Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Teksta tiešraide: "Sochi" - "Dinamo" 3:2 (spēle beigusies)

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Teksta tiešraide: "Sochi" - "Dinamo" 3:2 (spēle beigusies)
Deniss Paršins. Foto: Kaspars Volonts, Dinamo Rīga

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" viesos tiekas ar "Sochi" - komandu, ko nekad nav izdevies pieveikt pamatlaikā. Šajā sezonā Sočiem zaudēts gan mājās, gan viesos. Pirmo reizi kopš savas rupjās kļūdas tieši pret Sočiem sastāvā atgriezies Metjū Majone, bet rezervē nonācis Lauris Dārziņš.

"Sochi" - Rīgas "Dinamo"

Vārti: 5:10 Stremvals 1:0, 21:56 Rudenkovs (Karjalainens, Aleksandrovs) 2:0, 30:56 Stremvals (Šmeļovs, Sedovs) 3:0, 33:49 Paršins (Stoļarovs, Černovs) 3:1, 39:43 Indrašis (Majone, Paršins, vair.) 3:2
Soda minūtes: 6:4
Vārtsargi: Maksims Tretjaks - Staņislavs Gaļimovs (no 40:00 Zeins Makintairs)

59’ Pusotru minūti līdz beigām Zeins Makintairs tiek nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju.

59’ “Sochi” bez milzu grūtībām iztur mazākumu.

57’ Spēle ar augstu paceltu nūju pret Ondržeju Vitāseku dod Rīgas “Dinamo” vairākumu. Līdz pamatlaika beigām četras minūtes. Rīdziniekiem iespēja panākt izlīdzinājumu.

46’ Abas komandas spēlē pilnos sastāvos.

44' Rīdzinieku vairākums ir beidzies - Zeinam Makintairam divas minūtes par laika vilcināšanu. Ripa trāpa viņam pa ķiveri, un Makintairs to nokrata no galvas. Viņš vārtos stājās līdz ar trešās trešdaļas sākumu.

42’ Pārkāpums pret Jevgeņiju Gračovu dod Rīgas “Dinamo” spēles otro vairākumu.

41’ Sācies noslēdzošais periods.

40’ Noslēgusies otrā trešdaļa. Ilgi tika demonstrēts bezzobains sniegums, bet pēdējo minūšu laikā rīdziniekiem izdevies sadeldēt deficītu.

40’ Rīgas “Dinamo” 20 sekundes līdz otrā perioda beigām samazina deficītu līdz minimumam - 2:3. Vairākumu realizē Miks Indrašis, no kreisā iemetiena punkta trāpot tālajā stūrī.

39’ Rīdzinieki tiek pie vairākuma. Ondržejam Vitāsekam tiek izsista nūja.

34’ Rīgas “Dinamo” vienus vārtus atspēlē - 1:3. Laime nelaimē - Pāvelam Černovam metiena brīdī ripa tiek izsista, taču tā nonāk tieši pie Denisa Paršina, kuram atliek trāpīt pustukšos vārtos.

31’ “Sochi” turpina palielināt pārsvaru - 3:0. Rīdzinieki pazaudē ripu pie savas zilās līnijas, un mājiniekiem ātri izdodas pretiniekus sodīt. Uzbrukuma smailē tiek izvirzīts Malte Stremvals, kurš ideāli trāpa tālajā devītniekā. Zviedram otrie vārti spēlē.

28’ Rīgas “Dinamo” spēlē pilnā sastāvā.

26’ Genādijs Stoļarovs aiz pretinieku vārtiem nopelna noraidījumu par asu spēka paņēmienu.

22’ “Sochi” pretuzbrukumā dubulto pārsvaru - 2:0. Ātra pāreja uzbrukumā, lieliski izspēlēta trīs pret divi situācija, un rezultatīvu punktu pieliek Igors Rudenkovs. Viņš šosezon iemetis visos trīs mačos pret Rīgas “Dinamo”.

21’ Sācies otrais periods.

20’ Noslēgusies pirmā trešdaļa. Švakas 20 minūtes Rīgas “Dinamo” izpildījumā. Bez momentiem pie Maksima Tretjaka sargātajiem vārtiem.

