Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

OHL rezultatīvākais spēlētājs dodas uz Čehijas otro līgu aizvietot latvieti

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

OHL rezultatīvākais spēlētājs dodas uz Čehijas otro līgu aizvietot latvieti
Ondržejs Mahala. Foto: HC Kaunas City

"Optibet" hokeja līgas (OHL) rezultatīvākais spēlētājs Ondržejs Mahala pametis "Kaunas City" un līdz sezonas beigām pievienojies Čehijas pēc spēka otrās līgas klubam "Vsetin", lai aizvietotu savainoto latviešu uzbrucēju Danielu Bērziņu.

Viens no Kauņas kluba trīs čehiem Ondržejs Mahala, aizvadot pirmo sezonu OHL, 22 spēlēs sakrāja 21 vārtu guvumu un 15 piespēles. Pametot līgu, viņš atrodas rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī. 35 punkti ir Tallinas "Panter" līderim Daniilam Fursam, bet rezultatīvākais latvietis ar 33 punktiem ir Gints Meija, kuram gan ir vismaz par piecām spēlēm mazāk nekā priekšā esošajiem hokejistiem.

Mahala pievienojies Čehijas otrās līgas klubam "Vsetin", ko šosezon pārstāvēja Daniels Bērziņš, 24 mačos savācot desmit (4+6) punktus. Komandas galvenais treneris pagājušās nedēļas beigās paziņoja, ka Bērziņš savainojuma dēļ šosezon vairs nespēlēs. Traumas dēļ sezona priekšlaicīgi beigusies vēl vienam uzbrucējam, tādējādi izlemts meklēt papildinājumu.

25 gadus vecais Mahala savulaik spēlēja Čehijas U20 izlasē un Čehijas Ekstralīgā, bet traumu dēļ karjera piedzīvoja pamatīgu lejupslīdi. Pagājušajā sezonā Mahala aizvadīja tikai trīs spēles otrajā līgā, paliekot bez punktiem, bet starpsezonā pieņēma Kauņas piedāvājumu.

Izmantotie resursi:
https://www.hc-vsetin.cz/clanek.asp...

     [+] [-]

, 2024-01-17 17:38, pirms 3 mēnešiem
BOMBA!!! Bet ar šo aiziešanu City izredzēs iekļūt izslēgšanas spēlēs samazinās vel vairāk... Starp citu šajā nedēļas nogalē arī būs HSR un City pēdējās savstarpējās spēles.