Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Jevpalovam 2+1, Skvorcovs un Džeriņš trāpa Dānijā, Indrašim kārtējā piespēle

Agris Suveizda

Jevpalovam 2+1, Skvorcovs un Džeriņš trāpa Dānijā, Indrašim kārtējā piespēle
Ņikita Jevpalovs. Foto: Boxers de Bordeaux

Ārzemju hokeja līgās ar trim punktiem šovakar izcēlies Ņikita Jevpalovs (2+1), pie diviem punktiem tika Rolands Vīgners (1+1), vārtus guva arī Gunārs Skvorcovs, Andris Džeriņš, Emīls Ģēģeris un Artūrs Mickevičs, bet rezultatīvi piespēlēja arī Miks Indrašis un Artūrs Salija.

Vācija un Austrija

• Pie vienpadsmitās rezultatīvās piespēles astoņpadsmit spēlēs tika Miks Indrašis, kurš palīdzēja "Schwenninger Wild Wings" ar 4:2 uzvarēt Augsburgā. Indrašis 13 minūtēs un 37 sekundēs izdarīja vienu metienu un nopelnīja pozitīvu lietderību +1. Indrašis šosezon joprojām nav guvis vārtus.

• Ar pieciem metieniem un zaudējumu Austrijas atklātajā čempionātā debitējis Rihards Bukarts, kura jaunais klubs "Klagenfurt" divreiz atspēlējās un pagarinājumā ar 2:3 piekāpās "Val Pusteria".

Šveice

• Šveicē 30 no 31 metiena atvairīja Ivars Punnenovs, bet Ronalds Ķēniņš deviņās minūtēs un 14 sekundēs bloķēja vienu metienu un tika pie negatīvas lietderības -1. Viņu pārstāvētā Lozanna ar 4:1 pārspēja Berni.

• Citā spēlē divus metienus izdarīja Oskars Lapinskis, kurš Langnavas "Tigers" uzvarā Davosā (3:1) aizvadīja 10 minūtes un 22 sekundes.

• Uzvarēja arī "Geneve-Servette", kas viesos ar 6:2 pārspēja "Fribourg-Gotteron". Denisam Smirnovam 12 minūtēs un 17 sekundēs viens metiens, viens bloķēts metiens un uzvarēts viens no sešiem iemetieniem.

Francija

• Spilgta spēle Ņikitam Jevpalovam, kurš piedalījās visos komandas vārtos, panāca 1:0 un 2:3, tomēr ar 2+1 neglāba Bordo no zaudējuma Anžē (3:4). Jevpalovam septiņi metieni un sezonā jau 21 (8+13) punkts 17 spēlēs.

• Latviešu duelī Rolands Vīgners izcēlās ar 1+1, vārtus guva arī Emīls Ģēģeris, bet Vīgnera pārstāvētā Ruāna ar 6:3 pārspēja Milūzu. Vīgners izdarīja piecus metienus, Ģēģeris – četrus.

• Abi uzbrucēji sezonā sakrājuši vairāk nekā punktu spēlē. Vīgneram 14 mačos ir 16 (6+10) punkti, bet Ģēģeris guva tikai otros vārtus 13 spēlēs (2+12).

• Otrā perioda sākumā soda metienu realizēja Artūrs Mickevičs, panākot 1:1, bet Nica ar 2:4 piekāpās Anglē. Mickevičam arī trīs metieni un divas soda minūtes. Tie viņam bija septītie vārti sezonā (14 spēlēs 7+7).

• Pie punkta par piespēli tika aizsargs Kristaps Bazevičs (sezonā 13 spēlēs 2+5), kurš palīdzēja Briansonai ar 3:1 uzvarēt Šamonī. Bazevičam arī viens metiens.

• "Gap" ar 1:5 kapitulēja Amjēnā, bet Oļegam Šišļaņņikovam viens metiens un divas soda minūtes. Pirmos četrus vārtus "Gap" ielaida mazākumā.

