Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam piespēle un uzvaras vārti otrajā pagarinājumā

Jevpalovam piespēle un uzvaras vārti otrajā pagarinājumā
Ņikita Jevpalovs
Foto: QMI Agency

Latvijas hokeja uzbrucējs Ņikita Jevpalovs šonakt aizvadījis lielisku maču, ar uzvaras vārtiem un rezultatīvu piespēli palīdzot Blenvilas-Buābriānas "Armada" ar 2:1 otrajā pagarinājumā uzveikt Rimuski "Oceanic".

Pie pirmās uzvaras Kvebekas junioru hokeja līgas (QMJHL) ceturtdaļfinālā šonakt tika Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētais klubs Blenvilas-Buābriānas "Armada", kas tikai otrajā pagarinājumā ar 2:1 pārspēja Rimuski "Oceanic". Būtisku lomu "Armada" uzvarā spēlēja Latvijas hokejists – mača otrajā minūtē Jevpalovs ar rezultatīvu piespēli palīdzēja atklāt rezultātu, bet otrā pagarinājumā septītajā minūtē guva uzvaras vārtus.

Jevpalova rēķinā šonakt arī seši metieni pa vārtiem, pozitīvs koeficients +1, divi spēka paņēmieni un divi uzvarēti iemetieni (no četriem). Latvieša sniegums tika novērtēts ar pirmās zvaigznes titulu. "Oceanic" gan joprojām ir vadībā sērijā līdz četrām uzvarām – 2:1.

Zaudējumu piedzīvoja arī Georgs Golovkovs un Dramondvilas "Voltigeurs", kas ar 2:5 atzina Valdoras "Foreurs" pārākumu. Latvijas uzbrucēja kontā viens metiens pa vārtiem, četri uzvarēti iemetieni (no astoņiem), viens spēka paņēmiens un negatīvs koeficients -2. "Foreurs" ir vadībā sērijā ar 2:1.

Izslēgšanas spēles turpinās arī Rietumu hokeja līgā (WHL). Latvijas hokejistu savstarpējā cīņā jau trešo uzvaru izcīnījis Edgars Kulda, kura pārstāvētais Edmontonas "Oil Kings" ar 5:2 uzveica Rihardu Bukartu un Brendonas "Wheat Kings". E.Kulda palika bez punktiem, bet Rihardam Bukartam viena rezultatīva piespēle. Austrumu konferences pusfināla sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts jau ir 3:0 Edmontonas labā.

Rietumu konferences pusfinālā trešo neveiksmi trīs mačos piedzīvoja Roberts Lipsbergs un Sietlas "Thunderbirds", kas ar 4:5 piekāpās Kelounas "Rockets". Latvijas uzbrucējs izcēlās ar rezultatīvu piespēli un negatīvu koeficientu -2.

ECHL šonakt par aizvadītās nedēļas labāko hokejistu tika atzīts Beikersfīldas "Condors" uzbrucējs Čeiss Šeibers, kurš četrās aizvadītās nedēļas spēlēs tika pie astoņiem (6+2) punktiem un pozitīva koeficienta +5. Nedēļas labākā hokejista balvai tika nominēts arī Latvijas aizsargs Ēriks Ševčenko (Gvinetas "Gladiators"), kurš divos mačos pagājušonedēļ atdeva piecas rezultatīvas piespēles un nopelnīja pozitīvu koeficientu +3.

Izmantotie resursi:
The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page
QMJHL Network
WHL Network

  -3 [+] [-]

, 2014-04-09 08:56, pirms 11 gadiem
Ja mazajam Bukartam sezona pēc nākamās spēles beigsies, tad ceru ka viņš parādīsies lielajā izlasē (vismaz kandidātos)

  +5 [+] [-]

, 2014-04-09 09:39, pirms 11 gadiem
Ogres federācija rakstīja: Ja mazajam Bukartam sezona pēc nākamās spēles beigsies, tad ceru ka viņš parādīsies lielajā izlasē (vismaz kandidātos)
Lipsbergs, Jevpalovs un Ševčenko būtu labāki testējamie izlases sakarā uz doto brīdi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-04-09 10:47, pirms 11 gadiem
Tas būtu super, ja izlases kandidātiem pievienotos Jevpalovs, Bukarts, Lipsbergs, Golovkovs...

  +1 [+] [-]

, 2014-04-09 10:47, pirms 11 gadiem
zaipis rakstīja: Lipsbergs, Jevpalovs un Ševčenko būtu labāki testējamie izlases sakarā uz doto brīdi...
Jā, Ševčenko noderētu

     [+] [-]

, 2014-04-09 11:10, pirms 11 gadiem
dobrecovs rakstīja: Jā, Ševčenko noderētu
Ševčenko vēl 2 spēles atlikušas šodien un sestdien - pirmdien/otrdien jau varētu būt Rīgā, ja ir vajadzīgs izlasei.

  +3 [+] [-]

, 2014-04-09 13:13, pirms 11 gadiem