Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Cibuļskis: "Liels paldies jāsaka Meijam. Viennozīmīgi esmu viņam kaut ko parādā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Cibuļskis: "Liels paldies jāsaka Meijam. Viennozīmīgi esmu viņam kaut ko parādā"
Oskars Cibuļskis un Lukāšs Radils. Foto: HC Amur

Šovakar Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar 4:1 pieveica Maskavas "Dynamo". Divus vārtus vairākumā iemeta Oskars Cibuļskis, kurš veltīja pateicības vārdus Gintam Meijam.

"Sajūtas ir fantastiskas pēc šādas uzvaras. Vēl viens no iemesliem ir manas meitas astoņu gadu dzimšanas diena, tas šo panākumu padara vēl saldāku. Mačs nebija viegls, taču mēs izpildījām treneru norādījumus. Ļoti pozitīvi, ka spējām gūt vārtus vairākumā un noturējām rezultātu pret spēcīgu sāncensi. Izcīnījām ļoti nozīmīgus punktus," teica Oskars Cibuļskis, kurš pirmo reizi KHL karjerā vienā spēlē iemeta divus vārtus.

"Ja runāju par maniem gūtajiem vārtiem, tad liels paldies jāsaka Gintam Meijam, kurš uzbrukumā dara fantastiskas lietas. Esmu viennozīmīgi Ginčam kaut ko parādā. Protams, arī Lukāšs Radils un Lauris Dārziņš ar savām piespēlēm izvirza mani uz metieniem," pauda Cibuļskis.

Savus pirmos vārtus sezonā beidzot guva Dārziņš, kurš ieraidīja ripu tukšos Maskavas "Dynamo" vārtos. "Esam ļoti priecīgi par izcīnīto uzvaru un parādīto sniegumu. Mums bija labs mazākums un lielisks vairākums. Tāpat arī pieci pret pieciem sastāvos spējām uzspiest pretiniekam savu spēli. Arī personīgi esmu priecīgs, ka tuksneša periods ir beidzies," pauda Dārziņš, kura kontā tagad ir vieni vārti un 12 piespēles.

"Kārtējo reizi gribu pateikt lielu paldies komandai par cīņasgaru, par uzdevumu izpildīšanu un pašatdevi, un par pirmo uzvaru," teica Valērijs Kuļibaba, kurš pēc Sergeja Zubova aiziešanas kļuvis par galveno treneri un šovakar svinēja karjeras pirmo uzvaru KHL.

"Krīzei esam tikuši pāri. Mums jau no sezonas sākuma bija lielisks kolektīvs. Meistarīgi hokejisti, cīnās cits par citu un saprot, ko viņi šeit dara. Tā arī jāturpina," preses konferencē pauda Kuļibaba. "Bija divas spēles kurās nesanāca, bet jāsaka, ka sezonas garumā vairākums un mazākums jau strādāja. Šodien veči izpildīja to, kas bija jāizpilda."

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

     [+] [-]

, 2021-10-31 23:24, pirms 2 gadiem
Nu visas iespejas bus kada bara Alinu nopirkt

     [+] [-]

, 2021-11-01 09:36, pirms 2 gadiem
martins2268 rakstīja: Nu visas iespejas bus kada bara Alinu nopirkt
Veikalā lētāk...bārs jau tikai līdznešanai dod...