Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ansonam pirmā spēle kopš marta, Vilmanis un Mateiko turpina krāt punktu spēlē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ansonam pirmā spēle kopš marta, Vilmanis un Mateiko turpina krāt punktu spēlē
Raivis Ansons. Foto: WBS Penguins

Savainojumu izārstējis uzbrucējs Raivis Ansons, kuram ir līgums ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Pitsburgas "Penguins". Sportiskās formas atgūšanai viņš nosūtīts uz ECHL.

AHL

Milvoki "Admirals" izbraukumā ar 4:6 piekāpās Teksasas "Stars". Gustavs Grigals spēli vēroja no rezervistu soliņa, Trojs Groseniks atvairīja 23 no 28 metieniem.

ECHL

Vīlingas "Nailers" savā laukumā ar 2:5 piekāpās Aidaho "Steelheads". Mājinieku rindās debitēja Raivis Ansons, aizvadot pirmo spēli kopš martā gūtā savainojuma. Uzbrucējs izdarīja trīs metienus un nopelnīja -1 lietderību. "Steelheads" uzvarā Jānis Švanenbergs atzīmējās tikai ar divu minūšu noraidījumu par bloķēšanu.

OHL

Sārnijas "Sting" izbraukumā ar 3:5 piekāpās Kingstonas "Frontenacs". Sandis Vilmanis guva "Sting" noslēdzošos vārtus, izceļoties divas minūtes līdz beigām. Uzbrucēja kontā četri metieni un -2 lietderības koeficients. Vilmanis 18 spēlēs iekrājis 18 punktus (4+14).

WHL

"Medicine Hat Tigers" viesos pieveica "Moose Jaw Warriors" – 2:1 bullīšos. Bogdans Hodass nopelnīja divas minūtes par klupināšanu.

"Wenatchee Wild" izbraukumā ar 1:5 atzina "Lethbridge Hurricanes" pārākumu. Rodžers Bukarts izdarīja četrus metienus, uzvarēja 33% iemetienu (3/9) un nopelnīja -1 lietderības koeficientu.

QMJHL

"Saint John Sea Dogs" savā laukumā piedzīvoja zaudējumu – 2:4 pret "Halifax Mooseheads". Ēriks Mateiko izcēlās ar rezultatīvu piespēli. Viņa kontā arī divi metieni, viens spēka paņēmiens un +1 lietderība. Mateiko 17 spēlēs guvis 17 punktus (7+10).

"Chicoutimi Sagueneens" savā laukumā ar 4:1 pieveica "Val-d'Or Foreurs". Pēteris Bulāns atdeva rezultatīvu piespēli uzvarētāju ceturtajos vārtos. Aizsargs izdarīja vienu metienu un tika pie +1 lietderības. Bulāns 20 spēlēs izdarījis astoņas rezultatīvas piespēles.

"Baie-Comeau Drakkar" viesos ar 4:5 zaudēja "Drummondville Voltigeurs". Niks Feņenko izdarīja rezultatīvu piespēli, divus metienus un nopelnīja +2 lietderības koeficientu. Aizsarga kontā 18 mačos 16 punkti (5+11).

"Charlottetown Islanders" izbraukumā ar 6:5 pieveica "Moncton Wildcats". Aksels Ozols atvairīja astoņus no 13 metieniem un pēc piektās ielaistās ripas tika nomainīts. Turpinājumā "Islanders" guva trīs bezatbildes vārtus un izcīnīja uzvaru.

"Blainville-Boisbriand Armada" savā laukumā piekāpās "Acadie-Bathurst Titan" priekšā – 1:2. Kristers Ansons izpildīja vienu spēka paņēmienu un zaudējumā nopelnīja +1 lietderības koeficientu.

USHL

Medisonas "Capitols" vārtu jampadracī savā laukumā ar 7:9 zaudēja Čikāgas "Steel". Patriks Bērziņš atvairīja 19 no 27 metieniem, bet Rainers Rullers izcēlās ar vārtiem. Uzbrucēja kontā arī divi metieni un +1 lietderība. 14 mačos Rullers atzīmējies ar 3+3.

NCAA

"St. Lawrence" savā laukumā ar 3:4 piekāpās "Union", bet tas neliedza Fēliksam Gavaram izcelties ar vārtiem un rezultatīvu piespēli. Uzbrucēja kontā arī četri metieni.

"Niagara" viesos ar 2:6 zaudēja "Bentley". Gļebs Prohorenkovs guva vārtus, izdarīja trīs metienus, nopelnīja divas soda minūtes un +1 lietderības koeficientu.

     [+] [-]

, 2023-11-11 09:23, pirms 8 mēnešiem
Vilmaņa vārti - https://youtu.be/o_Aqwf7qpBE

     [+] [-]

, 2023-11-11 09:23, pirms 8 mēnešiem
Fēliksa Gavara vārti NCAA - https://youtu.be/8EhQxYaEnTQ