Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" un pusotru mēnesi nespēlējušais Marejs vienojas par līguma laušanu

Rolands Eliņš

"Dinamo" un pusotru mēnesi nespēlējušais Marejs vienojas par līguma laušanu
Džordans Marejs. Foto: Dinamo Rīga

KHL klubs Rīgas "Dinamo" paziņojis, ka pēc abpusējas vienošanās pārtraucis līgumsaistības ar Džordanu Mareju, Kanādas aizsargu, kurš ilgāku laiku izlaida traumas dēļ un tuvākajā laikā tika gaidīts atpakaļ sastāvā.

29 gadus vecais Džordans Marejs Rīgas komandai pievienojās oktobra sākumā un tās rindās piedalījās 11 spēlēs, kuru laikā paspēja savākt septiņus punktus (1+6). Vidēji spēlē gūto punktu ziņā Marejs šosezon bijis "Dinamo" rezultatīvākais aizsargs, bet kopumā gūto punktu ziņā viņš joprojām ir piektajā vietā komandā.

Taču kopš novembra beigām Marejs piedalījies tikai vienā KHL spēlē, kad palīdzēja Rīgai bullīšos septītajā decembrī pieveikt SKA. Pēc tam viņš vairs nav spēlējis, un komanda arī pirms iepriekšējā izbraukuma ziņoja, ka Marejs paliek mājās traumas dēļ. Vakardienas preses konferencē galvenais treneris Pēteris Skudra gan optimistiski izteicās par Mareja atgriešanos laukumā, norādot, ka viņš varētu piedalīties jau nākamajā "Dinamo" spēlē.

Taču šodien viņš sadarbību ar "Dinamo" pārtraucis, un klubs norādījis, ka tas noticis pēc abpusējas vienošanās.

Marejs iepriekš vairākas sezonas spēlēja AHL, kur bija arī Rūdolfa Balcera komandas biedrs "Senators" fārmklubā. AHL spēles rudenī nenotika, kas deva Marejam iespēju iemēģināt roku Eiropas hokejā, bet tagad tuvojas Amerikas Hokeja līgas jaunās sezonas sākums, kas paredzēts piektajā februārī.

Marejs līdz ar to kļuvis par kārtējo Rīgas "Dinamo" spēlētāju, kas šajā sezonā ticis atstājis komandu turnīra gaitā. Pavisam nesen līgums tika pārtraukts arī ar Davidu Levinu. "Dinamo" izredzes uz iekļūšanu izslēgšanas spēlēs jau zaudējusi, turklāt no priekšpēdējās vietas līgā atpaliek par septiņiem punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

     [+] [-]

, 2021-01-28 17:20, pirms 3 gadiem
Kad kāds grands pārpirks ideālo ĢM Skudru?

  +1 [+] [-]

, 2021-01-28 17:32, pirms 3 gadiem
Sers f rakstīja: Kad kāds grands pārpirks ideālo ĢM Skudru?
Ceru, ka nē. Tad atkal nebūs treneris ginamai!

     [+] [-]

, 2021-01-28 20:11, pirms 3 gadiem
skudra reāli daļēji rullē, ja viss notiek savlaīcīgi ar izvēli,darbu u.tml.