Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns zaudējumā vaino izšķērdēto lielo vairākumu: "Ja iemestu, rezultāts būtu cits"

Agris Suveizda

Ankipāns zaudējumā vaino izšķērdēto lielo vairākumu: "Ja iemestu, rezultāts būtu cits"
Ģirts Ankipāns. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Rīgas "Dinamo" Kontinentālajā hokeja līgā piedzīvoja piekto zaudējumu sešās spēlēs, izbraukumā ar 1:4 piekāpjoties Maskavas "Dynamo". Komandas galvenais treneris Ģirts Ankipāns uzsvēra neizmantoto vairākumu pieci pret trim.

"Ar rezultātu, protams, esam ļoti neapmierināti. Ar spēles kvalitāti un vēlmi būtībā esam apmierināti – tas ir ceļš, kā varam nopelnīt savus punktus. Bija jāgūst vārti," sacīja Ģirts Ankipāns. "Domāju, ka spēles iznākums tika izšķirts pirmajā trešdaļā. Mums bija divu minūšu lielais vairākums pieci pret trim, kurā bija jāiemet. Un domāju, ka tālāk pie šādas spēles būtu izcietuši līdz beigām. Nevis izcietuši, bet spēlējuši savu spēli. Rezultāts tad būtu cits. Taču divi labi metieni otrā perioda pašās beigās izšķīra spēli. Tomēr atkārtošu, ka par spēlētāju vēlmi, pašatdevi, atbildību pret savu darbu jautājumu nav vispār."

Izturēto mazākumu uzsvēra arī Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs: "Savācām pārāk daudz noraidījumu spēles sākumā: pirmais, otrais, tad divi pēc kārtas – pārāk daudz. Jāpaslavē puiši par izturēšanu trijatā – īpašu iespēju [pretiniekiem] nemaz nebija. Izturējām, un labi, ka otrā perioda beigās spējām iemest. Ilgi cietāmies, ilgi gaidījām, bet tomēr iemetām un spēli novedām līdz beigām."

Žurnālists preses konferencē vaicāja Ankipānam par krievu vārtsarga Maksima Tretjaka atbilstību šim līmenim: "Uz karstām pēdām grūti pateikt, jums droši vien bija labāk redzams. Jā, sākumā bija jūtama nervozitāte, bija priekšā atsistas ripas, bet tā bija viņa pirmā spēle. Teikšu tā: viņam droši vien ir pārāk liels spiediens. Nedomāju, ka viņš ir vainīgs mūsu zaudējumā. Vainīgi ir tikai tie spēlētāji, kuri pat vairākumā pieci pret trim, kā kolēģis pareizi teica, nespēja izveidot asus momentus."

Rīdziniekiem šovakar nevarēja palīdzēt zviedri Dāvids Ullstrems un Kristofers Berjlunds. "Nākamajā spēlē viņi piedalīsies," sacīja Ankipāns. "Vēl pirms spēles teicu, ka mums ir problēmas ar veselību, tas ir kaut kāds vīruss: krīt viens spēlētājs pēc otra. Tāds brīdis mums diemžēl ir, tas ir kaut kā jāpārdzīvo. Nākamajā spēlē viņi abi spēlēs."

  -1 [+] [-]

, 2019-09-21 21:47, pirms 5 gadiem
Un kurš vainīgs, ka Tavi mudašļopi nevar ne tikai 5:3 iemest, bet pat momentu uztaisīt. Kas treniņos tiek iespēlēts, to spēlē arī parāda. Čičikam vajadzētu sākt atkāpties, nevis muldēt presenē

  -2 [+] [-]

, 2019-09-21 21:48, pirms 5 gadiem
Ja tantei būtu pedāļi,iespējams viņa būtu velosipēds.

     [+] [-]

, 2019-09-21 21:58, pirms 5 gadiem
Dzintar,beidz! Biļalovam, Majonem un ,protams, Videlam nauda it kā pietrūka un te arī izskaidrojums. Turpmākās otmazkas būs atkal tikai klišejisku frāžu bārstīšana.

  -3 [+] [-]

, 2019-09-21 23:20, pirms 5 gadiem
Da osc to kunkuli vēl citē , je...al ga..ns atkapies pats un neiznīcini klubu. Stāv bļ ar sarkanu purnu rokas kabatās sabāzis , zb jau . Mudaks

     [+] [-]

, 2019-09-21 23:32, pirms 5 gadiem
Sers f rakstīja: Ja tantei būtu pedāļi,iespējams viņa būtu velosipēds.
Ja seram f būtu smadzenes, iespējams viņš pārtrauktu rakstīt dumjības

     [+] [-]

, 2019-09-22 10:19, pirms 5 gadiem
Funis visu nakti spilvenā raudāja

     [+] [-]

, 2019-09-22 10:28, pirms 5 gadiem
pūce rakstīja: Funis visu nakti spilvenā raudāja
drīzāk rēja pie Savicka logiem - "Dod naudu Ankipānam meklēt"

     [+] [-]

, 2019-09-22 12:35, pirms 5 gadiem
Ankipāns out!