Dānija

• Rezultatīvi spēlēt turpina Gunārs Skvorcovs, kurš izdarīja četrus metienus, guva komandas pirmos vārtus un palīdzēja Odenses "Bulldogs" ar 6:3 uzveikt "Mighty Bulls". Skvorcova vārtos asistēja Artūrs Salija, kuram pozitīva lietderība +2.

• Skvorcovs 17 spēlēs ir sakrājis 21 (11+10) punktu un ir starp rezultatīvākajiem spēlētājiem līgā, bet Salija tika pie desmitā (1+9) punkta sezonā.

• Pirmos vārtus sezonā guva Andris Džeriņš, kurš pēdējā minūtē pielika punktu Herningas "Blue Fox" uzvarai pār Olborgas komandu. Džeriņam divi metieni, pozitīva lietderība +1 un sestais (1+5) punkts sezonā.

• Citā spēlē Edgars Kulda izdarīja trīs metienus "Esbjerg" zaudējumā "Rungsted" (2:4).

Zviedrija-2

• Latviešu duelī "MoDo" ar 4:1 pārspēja "Almtuna". Uzvarētājiem Rihards Marenis nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderību -1 un Kristers Gudļevskis palika rezervē, bet mājiniekam Georgam Golovkovam negatīva lietderība -1.

• Negatīva lietderība -1 arī Renāram Krastenbergam, kura "Sodertalje" savā laukumā ar 3:2 pārspēja AIK. Uzbrucējam arī divi metieni, divas soda minūtes un 2/2 iemetienos.

Izmantotie resursi:
https://www.penny-del.org/event/aug...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://www.sihf.ch/de/game-center/...
https://beta.hockeyallsvenskan.se/g...
https://beta.hockeyallsvenskan.se/g...
Danmarks Ishockey Union | Official Game Sheet
https://www.ice.hockey/en/stats-fac...
Danmarks Ishockey Union | Official Game Sheet
Danmarks Ishockey Union | Official Game Sheet
https://liguemagnus.com/rencontre/1...
https://liguemagnus.com/rencontre/1...
https://liguemagnus.com/rencontre/1...
https://liguemagnus.com/rencontre/1...
https://liguemagnus.com/rencontre/1...

  -1 [+] [-]

, 2022-11-05 00:08, pirms gada
Koļam hattrick aizmirsāt to pierakstīt, noteikti daudz vairāk uzmanības vērts nekā Indraša piespēle, bet nu te jau cilveka sasniegumus nevērtē, te tik Pareizos puikas rāda. Kaut arī Miks manās acīs ir zemāks par Koļu, jo Jeļisejevam vismaz ir mugurkauls pateikt ka, nē viņš ies savu ceļu nevis kā kucēnam ar asti starp kājām aizmukt.

     [+] [-]

, 2022-11-05 07:43, pirms gada
edgefall23 rakstīja: Koļam hattrick aizmirsāt to pierakstīt, noteikti daudz vairāk uzmanības vērts nekā Indraša piespēle, bet nu te jau cilveka sasniegumus nevērtē, te tik Pareizos puikas rāda. Kaut arī Miks manās acīs ir zemāks par Koļu, jo Jeļisejevam vismaz ir mugurkauls pateikt ka, nē viņš ies savu ceļu nevis kā kucēnam ar asti starp kājām aizmukt.
ej Tu cirst ar visu savu Koļu - viņš LV hokejam ir zudis, tādus ir jāignorē

     [+] [-]

, 2022-11-05 09:17, pirms gada
Abrags rakstīja: ej Tu cirst ar visu savu Koļu - viņš LV hokejam ir zudis, tādus ir jāignorē
Viņš savu izvēli izdarīja , mēs arī savu izvēli izdarījām ..... ignorēt , nepieminēt

     [+] [-]

, 2022-11-05 15:25, pirms gada
koļam RIP😂 un man liekas, ka te jau kādu laiku tiešām nevienu neinteresē khl un tur spēlējošie