Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Eglem vārtu guvums, Tralmakam divas rezultatīvas piespēles AHL spēlēs

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Eglem vārtu guvums, Tralmakam divas rezultatīvas piespēles AHL spēlēs
Haralds Egle. Foto: David Kirouac/Zumapress.com/Scanpix

Amerikas hokeja līgā (AHL) pie pirmā vārtu guvuma šosezon ticis latviešu uzbrucējs Haralds Egle, kurš palīdzēja Manitobas "Moose" ar 3:2 pieveikt Grandrapidas "Griffins".

• 25 gadus vecais hokejists bija rezultatīvs pirmā perioda 13. minūtē, tobrīd panākot 1:0 "Moose" labā. Uzbrucēja kontā šonakt kopumā divi metieni pa vārtiem un lietderības koeficients +1. Vinipegas "Jets" fārmkluba sastāvā Haralds Egle šosezon aizvadītajās sešās spēlēs ticis pie trim (1+2) punktiem.

VIDEO: Egle iemet pirmo ripu AHL šajā sezonā

• Citā AHL mačā uzbrucējs Eduards Tralmaks rezultatīvi asistēja Providensas "Bruins" pirmajā un otrajā vārtu guvumos, komandai viesos ar 3:0 apspēlējot Sfringfīldas "Thunderbirds". 24 gadus vecais hokejists cīņas gaitā vienreiz meta pa vārtiem un nopelnīja lietderības koeficientu +2. Šosezon AHL 11 spēles aizvadījušā Tralmaka rēķinā ir četri (1+3) punkti.

• Vārtsargs Artūrs Šilovs palika uz rezervistu soliņa Abotsfordas "Canucks" 5:1 uzvarā pār Sanhosē "Barracuda". Viņa komandas biedrs Spensers Mārtins atvairīja 27 no 28 pretinieku metieniem.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/

     [+] [-]

, 2021-12-12 11:59, pirms 3 gadiem
Nu forši, ka šie sāk atverties. Uzņems formu un varbūt, ka uz OS izkonkurē kādu no vecajiem. Cik saprotu abi ir paaugstināti uz vadošajām maiņām un puntkti sāks krāties.

     [+] [-]

, 2021-12-12 12:08, pirms 3 gadiem
Sochi rakstīja: Nu forši, ka šie sāk atverties. Uzņems formu un varbūt, ka uz OS izkonkurē kādu no vecajiem. Cik saprotu abi ir paaugstināti uz vadošajām maiņām un puntkti sāks krāties.
Vismaz Smirnovu vajadzētu izkonkurēt un vairumu no ceturtās maiņas kandidātiem.

     [+] [-]

, 2021-12-12 16:28, pirms 3 gadiem
Nebūtu īstenībā slikti šos džekus redzēt kaut vai tā paša Roberta Bukarta vietā, kurš pēdējā PČ bija pilnīga nulle un meta garām tukšiem vārtiem.. Vai nu arī kā ekstras, Mareņa un Batņas vietā

  +1 [+] [-]

, 2021-12-12 16:36, pirms 3 gadiem
Jānis_LV rakstīja: Nebūtu īstenībā slikti šos džekus redzēt kaut vai tā paša Roberta Bukarta vietā, kurš pēdējā PČ bija pilnīga nulle un meta garām tukšiem vārtiem.. Vai nu arī kā ekstras, Mareņa un Batņas vietā
Būtu grēks tik viegli Bukartu izmest no izlases viena nesekmīga čempionāta dēļ. Viņš joprojām noderēs.

     [+] [-]

, 2021-12-12 18:36, pirms 3 gadiem
archy0 rakstīja: Būtu grēks tik viegli Bukartu izmest no izlases viena nesekmīga čempionāta dēļ. Viņš joprojām noderēs.
OQ viņš nebija labāks. Tieši tas pats variants - slidoja kā pensionārs, meta pa stabiem un garām, izķengā labas iespējas. Tas bija PČ un OQ - spēlēs, kur salīdzinot ar to, kas var nākt pretī OS bija easy mode. Uz OS jābrauc labākajiem šobrīd pieejamajiem, neaizraujoties ar ceļazīmju došanu par veciem nopelniem. Izņemums - ja bojā komandas ķīmiju. Vai BUkijs ir satrp top 9-10 labākajiem uzbrucējiem? Ļoti šaubos.

     [+] [-]

, 2021-12-12 19:00, pirms 3 gadiem
Egle vasarā bija nekàds
Sliktākais uzbrucəjs izlasē un pelnīti tika patriekts