18’ Rīga mēģina kurināt uzbrukuma tempu, tomēr nekur tālāk par apmalēm tikt neizdodas. Pirmajā maiņā Zaka Mičela vietā parādījies Jānis Švanenbergs.

8’ Rīdziniekiem pagalam daudz tehniskā brāķa piespēlēs, līdz ar to uzbrukuma zonā nekas neizdodas. Vājš sākums, spēlējot bez sava kapteiņa, kuram Pēteris Skudra šodien neatrada vietu sastāvā.

6’ “Sochi” atklāj rezultātu - 1:0. Staņislavs Gaļimovs tiek galā ar Ivana Miščenko metienu no distances, un atlēkušo ripu savāc rīdzinieki. Taču ripu savā zonā pazaudē Rihards Bukarts, un pie metiena tiek Malte Stremvals. Rezultatīvais zviedrs nebija iemetis kopš iepriekšējās spēles pret Rīgas “Dinamo”.

1’ Spēle ir sākusies, un pirmajā iemetienā uzvaru izcīna Zaks Mičels.

Rīgas "Dinamo" sastāvs

Staņislavs Gaļimovs (Zeins Makintairs); Kristaps Zīle - Tonijs Sunds, Kristaps Sotnieks - Džordans Marejs, Ondržejs Vitāseks - Metjū Majone, Ernests Ošenieks; Mets Vaits - Zaks Mičels - Miks Indrašis, Genādijs Stoļarovs - Pāvels Černovs - Deniss Paršins, Džeisī Lipons - Jevgeņijs Gračovs - Konstantīns Komareks, Rihards Bukarts - Dāvids Levins - Mārtiņš Dzierkals, Jānis Švanenbergs

  -2 [+] [-]

, 2020-11-28 15:55, pirms 3 gadiem
Tiesraide seit - https://www.hokejatv.com/index/spel...

     [+] [-]

, 2020-11-28 16:34, pirms 3 gadiem
Skatos čekista utaino un žīdu varzai ēst nedodiet,bet atļaujiet pad irst visiem.

     [+] [-]

, 2020-11-28 16:46, pirms 3 gadiem
Skatos, ka Sersf joprojām visiem dirsāaaaa dod. Tā tik turpināt geju barvedim

     [+] [-]

, 2020-11-28 16:51, pirms 3 gadiem
Šiem nabagiem pat kuņluņ nenoķert

     [+] [-]

, 2020-11-28 17:02, pirms 3 gadiem
peterborough rakstīja: Skatos, ka Sersf joprojām visiem dirsāaaaa dod. Tā tik turpināt geju barvedim
Tu jau gribēji rindā stāties,bet nu nespīd tev,neesmu no tavējiem, pid ara siem,tev pie darbagalda jāpiesakās,vinš tev arī pēc ačko,vēl mutē iestums.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-28 17:04, pirms 3 gadiem
Kauns skatīties

  +1 [+] [-]

, 2020-11-28 17:05, pirms 3 gadiem
Pastarīšu duelis, kur dinamo tiek vālēts visos caurumos!

     [+] [-]

, 2020-11-28 17:05, pirms 3 gadiem
erikxxl rakstīja: Kauns skatīties
Pēterburguetis saka,ka esot pats kaifs,ne tikai skatīties.

     [+] [-]

, 2020-11-28 17:06, pirms 3 gadiem
Sāniņš rakstīja: Pastarīšu duelis, kur dinamo tiek vālēts visos caurumos!
Ja visos caurumos,tad pēterburgietim tur būtu vieta.

     [+] [-]

, 2020-11-28 17:06, pirms 3 gadiem
Petju Muraveju uz Zemgali-Ābolu uz RD, ne velti Petju no visurienes patrieca kā lūzeri..

     [+] [-]

, 2020-11-28 17:08, pirms 3 gadiem
jeepis59 rakstīja: Petju Muraveju uz Zemgali-Ābolu uz RD, ne velti Petju no visurienes patrieca kā lūzeri..
Ko jums Zemgale nodarījusi,čekists lai priecājas.

     [+] [-]

, 2020-11-28 17:10, pirms 3 gadiem
Nu tad ceturto ,no sirds.

