Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Mitens pēc treniņiem kopā ar komandu paraksta līgumu ar Jāgram piederošo Kladno

Mitens pēc treniņiem kopā ar komandu paraksta līgumu ar Jāgram piederošo Kladno
Mareks Mitens. Foto: Utica Comets

Čehijas Ekstralīgas klubs Kladno "Rytiri", kas pieder Jaromīram Jāgram un ko pārstāv Eduards Tralmaks, paziņojis par līguma līdz sezonas beigām parakstīšanu ar latviešu vārtsargu Mareku Mitenu, kurš savainojuma dēļ nav spēlējis kopš 2022. gada oktobra.

25 gadus vecais Mareks Mitens nedēļas sākumā sāka trenēties kopā ar Kladno "Rytiri", ņemot vērā pirmā numura Adama Brīzgalas savainojumu. Atrādīšanās rezultējusies līguma noslēgšanā. Vienošanās panākta līdz sezonas beigām.

Piektdienas vakarā "Rytiri" viesos ar 3:4 bullīšos piekāpās "Mlada Boleslav". Mitens jau atradās uz rezervistu soliņa, bet kanādietis Lendons Bovs atvairīja 39 no 42 metieniem. Divus vārtus Kladno labā iemeta Eduards Tralmaks, kurš ir komandas rezultatīvākais uzbrucējs.

"Rytiri" arī šajā sezonā cīnās par neizkrišanu no Ekstralīgas. Ar 30 punktiem komanda atrodas priekšpēdējā vietā, apsteidzot tieši vakardienas pretinieci, kam ir 28 punkti.

Jaromīrs Jāgrs šosezon laukumā devies astoņos mačos un izcēlies ar četrām rezultatīvām piespēlēm.

Ventspilnieks Mitens kopš 2016. gada rudens spēlēja Ziemeļamerikā. Caur junioriem viņš nonāca NCAA, kur aizvadīja vairākas sekmīgas sezonas un noslēdza līgumu ar Ņūdžersijas "Devils" fārmklubu.

Vārtsargs aizvadījis 21 spēli AHL un 19 mačus ECHL. Pagājušo sezonu Mitens sāka ECHL, bet jau pirmajā spēlē iedzīvojās savainojumā, un oficiālā spēlē viņš nav piedalījies kopš 2022. gada oktobra.

Izmantotie resursi:
https://www.rytirikladno.cz/clanek....


, 2024-01-13 09:41, pirms 4 mēnešiem
Varēja labāku komandu izvēlēties!
, 2024-01-13 10:21, pirms 4 mēnešiem
Girgijs rakstīja: Varēja labāku komandu izvēlēties!
Gan jau grūti izvēlēties , ja sezonu esi izlaidis.
P.S. Jeļisejevs atgriezies uz ledus un spēlē Slovāku extralīgā.
Emīls Ģēģeris. Foto: Bruno Gouvazé/Lisa Gouvazé
5

Vairāk nekā punktu mačā Francijā iekrājušais Ģēģeris pārceļas uz Slovākiju

Slovākijas hokeja Ekstralīgas klubs ''Nove Zamky'' paziņojis, ka tās rindās nākamajā sezonā spēlēs 24 gadus vecais latviešu uzbrucējs Emīls Ģēģeris.
Miks Indrašis (pa labi). Foto: HockeyAllsvenskan
14

Indrašis priecīgs palikt klubā un oficiāli dodas uz SHL

Zviedrijas otrās spēcīgākās līgas Allsvenskan uzvarētāja Jēvles "Brynäs" oficiāli apstiprinājusi sadarbības turpināšanu ar Latvijas izlases hokejistu Miku Indraši, kurš tādējādi pārstāvēs Latvijas hokeja leģionu Zviedrijas spēcīgākajā līgā (SHL).
2024. gada Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) uzvarētāja Dramondvilas "Voltigeurs". Foto: Vincent Ethier
2

Feņenko iemet un rezultatīvi piespēlē pēdējā Kvebekas līgas finālcīņā

Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) finālsērijā ar 0-4 kapitulēja aizsarga Nika Feņenko pārstāvētā Beikomo "Drakkar", šonakt izslēgšanas turnīra uzvarētājai Dramondvilas "Voltigeurs" piekāpjoties ar 3:4.