Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Avots: Sievietes aprunājušais un no NHL izmestais Laipsiks pievienosies KHL grandam

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Avots: Sievietes aprunājušais un no NHL izmestais Laipsiks pievienosies KHL grandam
Brendans Laipsiks. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Par rupju izrunāšanos par komandas biedriem un sievietēm ar lieko svaru no Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas "Capitals" atlaistais uzbrucējs Brendans Laipsiks plāno pievienoties pašreizējai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa īpašniecei Maskavas CSKA, atsaucoties no saviem avotiem, ziņo "RIA Novosti".

Tiek lēsts, ka Laipsiks ar armijniekiem noslēgšot divu gadu līgumu.

"Instagram" sarakstē, kas pēc konta uzlaušanas nonāca publiskajā vidē, Laipsiks kopā ar vairākiem citiem, kuru vidū bija arī viņa brālis Džeremijs Laipsiks un Floridas "Panthers" sistēmā esošais uzbrucējs Džeks Rodevolds, nievājoši izteicās par saviem "Capitals" komandas biedriem Gārnetu Heteveju un Niku Daudu, nosaucot tos par "neveiksminiekiem", kā arī smējās par sievietēm ar lieko svaru, tostarp cita NHL hokejista Tanera Pīrsona sievu, ko viņš nosauca par "resnu".

Tāpat Laipsiks nekautrējās nicinoši komentēt Vankūveras "Canucks" uzbrucēja Džeika Virtanena publikācijas "Instagram" kontā.

NHL izplatīja paziņojumu, ka izmeklēs notikušo, bet "Capitals" uzreiz izteicās, ka tiks galā ar situāciju paši saviem spēkiem. 8. maijā klubs atteicās no Laipsika pakalpojumiem. 25 gadus vecais hokejists šajā sezonā "Capitals" rindās aizvadīja 61 spēli, guva trīs vārtus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles.

Pasaules spēcīgākajā hokeja līgā Laipsiks kopumā aizvadīja 187 mačus, iekrājot 59 (16+43) punktus. Kanādietis bez "Capitals" spēlēja arī tādos klubos kā Toronto "Maple Leafs", Lasvegasas "Golden Khights", Vankūveras "Canucks" un Losandželosas "Kings".

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/20200612/1572...

     [+] [-]

, 2020-06-12 16:40, pirms 4 gadiem
Nekā jauna, KHL turpina savākt NHL pabiras.

  -1 [+] [-]

, 2020-06-12 16:52, pirms 4 gadiem
Pandora rakstīja: Nekā jauna, KHL turpina savākt NHL pabiras.
Pabira jau viņš nav

     [+] [-]

, 2020-06-12 20:32, pirms 4 gadiem
SteveDavis rakstīja: Pabira jau viņš nav
Krietni vājāks par Girgensonu.

     [+] [-]

, 2020-06-12 22:21, pirms 4 gadiem
coffijs rakstīja: Krietni vājāks par Girgensonu.
Mn gan šķiet vienāda līmeņa spēlētāji

  +3 [+] [-]

, 2020-06-12 22:38, pirms 4 gadiem
Labi uzrakrstīts - nekautrējās izteikties.
Man tomēr liekas ka prīvātajā sarakstē tu vari izteikties daudz brīvāk, nebaidoties pat politkorektumu un tikai nevajag noliegt, ka daudzi šādi runājam ar saviem čomiem.

  +2 [+] [-]

, 2020-06-13 00:11, pirms 4 gadiem
Tagad jau nu sāks sekot katram tavam vārdam vai tekstam, un, nedod Dievs, ja būsi nelabi izteicies par kādu no tēmām, kas ir zem tabu... Kāda te vairs runa par vārda brīvību?! Apsmiekls.

     [+] [-]

, 2020-06-13 09:24, pirms 4 gadiem
Jeņķi acīmredezami jūk prātā ar savu politkorektismu un toleranci Ja tādā garā tas turpināsies, tad baismīgi iedomāties, kas būs tālāk Drīz bāzīs ķurķī tos, kuri atteiksies rāpot uz ceļiem nēģeru priekšā un bučot viņiem kājas

  -1 [+] [-]

, 2020-06-13 09:33, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: Jeņķi acīmredezami jūk prātā ar savu politkorektismu un toleranci Ja tādā garā tas turpināsies, tad baismīgi iedomāties, kas būs tālāk Drīz bāzīs ķurķī tos, kuri atteiksies rāpot uz ceļiem nēģeru priekšā un bučot viņiem kājas
Tu pats jau nejūc prātā - kāds te sakars ar rasismu?

     [+] [-]

, 2020-06-13 09:45, pirms 4 gadiem
denebs rakstīja: Tagad jau nu sāks sekot katram tavam vārdam vai tekstam, un, nedod Dievs, ja būsi nelabi izteicies par kādu no tēmām, kas ir zem tabu... Kāda te vairs runa par vārda brīvību?! Apsmiekls.
Vārda brīvība ir relatīvs jēdziens, tas it kā nav nekas jauns. Respektīvi, teikt vari, ko vēlies, ķurķī nebazis (nemaz ne tik sen vēl bāza, tā kā progress kkāds tomēr ir), bet jārēķinās ar sekām gan. Kas attiecas uz konkrēto gadījumu, tad kā tad citādi komandai bija rīkoties? Štrunts, ka kādu resnu babulieni nosauca par resnu, vai kādus vārdus izmantoja un kādas tēmas aizskāra, bet čalis aizmuguriski izsmēja savus komandas biedrus. Nez, man jau liekas, ka komandas sportā verdikts pēc kā tāda ir tikai viens - durvis, lai lieki nebendētu mikroklimatu komandā.

     [+] [-]

, 2020-06-13 12:22, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Tu pats jau nejūc prātā - kāds te sakars ar rasismu?
Vistiešākāis! Politkorektisms, par kuru rakstīju, sevī ietver arī tā saucamo rasismu un ja viņš turpinās progresēt, kā vīruss, tad būs tā, kā es minēju iepriekš

     [+] [-]

, 2020-06-13 16:26, pirms 4 gadiem
neputns rakstīja: Vārda brīvība ir relatīvs jēdziens, tas it kā nav nekas jauns. Respektīvi, teikt vari, ko vēlies, ķurķī nebazis (nemaz ne tik sen vēl bāza, tā kā progress kkāds tomēr ir), bet jārēķinās ar sekām gan. Kas attiecas uz konkrēto gadījumu, tad kā tad citādi komandai bija rīkoties? Štrunts, ka kādu resnu babulieni nosauca par resnu, vai kādus vārdus izmantoja un kādas tēmas aizskāra, bet čalis aizmuguriski izsmēja savus komandas biedrus. Nez, man jau liekas, ka komandas sportā verdikts pēc kā tāda ir tikai viens - durvis, lai lieki nebendētu mikroklimatu komandā.
Vācijā vispār liek cietumā par naida runu