Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Zubovs: "Viņi savus momentus izmantoja, bet mēs neizmantojām"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zubovs: "Viņi savus momentus izmantoja, bet mēs neizmantojām"
Sergejs Zubovs. Foto: spartak.ru

LETA. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas "Dinamo" svētdienas mačā neizdevās spēle vairākumā, kas varētu būt iemesls zaudējumam, pēc cīņas secināja galvenais treneris Sergejs Zubovs.

Jau ziņots, ka "Dinamo" otro izbraukuma spēļu sēriju iesāka ar zaudējumu 1:3 pret Maskavas "Spartak". Vienīgos rīdzinieku vārtus guva Nikolajs Jeļisejevs.

"Nevarētu teikt, ka otrais periods bija izšķirošais, problēmas bija visa mača gaitā. Apsveicu pretinieku komandu ar uzvaru, viņi savus momentus realizēja, bet mēs - ne. Mums nepadevās spēle vairākumā," portāls Allhockey.ru citē Zubova teikto. Galvenais treneris norādīja, ka pašlaik jāgatavojas nākamajām spēlēm izbraukuma sērijā.

Uz jautājumu par to, vai "Dinamo" spēlētāji, kas iepriekš spēlēja Maskavas vienībā (Mārtiņš Karsums un Lukāšs Radils), bija īpaši noskaņojušies šai spēlei, Zubovs atbildēja, ka noteikti, taču tas nepalīdzēja uzvarēt.

"Dinamo" ar sešiem punktiem astoņās spēlēs ir devītā starp 12 Rietumu konferences komandām, bet "Spartak" ar desmit punktiem astoņās cīņās atrodas ceturtajā vietā.

Nākamā spēle Rīgas komandai paredzēta otrdien ar Maskavas "Dynamo" vienību, bet ceturtdien - ar Čerepovecas "Severstal".

     [+] [-]

, 2021-09-19 23:30, pirms 3 gadiem
Čaļi molodčiki
Ātri atgriezīsies atpakaļ uz likumsakarīgās uzvaru takas
Pateicu perņaka vietā

  -1 [+] [-]

, 2021-09-20 00:20, pirms 3 gadiem
Dinamiešiem pietrūkst Nhl materiāla
Savāktu nevajadzīgus ceturto maiņu čekerus un Gagarins brauktu uz Rīgu

     [+] [-]

, 2021-09-20 17:51, pirms 3 gadiem
biatlonā tas pats viņs sašāva ,a es nē..loģiski tak