     [+] [-]

, 2020-11-28 17:11, pirms 3 gadiem
KHL ir jauno talantu sliktākā vieta kur spēlēt. Kas tas pa modeli, kad komandā jābūt obligāti 2-3 jaunajiem spēlētājiem. Švanenbergs pieteikts kā 13 uzbrucējs... kā var progresēt, ja jaunais spēlētājs spēlē 5 minūtes. Tā tie talanti pazūd. Par MHL pa vecu tāpēc jāspēlē KHL pa piecām minūtēm kā čekerim? Rodrigo Ābola piemērs ir labs, čalis aizbrauca uzspēlēt Alvenskan un tā ir laba vieta priekš progresa. Krieviem tas pats, tik daudz jauno talantu, bet pēdējos gados nav izteikta supertalanta izņemot Svečnikova. Ja spēlētājs reāli grib progresēt, tad pēc juniora līgām ir jābrauc uz spēlēt uz VHL, Allvenskan vai citās līgās, kur līmenis viņiem ļauj spēlēt lielākas minūtes un progresēt. KHL projekts ir pilnīgi izgāzies priekš hokeja augšanas valstī. Mūsu lielākie talanti ir tie, kas izvēlējušies uzsākt profesionālo karjeru ārzemēs - Girgensons, Bļugers, Balcers, Ābols, Rubīns, Merzļikins u.c. Krieviem arī daudzi jaunie spēlē pa 5 minūtēm KHL, jo vēl nav pietiekami labi, lai spēlētu pilnvērtīgu lomu komandā. Igors Larionovs arī kritizē šo stulbo sistēmu, kas neļauj jaunajiem spēlētājiem progresēt. Tāpēc arī šobrīd viss ir forši redzams, proti, Zviedrijai un Somijai pēdējos gados katru NHL draftu tiek izvēlēts kāds supertalants, tad krieviem šī situācija ir ļoti bēdīgi. Miljoni un cilvēku resursi nespēj pārspēt somus. Izņem no izlases Ovečkinu un Malkinu, kas ir pirms KHL produkti, tad krieviem uz papīra izlase izskatās pavisam bēdīga. Ļoti ceru, ka Dinamo Rīga projekts tiks atcelts, lai uzmanība tiktu vairāk pavērsta uz vietējo līgu vai uz perspektīvām līgām. KHL nav slikta līga, bet jaunajiem tā nenāk pa labu.

     [+] [-]

, 2020-11-28 17:20, pirms 3 gadiem
girgersons rakstīja: KHL ir jauno talantu sliktākā vieta kur spēlēt. Kas tas pa modeli, kad komandā jābūt obligāti 2-3 jaunajiem spēlētājiem. Švanenbergs pieteikts kā 13 uzbrucējs... kā var progresēt, ja jaunais spēlētājs spēlē 5 minūtes. Tā tie talanti pazūd. Par MHL pa vecu tāpēc jāspēlē KHL pa piecām minūtēm kā čekerim? Rodrigo Ābola piemērs ir labs, čalis aizbrauca uzspēlēt Alvenskan un tā ir laba vieta priekš progresa. Krieviem tas pats, tik daudz jauno talantu, bet pēdējos gados nav izteikta supertalanta izņemot Svečnikova. Ja spēlētājs reāli grib progresēt, tad pēc juniora līgām ir jābrauc uz spēlēt uz VHL, Allvenskan vai citās līgās, kur līmenis viņiem ļauj spēlēt lielākas minūtes un progresēt. KHL projekts ir pilnīgi izgāzies priekš hokeja augšanas valstī. Mūsu lielākie talanti ir tie, kas izvēlējušies uzsākt profesionālo karjeru ārzemēs - Girgensons, Bļugers, Balcers, Ābols, Rubīns, Merzļikins u.c. Krieviem arī daudzi jaunie spēlē pa 5 minūtēm KHL, jo vēl nav pietiekami labi, lai spēlētu pilnvērtīgu lomu komandā. Igors Larionovs arī kritizē šo stulbo sistēmu, kas neļauj jaunajiem spēlētājiem progresēt. Tāpēc arī šobrīd viss ir forši redzams, proti, Zviedrijai un Somijai pēdējos gados katru NHL draftu tiek izvēlēts kāds supertalants, tad krieviem šī situācija ir ļoti bēdīgi. Miljoni un cilvēku resursi nespēj pārspēt somus. Izņem no izlases Ovečkinu un Malkinu, kas ir pirms KHL produkti, tad krieviem uz papīra izlase izskatās pavisam bēdīga. Ļoti ceru, ka Dinamo Rīga projekts tiks atcelts, lai uzmanība tiktu vairāk pavērsta uz vietējo līgu vai uz perspektīvām līgām. KHL nav slikta līga, bet jaunajiem tā nenāk pa labu.
Ai,ko nu stāsti Ģinamā spēlē daudz jauno un perspektīvo kā Paršins,Stoļarovs,Černovs,Gaļimovs utt.,tā ka nevajag te balto krāsot melnās krāsās.

