Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rodžeram Bukartam divi vārti, Hodasam vārti komandu uzvarās WHL

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Rodžeram Bukartam divi vārti, Hodasam vārti komandu uzvarās WHL
Rodžers Bukarts. Foto: Wenatchee Wild Hockey

Sestdienas vakarā un naktī uz svētdienu dažādās Ziemeļamerikas hokeja līgās spēles aizvadīja Latvijas jaunie hokejisti. Produktīvākās spēles nospēlēja Rodžers Bukarts un Bogdans Hodass Rietumu hokeja līgā, pirmajam ar diviem vārtiem, bet otrajam ar vieniem palīdzot savām komandām izcīnīt uzvaras.

ECHL

• Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) uzvaru svinēja Jāņa Švanenberga Aidaho ‘’Steelheads’’, kas ar 4:3 pārspēja Vičitas ‘’Thunder’’. Švanenbergs ar ierakstiem statistikas ailēs neizcēlās. Šī kļuva par kluba piekto uzvaru pēc kārtas un ar 12 punktiem septiņās spēlēs ‘’Steelheads’’ ieņem otro vietu Rietumu konferencē.

USHL

• ASV hokeja līgā Medisonas ‘’Capitals’’ sastāvā rezervē palika vārtsargs Patriks Bērziņš, bet viņa pārstāvētais klubs ar 1:2 pēcspēles metienos piekāpās Omahas ‘’Lancers’’. Viņa kolēģis Kārsens Musers atvairīja 25 no 26 metieniem. Līdz ar zaudējumu pārtrūka ‘’Capitals’’ trīs uzvaru sērija un Austrumu konferencē klubs ieņem trešo vietu.

NCAA

• NCAA turnīrā ceturto zaudējumu astoņās spēlēs piedzīvoja Ģirta Silkalna ‘’Umass Lowell’’, kas ar 2:3 piekāpās Bostonas koledžas komandai. Silkalns statistikā izcēlās ar vienu metienu uz vārtiem.

• Zaudēja arī Martina Laviņa ‘’New Hampshire’’ komanda, kas piedzīvoja otro zaudējumu pamatlaikā, ar 0:2 piekāpjoties ‘’Providence’’. Laviņam viens noraidījums.

• Neveiksmi piedzīvoja arī Ralfa Bergmaņa ‘’Vermont’’, kas ar 2:5 zaudēja ‘’UConn’’. Bergmanis vienu reizi meta uz vārtiem, nopelnīja vienu noraidījumu un maču pabeidza ar negatīvu lietderību (-1).

• Tāpat zaudēja Fēliksa Gavara ‘’St.Lawrence’’, ar 1:2 atzīstot ‘’Ferris St.’’ pārākumu. Gavars statistikas ailēs atzīmējās ar vienu metienu uz vārtiem un pozitīvu lietderību (+1).

• Ar 0:6 pret ‘’St. Cloud St.’’ zaudēja Bruno Brūvera un Riharda Simanoviča ‘’Miami’’ komanda. Brūveris stājās vārtos un atvairīja 27 no 33 metieniem, bet Simanovičam negatīva lietderība (-1).

• Uzvarēja Gļeba Prohorenkova ‘’Niagara’’, kas ar 4:3 pārspēja ‘’Air Force’’. Prohorenkovs vienu reizi meta uz vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderību (+2).

• Uzvaru izcīnīja arī Arvila Bergmaņa Aļaskas ‘’Fairbanks’’, kas ar 5:4 pārspēja citu Aļaskas klubu ‘’Anchorage’’. Bergmanis ar ierakstiem statistikā neizcēlās.

WHL

• Rietumu hokeja līgā ar precīzu vārtu guvumu Bogdans Hodass palīdzēja ‘’Medicine Hat Tigers’’ ar 4:1 pārspēt ‘’Everett Silvertips’’. Hodass trešā perioda sākumā iemeta kluba trešos vārtus, tobrīd panākdams 3:1. Kopumā viņam četri metieni uz vārtiem, viens noraidījums un pozitīvs lietderības koeficients (+2). Klubs pārtrauca divu zaudējumu sēriju un ir Austrumu konferences līderis.

• Spilgtāka spēle ‘’Wild’’ sastāvā padevās Rodžeram Bukartam, kurš savas komandas uzvaru ar 6:3 pār Viktorijas ‘’Royals’’ sekmēja ar diviem precīziem metieniem. Otrā perioda vidū viņš panāca 3:1, bet tā paša perioda beigās 4:2. Vārtus viņš guva ar vienīgajiem diviem metieniem uz vārtiem, spēli noslēdzot ar pozitīvu lietderību (+2). ‘’Wild’’ turpināja uzvaru sēriju un šobrīd Rietumu konferencē ieņem trešo vietu.

QMJHL

• Kvebekas junioru hokeja līgā Ērika Mateiko Seintdžonas ‘’Sea Dogs’’ ar 4:5 piekāpās ‘’Titan’’ komandai. Mateiko rezultatīvi piespēlēja kluba ceturtajos vārtos trešā perioda astotajā minūtē. ‘’Sea Dogs’’ Austrumu konferencē ieņem pēdējo vietu.

Pētera Bulāna ‘’Sagueneens’’ ar 4:2 pārspēja ‘’Tigres’’. Bulāns spēlēja otrajā virknējumā, bet ar ierakstiem statistikā neizcēlās. Klubs izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas un Austrumu konferencē ieņem sesto vietu.

• Citā spēlē Aksels Ozols ar spēli vārtos palīdzēja ‘’Islanders’’ komandai ar 4:3 pieveikt ‘’Foreurs’’. Klubs pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, pašlaik Austrumu konferencē ieņemot septīto vietu.

Izmantotie resursi:
https://echl.com/games/2023/11/04/i...
https://ushl.com/ht/#/game-summary/...
https://www.ncaa.com/scoreboard/ice...
https://chl.ca/whl/scores/2023-11-04/
https://chl.ca/lhjmq/en/gamecentre/...

     [+] [-]

, 2023-11-05 10:33, pirms 8 mēnešiem
Bogdana Hodasa vārti WHL - https://youtu.be/slXn7Eh0ii4

     [+] [-]

, 2023-11-05 15:42, pirms 8 mēnešiem
Rodžera Bukarta 2 vārti - https://youtu.be/WXq5GrVea6I