Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Teksta tiešraide: ''Dinamo'' - ''Traktor'' 2:0 (spēle galā)

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Teksta tiešraide: ''Dinamo'' - ''Traktor'' 2:0 (spēle galā)
Miķelis Rēdlihs. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Rīgas ''Dinamo'' otro reizi šosezon tiekas ar Pētera Skudras vadīto Čeļabinskas ''Traktor''. Rīdzinieku vārtu drošība šovakar nodota Aleksandera Salāka pārziņā.

Rīgas ''Dinamo'' - Čeļabinskas ''Traktor'' 2:0 (0:0;1:0;1:0)

Vārti: 22:55 Dārziņš (Makmilans) 1:0, 52:09 Meija (Mamčics, vair.) 2:0.
Soda minūtes: 6:22
Vārtsargi: Aleksanders Salāks - Vasilijs Demčenko

60` Spēle galā! Uzvaru izcīna Rīgas ''Dinamo''.

58` Vairākums paliek neizmantots.

56` Gudri aiz saviem vārtiem nospēlē Salāks, iestājoties ceļā pretiniekam, un nopelna vēl vienu vairākumu ''Dinamo''.

53` VĀRTI! ''Dinamo'' izmanto vairākumu un palielina pārsvaru. Ko neizdodas paveikt pirmajai realizācijas brigādei, to paveic otrā - Gints Meija vēsā angļu mierā iegūst ripu, nostājas metiena pozīcijā un ieraida ripu virs Demčenko pleca - 2:0.

51` ''Dinamo'' tiek pie lielā vairākuma, pretinieks izraida ripu ārpus laukuma.

51` Meņšikovs izsit Džeriņam nūju, atstājot viesus mazākumā. Pēteris Skudra uz ''Traktor'' komandtiltiņa pamatīgi sadusmojies un uzaicina galveno tiesnesi uz īsām pārrunām.

50` Desmit minūšu disciplinārsodu saņem ''Traktor'' līderis Hika.

50` Arēnā skan zaļumbaļļu hits ''Dzeltenie aizkari'' un zīmīgā piedziedājuma rindiņa ''Tu tikai Skudru nesamin...''. Iespējams, pāragri, jo ''Dinamo'' šobrīd iespiesti aizsardzībā.

49` Ņikita Tertišnijs apspēlē Kristoferu Berjlundu un tiek līdz metienam no tuvas distances, Salāks atsit.

48` Jaroslavam Kosovam ''Dinamo'' vārtu priekšā izdodas atbrīvoties no Riharda Mareņa un izdarīt bīstamu metienu, Rihardam tomēr izdodas metienu iztraucēt un ripa lido pāri vārtiem.

46` Šoreiz jau vairākums krietni labāks, taču ''Traktor'' izdodas vārtus nosargāt neskartus.

44` Dārziņš atkal izlavierē caur pretinieku aizsardzību un nopelna vēl vienu vairākumu mājiniekiem.

42` Neizteiksmīgs vairākums mājinieku izpildījumā. Bīstamāku momentu izveido viesi mazākumā, Šolohovam metot nedaudz pāri vārtiem.

41` Trešo periodu ''Dinamo'' sāks vairākumā. Vēl atlikusi minūte un 38 sekundes tā realizācijai.

40` Otrā trešdaļa noslēgusies.

40` Dārziņš uzņem ātrumu pa labo malu, skaisti apspēlē aizsargu un nonāk aci pret aci ar Demčenko. Attālums no vārtsarga gan ir mazs, un uzbrucējs uztriecas virsū vārtsargam. Epizodē fiksēts arī noteikumu pārkāpums ''Traktor'' hokejistam. Uzreiz iejaucas kaušļa slavu KHL ieguvušais aizsargs Vitālijs Meņšikovs, raidot Dārziņam vairākas dunkas un pēc tam uzsākot kautiņu. Lauris īsti nepaspēj pretiniekam atbildēt, tomēr arī saņem noraidījumu par rupjību. ''Dinamo'' spēlēs vairākumā.

40` Mazākums izturēts.

38` Rīdziniekiem otro reizi spēlē noraidījums. Jāspēlē mazākumā.

37` Slīdot gar laukuma apmali aiz ''Dinamo'' vārtiem, ripa negaidīti izlec vārtu priekšā, taču Salāks laicīgi to pamana.

33` Spēles temps otrajā trešdaļā ir ļoti augsts. Nerijus Ališausks spēcīgi met no zilās līnijas, ripa lido pāri vārtiem.

29` Pretuzbrukumā laba iespēja Gintam Meijam, kurš met nedaudz virs tuvā augšējā stūra.