     [+] [-]

, 2020-11-28 17:25, pirms 3 gadiem
Vaits pat netiek Zemgales sastāvā,skarbi,Ģēģeris gan spridzina,veselu golu ielicis pagaidām.

     [+] [-]

, 2020-11-28 17:28, pirms 3 gadiem
Sers f rakstīja: Skatos čekista utaino un žīdu varzai ēst nedodiet,bet atļaujiet pad irst visiem.
Skatos, mazais pe--ņš arī šeit! Mammīte atļāva taustiņus paspaidīt?!

     [+] [-]

, 2020-11-28 17:32, pirms 3 gadiem
darbagalds rakstīja: Skatos, mazais pe--ņš arī šeit! Mammīte atļāva taustiņus paspaidīt?!
Utainā padibene ,darbagalds, katrā savā gara darbā(1+1=3) vienu un to pašu,žēl man šito aprobežoto indivīdu,bet nu katram savs.

     [+] [-]

, 2020-11-28 17:57, pirms 3 gadiem
Makintošs arī tiek laukumā?Vai kastē stāv tikai jaunie perspektīvie?

     [+] [-]

, 2020-11-28 18:04, pirms 3 gadiem
Sers f rakstīja: Utainā padibene ,darbagalds, katrā savā gara darbā(1+1=3) vienu un to pašu,žēl man šito aprobežoto indivīdu,bet nu katram savs.
Tu, negaisā taisītais un caurvējā dzimušais!

     [+] [-]

, 2020-11-28 18:06, pirms 3 gadiem
Ko jūs te pisās kā mazi bērni-kur jūs esat redzējuši ka komandu katru sezonu veido no 0, it kā vēl Khl skaitās 2spēcīgā līga pasaulē! Rezultāti būs tad kad tiks saglabāti komandu līderi uz nākamajām sezonām. Diņamkai p. o. nespīd

     [+] [-]

, 2020-11-28 18:06, pirms 3 gadiem
Pilnīgi vienalga... Bet vajadzēja ienākt šeit un iekakāt komentāros kaut ko

     [+] [-]

, 2020-11-28 18:06, pirms 3 gadiem
8 min iespējams līdz vēl vienam brīnumam Basketbola šijā kvalifikācijas ciklā Swiss priekšā Serbijai

     [+] [-]

, 2020-11-28 18:08, pirms 3 gadiem
Rīt aiziešu uz baznīcu,noziedišu 50 centus mācītājs lai aizlūdz par ,darbagaldu,vajag viņam iedot smadzenes par visiem 50 centiem.

     [+] [-]

, 2020-11-28 18:09, pirms 3 gadiem
darbagalds rakstīja: Tu, negaisā taisītais un caurvējā dzimušais!
Nabadziņš,kaut tu būtu vismaz tik dzīvē aplaimots bet nekā.

     [+] [-]

, 2020-11-28 18:11, pirms 3 gadiem
+5 pieci swiss

     [+] [-]

, 2020-11-28 18:50, pirms 3 gadiem
Kāpēc krievu līgai ir teksta tiešraide, bet ne basketbola izlases spēlēm ? :shock:

     [+] [-]

, 2020-11-28 18:55, pirms 3 gadiem
Witcher rakstīja: Kāpēc krievu līgai ir teksta tiešraide, bet ne basketbola izlases spēlēm ? :shock:
Tāpēc.,ka SC vadība ir krievi