas biedram Nikam Feņenko šonakt četri metieni, negatīva lietderība -1 un viens spēka paņēmiens.

• Otrajā spēlē pēc kārtas rezultatīvs bija Anrī Ravinskis, kurš divas sekundes līdz pamatlaika beigām palīdzēja Blenvilas-Buābriānas "Armada" vairākumā izraut neizšķirtu. "Armada" pamatlaika pēdējās 32 sekundēs divreiz realizēja vairākumu, viesos no 0:3 izrāva 3:3, visus vārtus trešajā periodā gūstot vairākumā, un bullīšos piekāpās Rimuskī "Oceanic" (3:4). Ravinskim viens metiens, viens spēka paņēmiens un neitrāla lietderība. Šosezon Ravinskim 16 spēlēs ir septiņi (5+2) punkti – iepriekšējās sešās spēlēs 2+2 – un negatīva lietderība -5.

• Amerikas Savienoto Valstu hokeja līgā divas rezultatīvas piespēles izdarīja aizsargs Ralfs Bergmanis, bet viņa komandas biedram Pēterim Purmalim viena piespēle Sūsitijas "Musketeers" panākumā pār Fargo "Force" (3:0). Bergmanim arī četras soda minūtes un pozitīva lietderība +2, bet Purmalim viens metiens un pozitīva lietderība +1. Sāncenšu rindās Fēliksam Gavaram divi metieni un neitrāla lietderība. Bergmanim šosezon 12 spēlēs ir pieci (1+4) punkti, bet Purmalim tikpat mačos – divi (1+1).

• Sausā uzvarēja arī Sīderrepisas "Rough Riders", kas ar 2:0 pieveica Grīnbejas "Gamblers". Martinam Laviņam trīs metieni, Danielam Mūrniekam divi metieni, abiem spēlētājiem neitrāla lietderība. Vārtsarga Bruno Brūvera pieteikumā nebija. Gustavam Ozoliņam viens metiens un negatīva lietderība -1 Sūfolsas "Stampede" zaudējumā Omahas "Lancers" (2:5).

• Ontārio Hokeja līgā divu vārtu deficītu atspēlēja Pīterboro "Petes", kas galotnē tomēr ar 2:4 piekāpās Hamiltonas "Bulldogs". Kaspars Ziemiņš pa vārtiem nemeta un spēli pabeidza ar neitrālu lietderību.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://www.echl.com/en/matches/819...
https://ontariohockeyleague.com/gam...
https://ontariohockeyleague.com/gam...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2915...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2912...
https://www.ushl.com/view#/game-sum...
https://www.ushl.com/view#/game-sum...
https://www.ushl.com/view#/game-sum...