29` Salāks kārtējo reizi nospēlē lieliski, glābjot komandu. Šoreiz apturēts Hika, kuram neizdodas ieraidīt ripu pustukšos vārtos.

28` Pamatīgi uzvilkts visu spēli ir ''Traktor'' uzbrucējs Šolohovs, kurš kārtējo reizi iesaistās asumos ar mājinieku hokejistiem. Šoreiz Šolohovu uz individuālām pārrunām uzaicina gan Džeriņš, gan Vitālijs Pavlovs.

27` Kārtējo reizi ''Dinamo'' vārtu priekšā ripa uz brīdi pazūd no vārtsarga redzesloka, kurš spiests rauties melnās miesās, lai nosargātu cietoksni neskartu. Salāks to arī godam dara un, nākot palīgā komandas biedriem, izdodas briesmas novērst.

26` Labs uzbrukums padodas ''Dinamo'' trešajai maiņai. Notiek laba virzība uz vārtiem, Robertam Lipsbergam un Džeriņam neizdodas no vārtu priekšas pārspēt Demčenko, kurš atsit arī Bena Māršala metienu no zilās līnijas.

25` Abas komandas piekopj agresīvu, brīžiem asu hokeju. Daudz spēka divcīņu pie laukuma apmalēm un savstarpējas dunkas, kad tiesnesis aizgriezis skatu.

23` VĀRTI! ''Dinamo'' noķer viesus uz pretuzbrukumu un izvirzās vadībā. Demčenko vārtu priekšā uz brīdi nepieskatīts paliek Lauris Dārziņš, to pamana Makmilans un uzreiz piespēlē partnerim, kurš raida ripu vārtsargam caur padusi - 1:0.

23` Vārtsargs atvaira bīstamu Sedlāka metienu no vārtu priekšas. ''Dinamo'' iztur mazākumu.

22` Salāks demonstrē teicamu reakciju, pārvietojoties no viena vārtu stūra uz otru un tverot ātru Jaroslava Kosova metienu.

21` Atkal viesi pirmā maiņa sagriež karuseli uzbrukuma zonā, kas noved pie ļoti bīstama momenta un pirmā mazākuma ''Dinamo''.

21` Sācies mača otrais periods.

20` Pirmā trešdaļa noslēgusies.

19` Pie ''Dinamo'' vārtiem izceļas asumi - kaut ko savā starpā nav varējuši sadalīt Bens Māršals un Marsels Šolohovs. Viesis izsit mājiniekam no rokām nūju, bet turpat vien blakus ir arī Koltons Gilīss, kurš paņem tēvišķā apskāvienā pretinieka kaklu un atvēsina karstgalvi.

17` Ilgstošu uzbrukumu izdodas izveidot ''Dinamo'' pirmajai maiņai, taču vārtu guvumā to pārvērst neizdodas. Tūlīt sekojošā viesu prettriecienā ''Traktor'' izdodas pirmo reizi ieraidīt ripu Salāka vārtos, tomēr vārtu guvums netiek skaitīts, jo Jegors Fatejevs no vārtu priekšas gaisā esošu ripu vārtos ieraidījis ar augstu paceltu nūju.

14` Mājinieki pamazām ieslēguši lielāku ātrumu un pārņem iniciatīvu.

11` Aleksejs Kručiņins tiek atstāts pavisam brīvs tieši pretī vārtiem, pēc uzbrucēja metiena rīdziniekus kārtējo reizi glābj vārtsargs.

10` Pirmās desmit spēles minūtes ''Dinamo'' izpildījumā bijušas visai haotiskas - daudz tehniskā brāķa un novēlotu darbību. Bīstamāki momenti veidojušies tieši pie Salāka sargātajiem vārtiem.

9` Kārters Eštons saņem ripu aiz pretinieku vārtiem un ielien vārtu priekšā. Tur uzreiz izveidojas liela burzma, taču Demčenko pēc brīža ripu piespiež.

8` Vitālijs Pavlovs aizsardzības zonā atņem ripu pretinieku uzbrucējam, taču nospēlē ļoti riskanti un savu vārtu priekšā to pazaudē. Par laimi, ripu pirmais pamana Salāks un bīstamību novērš.

7` Salāka vārtus ar metienu no tuvas distances vēlreiz apdraud viesu rezultatīvākais spēlētājs Hika. Ikreiz, laukumā esot ''Traktor'' pirmajai maiņai, rīdziniekiem nākas aizsargāties.

7` Demčenko atvaira bīstamu Brendona Makmilana metienu.

