Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Sport-Express" kritizē KHL: Rīgas "Dinamo" saslimšana izbraukumā bija paredzama

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Sport-Express" kritizē KHL: Rīgas "Dinamo" saslimšana izbraukumā bija paredzama
Rīgas "Dinamo". Foto: Raimonds Volonts, Dinamo Rīga

Krievijas lielākā sporta laikraksta “Sport-Express” žurnālists Aleksejs Ševčenko savā slejā norādījis, ka Rīgas “Dinamo” saslimšana izbraukuma laikā bijusi paredzama, jo Kontinentālā hokeja līga nerūpējas par reglamenta ievērošanu.

“Saslimušie parādījušies arī Rīgas “Dinamo”. Pēc izbraukuma pa Krieviju tas jau bija paredzams, ņemot vērā, ka pie mums nekur netiek ievēroti drošības noteikumi, kas aprakstīti turnīra reglamentā - atsevišķi lifti, no citiem nošķirtas ēdināšanas zāles viesnīcās, dzīvošana bez kontakta ar nepiederošām personām,” raksta “Sport-Express” speciālkorespondents.

“Pagaidām saslimuši pieci cilvēki, bet droši vien būs vēl vairāk. Rīdziniekiem nav fārmkluba, taču ir junioru komanda. Ja būs epidēmija, lai ņem spēlētājus no tās. Tiesa, tagad Pētera Skudras komandai paredzētas četras mājas spēles, un esmu pārliecināts, ka visiem KHL ofisā strādājošajiem sirdis sitas strauji, jo ir jautājums, vai pretinieku komandas vispār ielaidīs Latvijā. Otrdien redzēsim,” pauda Aleksejs Ševčenko.

Otrdien “Dinamo” paredzēta mājas spēle pret Ņižņijnovgorodas “Torpedo”. Vēl septembra beigās paredzēti mači pret Maskavas “Dynamo” un CSKA, bet 1. oktobrī mājas spēle pret Minskas “Dinamo”.

Divas Rīgas “Dinamo” spēles šosezon jau tikušas pārceltas. Ierodoties Rīgā, vairākiem Ņižņekamskas “Neftekhimik” komandas pārstāvjiem bija pozitīvas analīzes, tāpēc komanda tika aizsūtīta prom. Pēcāk Krievijā veiktās analīzes bijušas negatīvas, un KHL vadība vainoja Latvijas metodes, ko gan laboratorija apstrīdēja. Tāpat tika pārcelta pēdējā spēle - izbraukumā vajadzēja spēkoties ar Nursultanas “Barys”, bet Kazahstānas komandā saslimuši 12 cilvēki.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...

Slēpts komentārs: roliksis40

  +1 [+] [-]

, 2020-09-20 13:48, pirms 4 gadiem
Tak sapotēt visus hokejistus ar Sputņiku un miers

 +14 [+] [-]

, 2020-09-20 14:03, pirms 4 gadiem
Viens sakarīgs koments no krievu žurnālista.

 +12 [+] [-]

, 2020-09-20 14:18, pirms 4 gadiem
Kāpēc Dinamo būtu jāspēlē ar junioriem nākamās KHL spēles?

Lai Dinamo tāpat kā Lokomotiv, kā Barys un citas KHL komandas dara - nespēlē dēļ karantīnas!

Un lai KHL domā kā pārkārtot kalendāru!!

 +10 [+] [-]

, 2020-09-20 14:21, pirms 4 gadiem
roliksis40 rakstīja: nezinu, kāpēc ap mum ir tāda ažiotāža, bet paņemt piemēram to pašu Minsku kuriem nekā nav un komandas mierīgi ieceļo un izceļo no Miskas un viss ir kārtībā
Kopš parādījās Covid Minska un Lukašenko uzreiz pateica - Baltkrievijā Covid nav! Un loģiski ka viņi tagad neteiks - eu mums ir Covid!

Tas pats krieviem, atliek izceļot no savas melu dzimtenes kā viss nāk gaismā

Minskai drīz spēle Rīgā būs - 100% testēšana pateiks ka tur pilna komanda ir ar Covid pozitivājiem!
Slēpts komentārs: uxxxo
Slēpts komentārs: maris777

  +3 [+] [-]

, 2020-09-20 17:29, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Kāpēc tā domā? Tur visi jau sen ir izslimojuši.
Tev kaut kā nepielec,jo pirms manis tev kā minimums divi cilvēki ir rakstījuši,ka ar covid saslimst arī tie kuri izslimojuši.

  +3 [+] [-]

, 2020-09-20 19:44, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Kāpēc tā domā? Tur visi jau sen ir izslimojuši.
mazāk propogandas kanālus skaties

  -1 [+] [-]

, 2020-09-20 22:28, pirms 4 gadiem
Ui ui - briesmīgais covid. Cik var malt to pašu pasaku?!

     [+] [-]

, 2020-09-21 07:59, pirms 4 gadiem
Baltkrievijā vēl neviens nav saslimis, tikai bez vēsts pazudis....

     [+] [-]

, 2020-09-21 12:14, pirms 4 gadiem
Limpompo rakstīja: Ui ui - briesmīgais covid. Cik var malt to pašu pasaku?!
rašistānā arī viens neticēja,kamēr covidu nesaķēra viņa fāteris,kurš pāris dienu laikā laimīgi nomira,tagad puika kardināli mainīja savu viedokli un raksta pavisam savādāk
nesaprotu tos,kuriem kamēr pašiem neieknābs, uzskatīs šo vīrusu par "pasaku",šis ļoti atgādina vienu kremļmelu kanālu sludinātāju mališevu,kura covid-19 nosauca par "čudo čudesnoe"(brīnišķīgais brīnums)