Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Robertu Bukartu diskvalificē uz vienu Čehijas līgas pusfināla maču

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Robertu Bukartu diskvalificē uz vienu Čehijas līgas pusfināla maču
Roberts Bukarts. Foto: HC Vítkovice Ridera

Čehijas hokeja līgas disciplinārlietu komiteja paziņojusi, ka tā sodījusi Latvijas izlases uzbrucēju un ''Vitkovice'' hokejistu Robertu Bukartu uz vienu spēli. Tas nozīmē, ka latvietis izlaidīs jau šovakar gaidāmo piekto maču pusfināla sērijā pret ''Mountfield''.

Čehijas augstākās hokeja līgas pusfināla piektajā spēlē savai komandai palīdzēt nevarēs Latvijas izlases uzbrucējs Roberts Bukarts, kurš diskvalificēts uz vienu spēli. Ceturtajā spēlē viņš ar piespēli palīdzēja ''Vitkovice'' izcīnīt pirmo uzvaru, taču arī spēlēja nedisciplinēti. Pēc ''Mountfield'' ierosinājuma disciplinārlietu komiteja lēma latvieti uz vienu maču diskvalificēt.

Pusfināla sērijas piektā cīņa gaidāma jau šovakar un gadījumā, ja ''Vitkovice'' tajā zaudēs, izstāsies no tālākas cīņas par Čehijas čempiona titulu. Šobrīd sērijā ar rezultātu 3-1 vadībā ir ''Mountfield''. Bukarts 52 regulārās sezonas spēlēs guva 21 vārtus un atdeva 26 rezultatīvās piespēles, kamēr izslēgšanas astoņos mačos viņam trīs goli un viena piespēle.

     [+] [-]

, 2023-04-11 13:03, pirms gada
Pretinieki atviegloti uzelpo. Liesmainais Roberts ar svina nūju nav joka lieta!

  +1 [+] [-]

, 2023-04-11 16:59, pirms gada
Paldies sc žurnālistiem par izcilo darbu. 95% no visa sarkastītā nav tieša sakara ar pašu virsrakstu. Nav pat pieminēts pārkāpums, par kuru Bukarts tika diskvalificēts, pašam viss jāmeklē, atbilde: sitiens pa olām, spriežot pēc video, drīzāk tas bija nejauši un pretinieks arī nedaudz piesimulēja:
https://www.hokej.cz/hradec-podal-p...

     [+] [-]

, 2023-04-11 19:32, pirms gada
Kakarot rakstīja: Paldies sc žurnālistiem par izcilo darbu. 95% no visa sarkastītā nav tieša sakara ar pašu virsrakstu. Nav pat pieminēts pārkāpums, par kuru Bukarts tika diskvalificēts, pašam viss jāmeklē, atbilde: sitiens pa olām, spriežot pēc video, drīzāk tas bija nejauši un pretinieks arī nedaudz piesimulēja:
https://www.hokej.cz/hradec-podal-podnet-a-ujcik-trestal-vitkovice-prisly-o-klicoveho-utocnika/5073030
Jā, reāli tas ir viens teikums pārveidots par ''rakstu''. Virsrakstā, pieminēts ka Bukijs diskvalificēts, anotācijā pieminēts ka Bukarts diskvalificēts, pašā tekstā pieminēts ka Bukarts diskvalificēts un tad tupa sarakstīts visas sērijas atspoguļojums, žurnālistikas paraugstunda.