Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Fāzels: "Domāju, ka vienosimies ar NHL jau pirms pasaules čempionāta"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Fāzels: "Domāju, ka vienosimies ar NHL jau pirms pasaules čempionāta"
NHL vadītājs Gerijs Betmens un IIHF vadītājs Renē Fāzels
Foto: AP / Scanpix

Ņujorkā piektdien noslēdzās kārtējais sarunu raunds par Nacionālās hokeja asociācijas (NHL) spēlētāju iespējām piedalīties Soču olimpiskajās spēlēs. Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) prezidents Renē Fāzels saglabā optimismu, ka izdosies vienoties jau līdz pasaules čempionāta sākumam.

Galvenais sarunu temats ir loģistika (plānošanas, izpildes un kontroles process, kura mērķis ir samazināt izmaksas un apmierināt vajadzības). Jāvienojas arī par spēlētāju apdrošināšanu gadījumā, ja olimpiādē NHL hokejists gūs savainojumu.

"Tikšanās bija konstruktīva. Mēs veicām kārtējo soli pretī viens otram, bet priekšā vēl ir daudz darba," atzīst Fāzels. "Šobrīd jūtu mērenu optimismu saistībā ar pārrunu gala rezultātu. Uzskatu, ka nonāksim pie kopsaucēja jau pirms pasaules čempionāta. Varu pateikt, ka galvenais sarunu priekšmets joprojām ir loģistika. Nākamās pārrunas būs nākamnedēļ U18 pasaules čempionāta laikā Sočos, kur notiks tāds kā ģenerālmēģinājums pirms 2014. gada olimpiskajām spēlēm Krievijā."

NHL spēlētāji piedalījās iepriekšējās četrās olimpiskajās spēlēs, bet pirms tam olimpiskie hokeja turnīri notika bez pasaules spēcīgākās hokeja līgas spēlētājiem.

Izmantotie resursi:
IIHF preses relīze, sport-express.ru

  +1 [+] [-]

, 2013-04-13 16:56, pirms 11 gadiem
Kādēļ viss ir jāpakārto tam NHL?
Jo vairāk es kaut ko dzirdu, jo mazāk man rodas respekts pret šo veidojumu. Labi, ka ir KHL, kaut gan tam vēl organizācijas ziņā ilgs ceļš līdz NHL, jo tas spēj likt vismaz kaut ko pretī un nav tā dominance tik izteikta!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-04-13 17:29, pirms 11 gadiem
Barbosa 333 rakstīja: spēcīgākā līga pasaulē ir KHL
un spēcīgākais klubs KHL ir SKA, kurš ieguva Kontinenta kausu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-13 17:57, pirms 11 gadiem
Barbosa 333 rakstīja: ieteikums autoram

neizteikt savu subjektīvo viedokli rakstā

spēcīgākā līga pasaulē ir KHL
Tu esi debīls. bloķēts tagad arī, citiem iesaku to pašu, lai jau šis stāsta savas pasakas pats sev.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-13 21:21, pirms 11 gadiem
Galvenais sarunu temats ir loģistika

aha, kā tad