Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Dinamo" pārtrauc sadarbību ar Mahovski

Rolands Eliņš

Rīgas "Dinamo" pārtrauc sadarbību ar Mahovski
Matejs Mahovskis. Foto: hcsibir.ru

No Rīgas "Dinamo" sastāva svītrots vārtsargs Matejs Mahovskis, ar kuru pēc abpusējas vienošanās pārtraukts līgums.

Par Mateja Mahovska gaidāmo aiziešanu no Rīgas "Dinamo" tika ziņots jau vakar. Gaidāms, ka viņa vietā tiks nolīgts Slovākijas vārtsargs Jūliuss Hudāčeks, par kuru gan "Dinamo" vēl oficiālu paziņojumu nav sniegusi.

Mahovskis šosezon piedalījās tikai sešās spēlēs, kurās viņam neizdevās izcelties ar labu statistiku. Mahovskis vidēji ielaida 4.87 ripas spēlē, kā arī atvairīja tikai 83% pretinieku metienu.

Mahovskim šī bija debija Kontinentālajā hokeja līgā. Iepriekš viņš spēlējis Čehijā Prāgas "Sparta" un "Plzen" komandās, kā arī vienu sezonu AHL un ECHL klubos.

"Dinamo" pamatvārtsargs šosezon ir zviedrs Jūhans Matsons, kurš piedalījies 22 mačos, tāpat vienu spēli aizvadījis latviešu jaunais vārtsargs Ēriks Vītols. Jānorāda, ka "Dinamo", kas nesen pieredzēja galvenā trenera Sergeja Zubova aiziešanu, iepriekšējā nedēļā papildinājusi savas rindas ar vēl diviem leģionāriem - aizsargu Džordonu Sauthornu un uzbrucēju Metu Lorito.

"Dinamo" nākamā spēle būs 15. novembrī pret "Admiral".

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  -1 [+] [-]

, 2021-11-12 15:13, pirms 2 gadiem
Un kad pārtrauks sadarbību ar Kuļibabu? 🤔

  +1 [+] [-]

, 2021-11-12 15:18, pirms 2 gadiem
Jāsaka, ka sezonas sākumā gribējām spēlēt ar diviem līdzvērtīgiem vārtsargiem, taču neviens nezināja, ka Matsons tā izšaus un kļūs pār pārliecinošu pirmo numuru. Hudāčeks, visticamāk, tiek ņemts, lai dotu nelielu atpūtu Matsonam un pēc kāda brīža slovāku notirgotu tālāk kādai playoff komandai, pretī saņemot naudiņu.

     [+] [-]

, 2021-11-12 17:44, pirms 2 gadiem
Mahovskis, diemžēl, bija nepareizajā vietā un laikā. Pēc tām trim vārgajām spēlēm sezonas sākumā, viņš 2 mēnešu laikā aizvadīja trīs spēles. Starp spēlēm arī 9, 15 un 13 dienas. Protams, ka šādā grafikā nez vai kāds vispār varētu spēlēt tā, ka ļoti labi.