Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Latvijas hokejistu pārstāvētā Ženēvas "Servette" atlaiž galveno treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas hokejistu pārstāvētā Ženēvas "Servette" atlaiž galveno treneri
Deniss Smirnovs. Foto: gshc.ch

Šveices hokeja klubs Ženēvas "Servette", kas sezonu sācis ar 23 punktiem 23 spēlēs, pieņēmis lēmumu atlaist galveno treneri Patriku Emonu. Komandā spēlē Latvijas izlases hokejisti Deniss Smirnovs un Sandis Smons.

13 komandu konkurencē Ženēvas "Servette" ieņem 11. vietu. Automātiski izslēgšanas spēlēm kvalificējas sešas labākās vienības, bet septītā līdz desmitā vieta piedalās play-in turnīrā. "Servette" no priekšā esošās Lugāno atpaliek par trīs punktiem. Gan Sandis Smons, gan Deniss Smirnovs piedalījušies visos mačos. Aizsarga kontā ir divas piespēles, bet centra uzbrucējs Smirnovs guvis vienus vārtus.

Atlaistais kanādietis Patriks Emons pagājušajā sezonā aizveda Ženēvas komandu līdz Šveices finālam. Viņš "Servette" vadīja trešo sezonu, pirms tam daudzus gadus vadot U20 klubu, kas ar Smonu un Smirnovu ierindā kļuva par sava vecuma Šveices labāko vienību divas reizes pēc kārtas. Tāpat "Servette" sistēmā ir dvīņi Nauris un Nils Sējēji.

Par Emona aizstājēju kļuvis Žans Kadjē, kurš trīs gadus bija asistenta lomā. Tāpat viņš astoņas sezonas – laika posmā no 2003. līdz 2011. gadam – pārstāvēja "Servette" kā spēlētājs, divreiz sasniedzot finālsēriju. Viņš komandu vadīs līdz sezonas beigām. Pirmais treniņš jaunā galvenā trenera vadībā paredzēts šodien. Smons un Smirnovs šobrīd atrodas Latvijas izlases rīcībā pirms pārbaudes spēlēm Dānijā.

"Ņemot vērā, kādus rezultātus sasniedzām pagājušajā sezonā, šāds iznākums ir negaidīts," pauda Kadjē. "Galvenais treneris vai asistents – mana filozofija un atdeve nemainīsies. Komandai ir potenciāls."

Izmantotie resursi:
https://www.gshc.ch/fr/News/Actuali...

  +2 [+] [-]

, 2021-11-10 12:21, pirms 3 gadiem
Nu re, te jau Harijam iespēja tikt pie amata Šveices hokeju gana labi pārzin

     [+] [-]

, 2021-11-10 16:41, pirms 3 gadiem
Nervu bende, Tu rakstu izlasīji, vai tikai virsrakstu? Kurā vietā Harijam ir iespēja.....