4` ''Traktor'' pirmā maiņa atbild ar vētrainu uzbrukumu pie Aleksandera Salāka vārtiem. Vārtsargs glābj pēc Alekseja Kručiņina metiena no vārtu priekšas, bet Lukašs Sedlāks raida ripu pa vārtu stabu.

2` Pirmā lieliskā iespēja izvirzīties vadībā ''Dinamo''. Andris Džeriņš iegūst ripu pretuzbrukumā un pa labo malu netraucēts pietuvojas vārtiem, vārtsargs Vasilijs Demčenko glābj ''Traktor'' pēc uzbrucēja plaukstas metiena. Pēc tam Džeriņš nedaudz pagrūstās ar pretinieku aizsargu.

1` Spēle var sākties!

Rīgas ''Dinamo''

Aleksanders Salāks (Maksims Tretjaks); Oskars Bārtulis – Nerijus Ališausks, Bens Māršals – Roberts Mamčics, Kristofers Berjlunds – Kristaps Sotnieks, Uvis Balinskis; Miķelis Rēdlihs – Brendons Makmilans – Lauris Dārziņš, Gints Meija – Daniels Bērziņš – Kārters Eštons, Roberts Lipsbergs – Andris Džeriņš – Vitālijs Pavlovs, Rihards Marenis – Oskars Batņa – Koltons Gilīss, Antons Trastašenkovs.

1 2 51 komentārs

  -2 [+] [-]

, 2019-10-23 19:33, pirms 5 gadiem
Tiesraide seit - https://www.hokejatv.com/index/spel...

     [+] [-]

, 2019-10-23 19:42, pirms 5 gadiem
Būs ģēre!

     [+] [-]

, 2019-10-23 19:48, pirms 5 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Būs ģēre!
ko ģērēs? atkal perņu darbinās?

     [+] [-]

, 2019-10-23 19:53, pirms 5 gadiem
Muravejs sakodis Chicikam pautus

  -2 [+] [-]

, 2019-10-23 19:53, pirms 5 gadiem
Šodien bērni arēnā ļoti maz. Nevienu klasi neredzu.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-23 19:53, pirms 5 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Būs ģēre!
Zviedrs attaisīja vodkas pudeli?

     [+] [-]

, 2019-10-23 19:53, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Šodien bērni arēnā ļoti maz. Nevienu klasi neredzu.
Uzliec, vecais krabi, brilli.

     [+] [-]

, 2019-10-23 19:56, pirms 5 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Būs ģēre!
Kak tam švedos?

     [+] [-]

, 2019-10-23 19:56, pirms 5 gadiem
Visas komandas jau sen mainijusas taktiku ! Chichiks vel spele tihonova jurzinova hokeju

     [+] [-]

, 2019-10-23 20:01, pirms 5 gadiem
Chelenburgu apzaga!

  +1 [+] [-]

, 2019-10-23 20:04, pirms 5 gadiem
iedomājos, kā tas pipars, kas štuku uzlicis uz divām čekinga komandām, ka būs 5 šaibas tagad nagus grauž

  -2 [+] [-]

, 2019-10-23 20:06, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: iedomājos, kā tas pipars, kas štuku uzlicis uz divām čekinga komandām, ka būs 5 šaibas tagad nagus grauž
Es uzliku 20 ka būs vairāk kopā pa 3,5

  -2 [+] [-]

, 2019-10-23 20:07, pirms 5 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Es uzliku 20 ka būs vairāk kopā pa 3,5
nu 20 nav nopietni, lai nagus grauztu pat ja, neizies...

  +2 [+] [-]

, 2019-10-23 20:07, pirms 5 gadiem
Skatoties spēli man kā hokeja un teātra mīlim rodas asociācija, ka esmu aizgājis uz Dailes vai Nacionālo teātri, skatos lugu, bet programmiņā nosvītroti vadošie aktieru uzvārdi, jo atlaisti... It kā luga kā tāda pēc scenārija, bet to amatieraktieru spēle... nu ne visai
..

     [+] [-]

, 2019-10-23 20:08, pirms 5 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Es uzliku 20 ka būs vairāk kopā pa 3,5
es uzliku miksto uz DR

     [+] [-]

, 2019-10-23 20:08, pirms 5 gadiem
jeepis59 rakstīja: Skatoties spēli man kā hokeja un teātra mīlim rodas asociācija, ka esmu aizgājis uz Dailes vai Nacionālo teātri, skatos lugu, bet programmiņā nosvītroti vadošie aktieru uzvārdi, jo atlaisti... It kā luga kā tāda pēc scenārija, bet to amatieraktieru spēle... nu ne visai
..
tāpēc skatos ajax vs chelsea!

