Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Čehijas rezultatīvākais aizsargs Balinskis gūst sezonas devītos vārtus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čehijas rezultatīvākais aizsargs Balinskis gūst sezonas devītos vārtus
Uvis Balinskis. Foto: Bílí Tygři Liberec

Šovakar Čehijas Ekstralīgā uzvaru guva Liberecas "Bili Tygri", kas pēc nonākšanas iedzinējos ar 0:2 turpinājumā guva piecus vārtus. Atspēlēšanos ievadīja Uvis Balinskis, kurš ir līgas līderis starp aizsargiem.

Čehija

Devītos vārtus sezonā guva Uvis Balinskis, kurš kaldināja Liberecas "Bili Tygri" uzvaru viesos pret Prāgas "Sparta" – 5:2. Balinskis laukumā pavadīja 22:29 minūtes, kas bija lielākais spēles laiks komandā. Viņš izdarīja trīs metienus un nopelnīja +2 lietderības koeficientu. Balinskis ir labākais vārtu guvējs starp Čehijas Ekstralīgas aizsargiem, kā arī rezultatīvākais aizsargs.

Latvijas aizsargu duelī Tršinecas "Ocelari" savā laukumā ar 3:2 pagarinājumā pārspēja Litvīnovas "Verva". Kārlis Čukste 20:51 minūtē izdarīja trīs un bloķēja divus metienus, nopelnīja +2 lietderības koeficientu. Pretinieku nometnē Kristaps Zīle laukumā pavadīja 24:09 minūtes, izdarīja un bloķēja vienu metienu un nopelnīja +1 lietderību. Jānis Jaks 17:08 minūtēs izdarīja četrus metienus un nopelnīja -2, bet Ralfs Freibergs laukumā pavadīja 13:49 minūtes un tika pie -1 lietderības koeficienta.

Kladno "Rytiri" viesos ar 2:6 piekāpās "Olomouc". Oskars Cibuļskis tika pie rezultatīvas piespēles, kas viņam bija septītā šajā sezonā. 20:39 minūtēs viņš izdarīja divus un bloķēja vienu metienu, maču pabeidzot ar -2 lietderību. Kristaps Sotnieks aizvadīja 18 minūtes.

Robertam Bukartam pārtrūka piecu spēļu rezultativitātes sērija, bet Vītkovices "Ridera" viesos ar 2:0 pieveica Mārtiņa Dzierkala un Kristofera Binduļa pārstāvēto Česke Budejovices "Motor".

Vācija

"Roosters" ar 5:4 savā laukumā pārspēja "Pinguins", kuras vārtsargu treneris ir Edgars Lūsiņš. Kaspars Daugaviņš guva uzvarētāju ceturtos vārtus. Viņš spēlēja pirmajā maiņā, laukumā pavadot 17:22 minūtes, izdarot divus metienus un nopelnot -1 lietderību.

"Wild Wings" viesos ar 1:2 piekāpās "Steelers". Miks Indrašis laukumā pavadīja 17:37 minūtes, izdarīja divus un nobloķēja divus metienus, kā arī uzvarēja četros no deviņiem iemetieniem.

Šveice

Ženēvas "Servette" savā laukumā ar 4:2 pieveica "Lausanne", pēdējo ripu raidot tukšos vārtos. Ivars Punnenovs atvairīja 30 no 33 metieniem. Ronalds Ķēniņš spēlēja ceturtajā maiņā un 12:46 minūtēs izdarīja vienu metienu, kā arī nopelnīja +1 lietderību un divas soda minūtes. Pretinieku nometnē septītais aizsargs Sandis Smons laukumā pavadīja 1:43 minūtes.

Slovākija

Mihalovces "Dukla" savā laukumā ar 3:2 pārspēja Bratislavas "Slovan", uzvaras vārtus trešā perioda ievadā gūstot Vitālijam Pavlovam, kuram tas bija sestais precīzais metiens sezonā.

"Nove Zamky" viesos ar 2:4 piekāpās Trenčīnas "Dukla", bet Roberts Mamčics zaudējumā tika pie rezultatīvas piespēles vairākumā un turpināja savu sēriju – punkti jau trīs mačos pēc kārtas. Pirms tam aizsargs desmit mačus pēc kārtas bija palicis tukšā.

Citi latviešu hokejisti Slovākijas Ekstralīgā punktus nenopelnīja.

Zviedrija 2

"Almtuna" savā laukumā ar 2:1 pēcspēles metienos pieveica "Vita Hasten", un uzvaras bullīti realizēja Georgs Golovkovs. Viņš izdarīja piecus metienus pa vārtiem, bet cīņu pabeidza ar -1 lietderības koeficientu.

"MoDo" uzvarā ar 5:3 pret "Ostersunds" Kristers Gudļevskis atvairīja 12 no 15 metieniem. Ar 19 uzvarām Gudļevskis ir pārliecinošs līderis, pirmo aili aizņemot arī vidēji spēlē ielaistajos vārtos (1,76).

"Sodertalje" viesos ar 4:2 pārspēja "Kristianstads", Renārs Krastenbergs nespēlēja.

Austrija

Klāgenfurte viesos ar 1:4 piekāpās Vīnes "Capitals". Trešās maiņas uzbrucējs Rihards Bukarts izdarīja trīs metienus un nopelnīja negatīvu lietderību -1.

Somija 2

"RoKi" savā laukumā ar 4:1 pieveica "TuTo". Aizsargs Miks Tumānovs uzvaru kaldināja ar rezultatīvu piespēli. Viņš laukumā pavadīja 22:48 minūtes, izdarīja trīs metienus un nopelnīja +/- koeficientu -1. Pretiniekiem Artūrs Andžāns aizvadīja 18:56 minūtes.

Uz trešo vietu pacēlusies IPK, kas viesos ar 5:2 pieveica Joensū. Roberts Kaļķis laukumā pavadīja 17:27 minūtes un izpildīja trīs metienus.

     [+] [-]

, 2023-01-07 09:09, pirms 2 gadiem
Cik punkti balinskim

     [+] [-]

, 2023-01-07 10:58, pirms 2 gadiem
evil11 rakstīja: Cik punkti balinskim
23 (9+14)