Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Feņenko un Bulānam rezultatīvas piespēles savstarpējā duelī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Feņenko un Bulānam rezultatīvas piespēles savstarpējā duelī
Niks Feņenko. Foto: Kassandra Blais/Le Drakkar de Baie-Comeau

Kvebekas Junioru hokeja līgā (QMJHL) latviešu duelī ar rezultatīvu piespēli atzīmējās aizsargi Niks Feņenko un Pēteris Bulāns.

"Baie-Comeau Drakkar" savā laukumā ar 5:3 pieveica "Chicoutimi Sagueneens". Niks Feņenko rezultatīvi piespēlēja uzvaras vārtos, kas tika gūti divas minūtes līdz spēles beigām. Aizsarga kontā arī divi metieni pa vārtiem un +2 lietderība. Pēteris Bulāns piespēlēja "Sagueneens" pirmajos vārtos, kas gūti vairākumā. Bulāns spēli pabeidza ar -1 lietderību.

Feņenko 17 spēlēs guvis piecus vārtus un sakrājis 15 punktus, bet Bulāns 19 mačos atzīmējies ar septiņām piespēlēm. Deviņas uzvaras pēc kārtas izcīnījusī "Drakkar" ir Austrumu konferences līdere, bet "Sagueneens" ieņem piekto vietu.

Rietumu hokeja līgā (WHL) "Wenatchee Wild" izbraukumā ar 5:1 pārspēja "Swift Current Broncos". Rodžers Bukarts izdarīja vienu metienu un nopelnīja -1 lietderības koeficientu. 18 spēlēs Bukarta kontā seši vārti un deviņi punkti. "Wild" ieņem trešo vietu Rietumu konferencē.