Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Aizsargs Zīle arī nākamajā sezonā turpinās spēlēt Čehijā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Aizsargs Zīle arī nākamajā sezonā turpinās spēlēt Čehijā
Kristaps Zīle. Foto: Hynek Haruda/Verva Litvínov

Latvijas hokeja izlases aizsargs Kristaps Zīle arī nākamajā sezonā spēlēs Litvīnovas ''Verva'' sastāvā, šodien oficiāli paziņojis klubs, kurš turpinājis iepriekš noslēgto līgumu.

Latvijas hokejists Kristaps Zīle arī nākamajā sezonā pārstāvēs Čehijas augstākās līgas komandu Litvīnovas ''Verva'', vēsta vienība. Pirms šīs sezonas puses vienojās par sadarbību uz vienu sezonu ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu, šo opciju izmantojot klubam.

''Kristapam ļoti ātri izdevās iejusties mūsu komandā. Visas sezonas garumā viņš demonstrēja stabilu sniegumu un bija viens no bezbailīgākajiem aizsargiem. Viņš smagi strādāja un ir nopelnījis līguma pagarinājumu,'' paudis kluba prezidents Pāvels Hineks. ''Turpināt sadarbību ar viņu bija treneru viena no starpsezonas prioritātēm,'' norādīja Hineks.

Arī Zīle pauda gandarījumu par turpināto sadarbību. ''Priecājos, ka turpināšu šeit spēlēt. Ļoti izbaudīju atmosfēru mūsu mājas arēnā. Ceru, ka kā komanda nākamajā sezonā sasniegsim labākus rezultātus un aizspēlēsimies tālāk izslēgšanas spēlēs.''

50 regulārās sezonas spēlēs Zīle guva divus vārtus un izdarīja 15 rezultatīvas piespēles, bet izslēgšanas trijos mačos viņam viena piespēle. Karjeras laikā aizsargs spēlējis arī Rīgas ''Dinamo'' un Zviedrijas augstākās līgas klubā ''Orebro''. Tāpat viņš šobrīd ar Latvijas izlasi gatavojas 2023. gada pasaules čempionātam.

Izmantotie resursi:
https://hcltv.cz/clanek.asp?id=Kris...