  -3 [+] [-]

, 2019-10-23 20:08, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: nu 20 nav nopietni, lai nagus grauztu pat ja, neizies...
Nu protams, viss mierīgi + Leipzig uzvara un Che-Ajax 2,5 kopā

     [+] [-]

, 2019-10-23 20:08, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Šodien bērni arēnā ļoti maz. Nevienu klasi neredzu.
Mazohists skatas uz maziem berniem .Perverts

  +3 [+] [-]

, 2019-10-23 20:09, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Šodien bērni arēnā ļoti maz. Nevienu klasi neredzu.
viņiem brīvlaiks

     [+] [-]

, 2019-10-23 20:09, pirms 5 gadiem
Ankipāna taktika - visās situācijās metam ripu zonā, jo trūkst meistarības pašiem ar ripu ieiet zonā. Bet trakākais ir tas, ka viņi mauc tik ripu zonā, bet to izcīna varbūt 20% gadījumu. Bēdīgs skats

  -1 [+] [-]

, 2019-10-23 20:09, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: tāpēc skatos ajax vs chelsea!
Es skatos, kā BKV per vāciešus.

     [+] [-]

, 2019-10-23 20:10, pirms 5 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Nu protams, viss mierīgi + Leipzig uzvara un Che-Ajax 2,5 kopā
nav tik droši

     [+] [-]

, 2019-10-23 20:11, pirms 5 gadiem
specha rakstīja: viņiem brīvlaiks
Pareizi, brīvlaikā sīkie ignorē slidojoshus bomzhus. Ir svarīgākas lietas ko darīt

     [+] [-]

, 2019-10-23 20:11, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Es skatos, kā BKV per vāciešus.
basis?

     [+] [-]

, 2019-10-23 20:13, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: tāpēc skatos ajax vs chelsea!
Kur tavs vadonis liepājas zābaks namejs?

  -3 [+] [-]

, 2019-10-23 20:13, pirms 5 gadiem
Lieku šampi dzesēties. 3 goli otrajā periodā un 2 trešajā. Viss saies

  -1 [+] [-]

, 2019-10-23 20:13, pirms 5 gadiem
Gūža rakstīja: Ankipāna taktika - visās situācijās metam ripu zonā, jo trūkst meistarības pašiem ar ripu ieiet zonā. Bet trakākais ir tas, ka viņi mauc tik ripu zonā, bet to izcīna varbūt 20% gadījumu. Bēdīgs skats
bet ko Tu gribi nesaprotu? ja komandā ir viens pirmās maiņas uzbrucējs, 3 trešās maiņas uzbrucēji un 8 ceturtās maiņas?

  +1 [+] [-]

, 2019-10-23 20:14, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: bet ko Tu gribi nesaprotu? ja komandā ir viens pirmās maiņas uzbrucējs, 3 trešās maiņas uzbrucēji un 8 ceturtās maiņas?
Es neko negaidu 😁 Vienkārši izskatās tizli un vēl tas fakts, ka kluba vadību, acīmredzot, redzētais apmierina.

     [+] [-]

, 2019-10-23 20:16, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: basis?
Aha!

     [+] [-]

, 2019-10-23 20:17, pirms 5 gadiem
Gūža rakstīja: Es neko negaidu 😁 Vienkārši izskatās tizli un vēl tas fakts, ka kluba vadību, acīmredzot, redzētais apmierina.
man liekas, tas visus apmierina. ne tikai vadību, funis saka, ka pilna arēna apmierināto...

     [+] [-]

, 2019-10-23 20:20, pirms 5 gadiem
zaipis rakstīja: man liekas, tas visus apmierina. ne tikai vadību, funis saka, ka pilna arēna apmierināto...
Funi pat apmierinātu, ja visas maiņas būtu Lač līmeņa

  -1 [+] [-]

, 2019-10-23 20:25, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Es skatos, kā BKV per vāciešus.
noskatījos 'ātrs un nežēlīgs' kurējo tur daļu, laikam pēdējo.
sūds.

     [+] [-]

, 2019-10-23 20:26, pirms 5 gadiem
10 punktu spēlētāji otrā maiņā
Pavlovs un Lipsbergs trešā maiņa...

     [+] [-]

, 2019-10-23 20:42, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: noskatījos 'ātrs un nežēlīgs' kurējo tur daļu, laikam pēdējo.
sūds.
njā gada laikā labas filmas uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmas iznāk , labi ja !!!

     [+] [-]

, 2019-10-23 20:47, pirms 5 gadiem
profesorsk rakstīja: Lieku šampi dzesēties. 3 goli otrajā periodā un 2 trešajā. Viss saies
Man sāk likties ka varēsi uz savas vēsās shampja puddles uzsèsties
1 2 51 komentārs