Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Skvorcovam un Brantam vārtu guvumi ''Bulldogs'' uzvarā Dānijā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Skvorcovam un Brantam vārtu guvumi ''Bulldogs'' uzvarā Dānijā
Gunārs Skvorcovs. Foto: Odense Bulldogs

Šodien Dānijas augstākās līgas hokeja spēlē produktīvi spēlēja Gunārs Skvorcovs un Harijs Brants, kuri ar precīziem vārtu guvumiem palīdzēja Odensas ''Bulldogs'' ar 4:3 pārspēt ''Rungsted''.

Dānijas augstākajā hokeja līgā joprojām bez zaudējumiem cīnās Gunāra Skvorcova un Harija Branta pārstāvētā Odenstas ''Bulldogs'', kas šodien savā laukumā ar 4:3 pārspēja ''Rungsted''.

Ar precīziem metieniem pretinieku vārtos izcēlās gan Brants, gan Skvorcovs. Pirmais trešā perioda piektajā minūtē vairākumā panāca 4:1, bet otrais otrā perioda 15. minūtē iemeta ''Bulldogs'' trešos vārtus. Skvorcovs kopumā spēlēja ''Bulldogs'' pirmajā maiņā, bet Brants otrajā.

Pagaidām četrās spēlēs ''Bulldogs'' spējusi izcīnīt 11 punktus, kas dod līderpozīciju. Vēl bez zaudējumiem cīnās ''Mighty Bulls'', taču tā aizvadījusi par vienu spēli mazāk.

Izmantotie resursi:
https://metalligaen.dk/live/

     [+] [-]

, 2023-11-07 21:16, pirms 8 mēnešiem
Harija Branta vārti - https://youtu.be/tZLkNiJUlsA

     [+] [-]

, 2023-11-07 21:16, pirms 8 mēnešiem
Gunāra Skvorcova vārti - https://youtu.be/Ru5E_7SErzw