Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Rodžers Bukarts iemet divus vārtus divās minūtēs, vārti arī Vilmanim un Mateiko

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rodžers Bukarts iemet divus vārtus divās minūtēs, vārti arī Vilmanim un Mateiko
Rodžers Bukarts. Foto: Wenatchee Wild Hockey

Svētdienas vakarā spēles Ziemeļamerikas laukumos aizvadījuši vairāki Latvijas hokejisti. Rodžers Bukarts iemeta divus vārtus pēdējo divu minūšu laikā, Sandis Vilmanis izcēlās vairākumā, bet Ēriks Mateiko tika atzīts par pirmo zvaigzni latviešu duelī.

ECHL

Atlantas "Gladiators" savā laukumā ar 1:2 piekāpās Orlando "Solar Bears". No zaudējuma neglāba arī pārliecinošais Gustava Grigala sniegums. Vārtsargs tika galā ar 35 no 37 metieniem. Viesi izšķirošo ripu iemeta skaitliskajā vairākumā, izmantojot vienu no trešā perioda trīs iespējām.

"Trois-Rivieres Lions" izbraukumā ar 2:3 zaudēja Dienvidkarolīnas "Stingrays". Markuss Komuls izdarīja divus metienus, ar citām darbībām aizsargs statistikā neatzīmējās.

OHL

Sārnijas "Sting" savā laukumā atzina Kičeneras "Rangers" pārākumu – 3:6. Sandis Vilmanis izcēlās ar vārtiem vairākumā, izdarīja četrus metienus un dueli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Vilmanis 26 spēlēs guvis 24 (9+15) punktus un ir "Sting" rezultatīvākais uzbrucējs. Komanda ieņem priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē.

QMJHL

"Wenatchee Wild" savā laukumā ar 7:4 pieveica "Tri-City Americans". Rodžers Bukarts pēdējās divās minūtēs guva divus vārtus un tika atzīts par spēles trešo zvaigzni. Uzbrucējs izdarīja trīs metienus, nopelnīja +2 lietderības koeficientu un uzvarēja vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās. 28 spēlēs Bukarts sakrājis 14 (9+5) punktus.

WHL

"Saint John Sea Dogs" savā laukumā ar 1:2 pagarinājumā piekāpās "Chicoutimi Sagueneens". Mājinieku labā vienīgos vārtus guva Ēriks Mateiko, kurš tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni. Mateiko izdarīja vienu metienu un divus spēka paņēmienus. Pretinieku rindās Pēteris Bulāns rezultatīvi piespēlēja abos "Sagueneens" vārtos, izdarīja divus metienus un nopelnīja +2 lietderību. Mateiko 27 spēlēs sakrājis 29 (15+14) punktus, aizsargs Bulāns 30 spēlēs iekrājis 15 (1+14) punktus.

NCAA

Latviešu duelis tika aizvadīts arī studentu čempionātā. "UMass Lowell" viesos ar 2:1 pieveica "Vermont". Rezultatīvu piespēli uzvaras vārtos nopelnīja Ģirts Silkalns, kurš arī izdarīja divus metienus un nopelnīja +1 lietderības koeficientu. Pretinieku rindās Ralfs Bergmanis statistikas ailēs neizcēlās. Silkalnam tas bija pirmais punkts NCAA karjerā.

     [+] [-]

, 2023-12-04 08:59, pirms 10 mēnešiem
Ērika Mateiko vārti - https://youtu.be/CLIBTnsjICw

     [+] [-]

, 2023-12-04 08:59, pirms 10 mēnešiem
Sanda Vilmaņa vārti - https://youtu.be/er1PSvpl52c

     [+] [-]

, 2023-12-04 08:59, pirms 10 mēnešiem
Rodžera Bukarta 2 vārti - https://youtu.be/V8pZjQcPyPE